Şimdi Ara

Boşuna oynuyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi iç sahada büyükler genelde kollanırda, deplasmanda bu kadar kollanan bi takım görmedim. Lehlerine 3 kırmızı + 1 penaltı verilmiş hala hakeme rağmen yendik diyolar. Allah belasını versin böyle tiyatronun. Normal şartlar altında gsnin asla kazanamayacağı bir maçtı.

• Maçı izlemeden orda burda kırmızıları penaltıyı görüp hemen sallamaya başlıyolar alışkanlık olmuş artık. Galatasaray hakemi de yendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda'nın atılmaması
    Babel'in atılmaması
    Marcao'nun hakemi aldatmasına rağmen 2. sarıdan atılmaması

99. dakikada gelen gol
  • Oynamayın o zaman zorla oynatan yok.

• AHAHAHA
  • Bu maçta hakeme Galatasaray kesin 3 puan almalı diye emir gelmiş. Lig başı böyleyse sonlara doğru neler olacak.

• Kardeş tff başkanı sizin başkanınız trabzon maçında izleyeceğiz tiyatroyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harbiden boşa okuyoruz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu bir gerçek, malum takımın olduğu bir ligin adil olması imkansız. Bence Beşiktaş başı çekip bu ligden çekilsin. Diğerleri isterse bu tiyatro da figüran olarak kalmaya devam etsin. Yeni sıfırdan bir lig kurulsun. Hakemleri yabancı olan bir lig.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Şu bir gerçek, malum takımın olduğu bir ligin adil olması imkansız. Bence Beşiktaş başı çekip bu ligden çekilsin. Diğerleri isterse bu tiyatro da figüran olarak kalmaya devam etsin. Yeni sıfırdan bir lig kurulsun. Hakemleri yabancı olan bir lig.
    Fenerle Başakşehir i alın yanınıza, cuk oturursunuz valla aynı lige.

• Doğru kararları vermek kollamak mı oluyor ? sizin futbol anlayışınız bu mu cidden acıyorum.
  • Fenerbahce 3 penalti kazaninca da galatasarayli arkadaslar konusuyordu hakemle mac kazaniyor diye. Kör dövüşe benzedi artik bu durum. En iyisi yabanci hakem

• açın açın da bloğu yapıştıralım

kendinize olan poziyonları savunurken ayrıca komik olmanız çabası

fener maçı 90+5 verilmiş 90+7 de atarken adam yatıp vakit geçiriyordu yeaaaa

90+ da 90.20. saniyede gol atılmış 3 dakka oyun durmuş hakem normal olarak uzatıyor

koç dokoko ozotmo olorrr yaaaoooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 31 Ağustos 2019; 1:27:35 >
  • Sevgili aklı başında olan Fenerbahçeli kardeşlerime ufak bir şey söylemek istiyorum.

Güzel insanlar, sosyal medyada Galatasaray kompleksiniz yüzünden atılan tweetleri, yazılan çizilen her şeyi inceliyorum ve üzülüyorum. Başkanınız Ali Koç'un sürekli Galatasaray kulübü üzerinden yaptığı algıları, kendi başarısızlığını hakem hatalarına, yada sanki Galatasaray her maçını hakem yardımıyla kazanmış gibi kendi takımı şampiyonluğu bu yüzden kaybetmiş gibi yaptığı yorumları, hareketleri de inceliyorum ve üzülüyorum.
    Ne olursunuz bir oturup düşünün ve pozisyonları,maçları at gözlüğünüzü çıkarıp izleyin.
    Beşiktaşlılara "tinerci" muamelesi yapıp, sene başından itibaren resmi hesaplarda Galatasaray kompleksi yüzünden Hedef29 yazmalar, akıl almaz derecede Galatasarayın her maçından sonra twitterda gördüğüm/gördüğünüz saçmalık derecesinde olan algılar, tweetler, görüntüler, videolar.

Başkanınızın yaptığı algıya, veya çevrenizdekilerin yaptığı algılara aldanmayın lütfen.
    İnsanlar sadece penaltı ve kırmızı kartları mackolikten görüp maçı izlemeden "oo bu ne ya Galatasaray hakemle kazanmış" diyecek duruma geldiler. Elinizi vicdanınıza koyun. Bu ligte 3 büyükler her zaman kollanmıştır ve kollanmaya da devam edecektir, bugün aynı olay Galatasaray'a olsa evet 3 tane adamı atılmazdı, ama aynı şekilde Gazişehire de hakemler 3 tane penaltı vermezdi. Bir dakika olsun elinizi vicdanınıza koyup, Galatasaray'a olan kompleksinizi bir kenara bırakıp düşünün.
    Zaten bu yüzden başarısız bir kulüpsünüz, gönül ister ki daha başaralı bir takım olsun Türkiye'de, daha fazla takımımız başarılı olsun. Tek derdiniz Galatasarayın kazandığı maçlar olup, Galatasaraya kadıköyde yenilmeme, şampiyonluktan etmeye çalışmaya odaklısınız.
    Ne zaman bu kompleksi aşarsanız o zaman başarılı olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Şu bir gerçek, malum takımın olduğu bir ligin adil olması imkansız. Bence Beşiktaş başı çekip bu ligden çekilsin. Diğerleri isterse bu tiyatro da figüran olarak kalmaya devam etsin. Yeni sıfırdan bir lig kurulsun. Hakemleri yabancı olan bir lig.
    Yabancı hakem bizim işimize gelir. O zaman Beşiktaş'ın kollanma ihtimali ortadan kalkar. Bu ligde her zaman Beşiktaş kollanır, diğerleri arada ittirilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.