Şimdi Ara

BOŞUNA TIP YAZMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YÖK Başkanı: Hekim ve hemşire ihtiyacı 2024'te bitecek, kontenjanlar tekrar değerlendirilecek
    https://www.medimagazin.com.tr/hekim/tip-egitimi-tus/tr-yok-baskani-hekim-ve-hemsire-ihtiyaci-2024te-bitecek-kontenjanlar-tekrar-degerlendirilecek-2-22-75817.html

Tıp açığı 2024 te kapanacak. Geçen sene başlayan arkadaşlarımız son mezunlarını verecek tıpta sonra kpss gelir arkadaşlar mühendislik yazın siz

• Aynen, Tıbbi Sekreterlikte 2022’de bitiyormuş. Twitterda 700 bin atama bekliyorlar.

Mediamagazin eshsjdk..

Bunları geç, geç.. Tıp bu ülkede hiçbir zaman ihtiyacın bittiği bir meslek olamayacak.

Böyle yaparak, yazmayacak olan varsa da yazdıracaksın.

En son aynı şeyi İstanbul seçimlerinde yaptılar. Sonu iyi bitmedi.
  • up
    MANŞET doktorlar işsiz kaldı
  • KESİN ÖYLEDİR HEPİMİZ AÇ KALACAĞIZ(?)
  • işsiz doktorlar sağlık bakanlığı önünde eylemde yıl 2025

bence mühendislik öğretmenlik gibi meslekleri tercih edin

tıp hakkettiği sıralamaya gitmeli 100-120 bin
  • hocam siz sınırdasınız sınıfta kalmadan mezun olursanız atanırsınız

maaşına bakarak yazmayın iyi kötü bakkalcınin geliri bile zaten 15-20 bin arası

10-15 bin başlangıç maaşı alırım diye o kadar zorluğa katlanmaya ne gerek var
  • Doğru söylüyor gençler şuan 4 geçiyorum çok pişmanım anne babam mühendislik yaz diye yalvarmıştı ama bir salaklık edip son akşam tıp yazdım şuan çok pişmanım bu zamana kadar idare ettim ama bu sene tekrar üniversite sınavına hazirlanmayi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP YAZMAYIN
    5 ay önce açıldı
    Eczacılık yazmayın
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle olacağını düşündüğüm hede.

bakalım tıpı olduklerinden bittiklerinden mı yazıyorlarmış yokda parası için mi

memlekette ne kadar iyilik sever insan varmış herkes insan canı kurtarmak istiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tıpı yazanların yüzdde 95 i parası için yazıyor hocam araştırma yapılmış
  • Medimagazin
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hemşire aynı zamanda doktor yardımcısı olacak, reçete yazacak
    https://www.medimagazin.com.tr/guncel/genel/tr-cumhurbaskani-erdogan-hemsire-ayni-zamanda-doktor-yardimcisi-olacak-recete-yazacak-11-681-73138.html

zaten hemşireler doktor olma yolu açıldı

arkadaş 200-250 binden hemşirelik fakültesi okuyacak sonra doktor olacak. tıpın sıralaması da 150-200 bin olsun bence

haydi mühendisliklere gidin arkadaşlar

• up
  • 5-10 yıl sonrasında doktorlar işsiz kalabilir

https://www.youtube.com/watch?v=Ic2R2KcYxKE
  • up
  • Tr nüfusunun artmayacağını düşünürsek dediğin doğru ama 83Milyon nüfus 6-7 yıl sonra raat 100-110Milyon olur
    [resmi rakam demiyorum]
  • dediğiniz imkansız bir şey hocam

RESMİ RAKAMLAR

BOŞUNA TIP YAZMAYIN

en en fazla 86 milyon olur 6 yıl sonra
  • Yıllardır aynı muhabbet. 2000 li yılların başına da vardı bu muhabbet hala var. 6 yıl boyunca o kadar yoğun bir eğitim alan birisi işsiz kalmaz. Maaşlar düşebilir ama işsiz kalma durumu olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartılmış,doktor ihtiyacı çok fazla fakat bitirildiği gibi göreve başlama gün geçtikçe zorlaşıyor bu da normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr açığı kapanacak 2010da deniliyordu. 2019dayız hala çok açık var. KAPANMAZ. 4.sınıftayım tıp yazdığım için hiçbir pişmanlık yaşamadım.
    Tıp yazmak isteyen arkadaşlar korkmadan yazsın. Sonu parlak bir bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, Tıbbi Sekreterlikte 2022’de bitiyormuş. Twitterda 700 bin atama bekliyorlar.

Mediamagazin eshsjdk..

Bunları geç, geç.. Tıp bu ülkede hiçbir zaman ihtiyacın bittiği bir meslek olamayacak.

Böyle yaparak, yazmayacak olan varsa da yazdıracaksın.

En son aynı şeyi İstanbul seçimlerinde yaptılar. Sonu iyi bitmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonlara doğru abartmasan belki insanlar inanırdı sana :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.