Zor tabi ki hocam klinik işletmek orada işlem yapmak yorucu ve stresli bi durum gerçekten hiç mi ilgi duyduğunuz kendinizi orada hayal ettiğiniz bi yer yok |
Para için tıp yazmayın.. (7. sayfa)
-
-
Hocam yönlendirmesi yapmak istemem ama ne istediğinizden emin değilseniz tıp yazılabilir. Geri kalanlarda iş garantisi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu forum ciddi manada ruh hastalariyla dolu bir yer bu arkadas da onlardan biri bir onceki konuda da tip istiyordum 27k geldi olmadi diye konu acmisti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef hocam.Denemelerde iyi yapan Boş Bi tenekeyim.Sadece istediğim Bi araba oturmak istediğim Bi ev var.Ve nasıl iyi para kazanırım bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok büyük para kazanmak istiyorsanız ne doktorluk ne başka mesleklerde mümkün hocam bana göre (Türkiye için)
Yatırım borsa gibi seçeneklere yönelirsiniz belki ilerde ama kendinize haksızlık etmeyin mutlaka güzel bi bölüm bulursunuz yazacak kaç k yaptınız
-
Para için tıp yazılmaz çok haklısın da o tanıdığa pek acıma o ileride para kazanır.. Psikiyatri asistanlığı çok iyi,keşke benim olsa ve araba alamasam... Önü çok açık,ama puanı da güzel maşallah Yoksa meslekte ilerledikçe deli gibi para kazanıyorlar, akademik kariyer yapıp üstüne bir de herhangi bir alanda uzmanlaşırsan paraya para demeyeceğin ender alanlardan biri Bizim psikiyatri hocalarının hepsinin kendi özel klinikleri var çok fena para kırıyolar...
Yatırımı hangi parayla yapıcaz reis:)
Para için onu yazmayın bunu yazmayın. Ne yazacak millet? Tıp dışında iş garantisi var mı? Doktorlar her zaman ortalamanın üzerindeki kazanmıyor mu? Eee niye para için yazılmasın? Para için x yazmayın gibi cümleler Finlandiya gibi yerlerde geçerli olur. Hangi işi yaparsanız yapın %100 memnuniyet diye bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha sınava girmedim 1000 1500 yapmaya çalışıcam Allah ne verdiyse
Maddi durumunuzu bilmiyorum ki 10k yla da yaparsın 5k da
-
Dediğiniz gibi burası türkiye ama okurken sevmezse bölümü bitiremez bile bölümü bırakan bir sürü insan var hiçbir ilgi ve sempati duymayan biri bence yazmamalı
Son dediğinize ben de katılıyorum herkes sevdiğini yapsın yolunu bulur burada çoğu zaman geçerli değil maalesef ampul adam sağolsun
-
Hocam en sağlam bölümler tıp hukuk mühendislik.Bunların hepsi ağır ztn.Mecbur katlanıcaz.Sevdiğin işi yap mantığı konusunda da yukarıdaki hocama katılıyorum.Yurt dışında ne iş yaparsanız yapın 2-2.5 bin euro kazanıyorsanız yaşarsınız.Tr'de aç kalırsınız 2.5 bin TL ile.Rahat yaşamak isteyen mecbur tıp hukuk okuyacak.Ya da alanında tr'deki 5-10 kişiden biri olacak.Durum kötü maalesef.
beyler ben bundan sonra ankaratıplıya bulaşmam
-
-
hocam nasılsınız, sağlık sıhatiniz iyi midir, nasıl gidiyor tıp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X