Şimdi Ara

BOŞUNA TIP YAZMAYIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yetsin o kadar para.birikimleri vardır illa fakirlik çekmezler herhalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten asgari ücretten düşük alıyor. 2 bin dolar asgari ücret yaklaşık 12 bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanmıyorsanız tecrübesi acı olur bu gerçek. Ben de tıp yazacaktım ama işsizlik gerçeğiyle yüzleşmek istemiyorum. Müh yazar kanadaya falan giderim heralde.

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsunuz hocam hatta mühendisliğe ne gerek asgari ücretle çalışın orada yine doktordan fazla ücret alırsınız

• biraz aile baskısı üni olsun oku diye kanadada muhtemelen asgari ücretin altında vercekler gitmeye gerek yok sanki. Akrabalar var orda gidersin diye sıkıştırıyor bizimkiler. Ama hayat benim hayatım. Asgarinin altında çalışmak için 4 yıl okumak gereksiz sanirim. Bizimkilerle bir daha istişare yapayım en iyisi.
    Bu arada konuyu açtığınız için teşekkür ederim hocam 6 yıl okuyup işsiz kalmak insana çok koyardı o zamanki halimi düşüneniyorum.

• Esenyurt devlet hastenesi gibi bir yerin varlığı bile doktor açığının kolay kolay kapanmayacağının göstergesi

• Her yil boyle haberler cikiyor. Tip istemeyen biri olsam da sececeklere sozum; cekinmeden secin. Bu haberler "Ronaldo FB'ye transfer olacak" kivaminda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    yalnız şuda var doktorlar .cebindeki paranı almak için bir sürü yalan söyliyeyip.ragatsızlığın yokken şu tahlili yap yok bunu yap yok ameliyat gerkiyor diyorlar sonra doğru bir doktora denk gelip sorduğun bunların hiçbirine gerek yokmuş olduğunu öğreniyorsun.doktorların büyük coğunluğu para için herşeyi yaparlar.
  • her sene aynı haber ya forumdaki 3. yazım(mevsim olan) her sene kesinlikle 5-6 tane çıkıyor. lütfen bu tür başlıklar açıp kafası karışık olanların kafalarını iyice karıştırmayın
  • Resmi rakamlar demiyorum diye belirttim çünkü suriyeliler,afganlar vb. topluluklar da insan, sağlık hizmetinden ister istemez yararlanacaklar
  • o bakımdan doğru söylüyorsunuz 3. dünya savaşına az kaldı. Türkiye ye daha fazla gelecekler daha fazla açık oluşacak
  • Bitmeyecek bir meslek söyleyin de millet onu seçsin bari.

• Mesela dün acile gittim 500 kişi vardı rahat lakin totalde 4-5 doktor anca vardı sürekli hemşire,paramedik vb. ilgilendi haftasonu olmamasına rağmen istanbulun ücra köşesindeki bu doluluk oranı bence fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.