Şimdi Ara

Para için tıp yazmayın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe mezunu ve 2 yıldır psikiyatri asistanı olan tanıdığım araba alıcak para bulamıyor bilin istedim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ''Fouu_7'' isimli kişi geçmişteki konularında diyetisyenliği bıraktım tip istiyorum diyordu. Hatta 2-3 konusu var geçmişte bu konuda. Türkiye'de herhangi bir diyetisyenlik bırakıp tıp isteyen arkadaştan bir tanesi bu durumda olup bölüm bırakan binlerce kişi vardır yani tekrar sınava hazırlanan her neyse konumuz o değil ben bu konuya dikkat çekmek istiyorum.

Diyetisyenliği bırakıp tip istediğini belirten 2 ya da 3 konusu var geçmişe ait.

Demek istediğim tercihlerinizi foruma göre ve bu konuya göre yapmayın konuyu açarken herhangi bir kanıtta sunmamış maaş bordrosu vs. kastettiğim şey insanlar tercih dönemindeyken ne yazsam diye kararsızken çoğu kişi böyle konular açıyor ve hiçbir kanıt sunmadan ortaya insanları yanlış yönlendiriyor sorabilirsiniz kaynağın ne?? Evet kaynağın nedir hangi amcan? Birisi konu sahibi yüzünden tıp yazacakken o mesleği seviyorken bilgisayar mühendisliğinde para çok diyip o bölüme kayabilir sonra bunun pişmanlığını yaşayabilir yıllarca. Bunun vebalini kim alacak bu forumda iyi niyetli değerli insanlar çok fazla. Bu insanların kafası karışık olabilir bu durumda iseniz forumda ve bu gibi konulardan uzak durup mesleği icra eden kişilerle görüşün en doğru bilgiyi onlar verir.

Konu sahibi rakip elemek için açmış kendisi de tıp istiyor zaten özelden de yazdı istediğini buraya atmıyorum kendisi de yalanlamayacaktır zaten..

Ankaratıplı hocam yine haklı çıktınız:)

@Ankaratıplı
  • He tamam ondan

• Edit:Araba mercedes c 200
    2019 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de nasıl parayı kırsam diye düşünüyordum. Senin tanıdığın araba alamıyorsa ben de seçmiyim. Bu devirde araba alamamak da ne biliyim yani.
  • Tıpa puanı yetmeyen birisi daha

• Hocam tip ucundan kaciyor galiba

• 316931 3 kullanıcısına yanıt
    Ahh ahh keşke her şey düşündüğünüz gibi olsa siz her şeyi filmlerdeki gibi sanmaya devam edin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yalnız öyle bir demişsiniz ki :D araba almaya parası yok diyince garipsedim biraz:D Yüksek seri ve model bakıyordur sanırım
  • Aylık 6-7 bin lira maaşla nasıl üst model araba baksın hocam...Normal bi araba bile alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 20 Temmuz 2020; 21:36:19 >
  • Ben 4'ken 6 olan yakın olduğum biri vardı fakültede, asistan oldu tusta yine bizim fakülteyi yazdı. Mesleğe başlayalı 1 yıl olmadı altına range rover cip çekti. Doktor araba alamıyorsa diğer mesleklerin aç kalması lazım. Ortalamaya vurunca en yüksek kazanan meslek grubundan bahsediyoruz.
  • Bende bu yok la nedense.Yok araba alayim yok ev alayim 3 4 tane yok yazlik alayim.Bilmiyorum kendime bakacak kadar para yeterli benim.Arabam olursa oyle cok luks olmasina da gerek yok.Tıpı cidden manevi yönünden dolayi istiyorum bi de arastirici kisilik yapim daha uygun.Hani bazilari mekanik kafali olur muhendislige yatkindir.Ben surekli bir seyler ogreneyim hayat boyu kendimi bilgilerle donatayim hayat boyu ogrenci olayim istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: madamefou

Bu mesaj silindi.
    hocam gTÜ CENg yazın. üniversitede altınıza çakarsınız bmw 7 serisinden bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankm00dy -- 20 Temmuz 2020; 20:39:10 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    O dediğinizde baba parası var bence hocam.Bu kişiyi cidden yakından yanıyorum ailesinin maddi durumu çok iyi değil cidden normal bi araba alamıyor.Ki çok absürt harcamaları olan biri değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Salazar Slytherin

Bende bu yok la nedense.Yok araba alayim yok ev alayim 3 4 tane yok yazlik alayim.Bilmiyorum kendime bakacak kadar para yeterli benim.Arabam olursa oyle cok luks olmasina da gerek yok.Tıpı cidden manevi yönünden dolayi istiyorum bi de arastirici kisilik yapim daha uygun.Hani bazilari mekanik kafali olur muhendislige yatkindir.Ben surekli bir seyler ogreneyim hayat boyu kendimi bilgilerle donatayim hayat boyu ogrenci olayim istiyorum.
    hocam aslında mühendislikte sürekli bir şeyler öğrenip kendini güncellemeniz gerekir. teknolojiye ayak uydurmaktır falan.
    ev almak türkiyede maaşla zor ama arabayı siz de istersiniz birkaç sene sonra. şart çünkü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.