< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleosin T -- 22 Haziran 2019; 20:37:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleosin T -- 22 Haziran 2019; 20:37:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yazdığımı birçok kişi desteklemeyecek eminim ama gerçekten bu konuda yorum atanların birçoğu bulmuş da bunuyor. 2 gündür foruma üyeyim ama muhtemelen birkaç gün içinde sildirip gideceğim hesabı (arkadaşım önermişti keşke önermeseymiş.) Meslek seçimi, para kazanma konusunda eğitim dünyasının Maya topluluğu olabilirsiniz; sadece kıyamet senaryoları tasarlıyorsunuz. Yok mühendislik bilmem neymiş de yok eczacılık ölmüşmüş de. Kusra bakmayın ama 3. 4. sınıfa gelip de k*çını kırıp 8-10 saat çalışamayan; aldığı teorik eğitimin yanına kendini geliştirme adına hiçbir şey ekleyemeyen kişiler isterse s400 kodları yazsın yine hiçbir yerde tutunamaz. Sadece azim ve inanç gerekli arkadaşlar para kendiliğinden gelir, tandığım bir abim niğde üniversitesi fizik bölümünden yüksek lisans için illinois üniversitesine gitti ha tamam belki ivy league okullardan değil ama idealini gerçekleştirip hayatını yaşıyor şu anda. Oralara sizin gibi arkadaşlar şunu yazmayın ataması yok, şunu yazmayın az kazanıyor; tıp yazmayın doğuda dayak yersiniz vsvs. gibi spekülatif cümlelerle başarmadı. 2. sınıftan itibaren oturup 6-7 saat çalışıp kendi imkanlarıyla dilini geliştirip önüne koyduğu hedefleri tek tek başararak yaptı. Velhasıl kelam, eğer gerçekten isteyerek şevkle su ürünleri bile okusanız, keban barajı projesine proje müdürü olarak atanırsınız. O yüzden bırakın bu saçma sapan konuşmaları insanların beynini boşaltmayı, ileriye bakın; hep ileriye... Sağlıcakla.
|
Eczacılık zaten stemiyordum ama tıp diş olamayan ne olsun diyetisyenlik bitti eczacılık öyle mühendislik desen öyle 35-60 k arası napsin ne olsun ilk 20k mi yasicak bu hayatı sadece
|
2 gündür forumdayım en çok adına sallanan seni gördüm, sen böyle düşünüyorsan çok haklı bir şey yazmışım; belli oldu. hadi öptüm :*
|
Olum bu ne her bolumun mezunu issiz
Biz de mezun olunca issiz olacagiz sanirim İtuyu bile begenmeyenler var Ytu zaten allaha emanet diplomasiyla tuvalet yaparsin |
Eczacılık bitmiş hocam hemşirelik bile daha mantıklı gibi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynuss2115 -- 22 Haziran 2019; 22:11:21 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |