< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Harbiden boşa okuyoruz
-
-
Filozoflar(kırmızi şortlee) dünyayı yalnızca çeşitli biçimlerde yorumlamışlardır; oysa sorun onu değiştirmektir. - Karl Marx
-
Bunları biliyoz bize çözümle gel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ehliyet kursu aç o zaman hocam
-
Bu hayata oynama o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafkas Tıp Shooting gelirse seni anacağım dostum.
-
Acaba Türkiyenin yüzde kaçı bu durumdadır , Ankarada bunun gibi tipleri son zamanlarda o kadar çok görüyorum ki artık herkesi zenginmiş gibi düşünmeye başladım .
Dayı kafa ütülemeeeee
Beytepe durağında inince gelen geçen 8 serisi bmwler, g classlar
Geldi yine zenginlik perileri
Sus ve köleliğine devam et
kral millet seni anlamıyor ama ben sana hak veriyorum. Millet seni anladığında iş işten geçmiş olacak
-
Okul bitince Almanya'ya giderek BMW, Mercedes sorununu çözebilirsiniz en azından.
Bu arada sadece patronlar ve köleler yok, bir de din adamları var. MÖ 3000 yıllarından beri toplumda bu katman en tepenin hemen altında yer aldı ve zenginlik içinde yaşadılar.
Ben asıl geleceği merak ediyorum. Bu kadar zamandır ekonomik büyüme için çılgınca nüfusu arttırdılar ve "köle" diye tabir ettiğiniz insanları çoğalttılar. Yakında AI ve robotlarla birlikte bu nüfus yığını bir işe de yaramayacak, hepsine para verip yaşatmaları gerekecek. Yani evet, varlığımızın anlamı bile ekonomiye ve paraya bağlı aslında...
-
Cem Karaca da böyle işçi olarak başlamıştı. Sonra burjuvaya yakın sola kadar yanaşmıştı. En son ölümüne yakın bir dönemde doğru para kasma yolunu bulmuştu. Fakat artık iş işten geçmişti.
O yüzdendir ki; "İşçisin sen işçi kal, giy dedi tulumları..."
-
Çok kaliteli cevap
Kırmizi Şortlee
Anlamıyor değil de kabullenemiyorlar hani bir söz vardı kapitalizmde insanlar kendini geçici fakirlik çeken zenginler olarak görüyor.
Herkesin içinde zengin olma ümidi var,bı gün kendilerinin patron olup başkalarını sömüreceğini düşünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Filozoflar(kırmızi şortlee) dünyayı yalnızca çeşitli biçimlerde yorumlamışlardır; oysa sorun onu değiştirmektir. - Karl Marx |
Benzer içerikler
- 345 tyt deneme pdf
- pkob nedir
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- en zor tyt denemeleri
- animonik kaçak izle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X