< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 21 Temmuz 2020; 1:29:47 > |
Para için tıp yazmayın.. (6. sayfa)
-
-
5 saattir tıpı kötülüyorsunuz bıkmadınız mı artık işiniz gücünüz yalan beyanlarla insanları kandırıyorsunuz
hem sizin bu durumunuzu üzülüyorum hem de sizi ciddiye alıp cevap verenler için üzülüyorum, örnek olarak bu videoya bakın ve insanların düşüncesini değiştirmenin ne kadar zor olduğunu anlayın
bir de kocaman başlığa yazmış tıp yazmayın diye
-
Yurtdışında yasayacağım hocam işim olmaz burayla artık...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam karsılıklı düşüncelere sahibiz ben de size çok acıyorum..
Tozpembe hayallerle yasıyorsunuz,her doktor çok zengin olacak sanki
Neyse devam edin hocam böylee...
Hayatta basarılar
bu dünya için değmez zenginlik önemli olan insanlara faydalı olmaktır
zaten para için yazıp başarılı olamayanlar çok önemli olan insanı seven ve onun sağlığı için elinden geleni yapmayı sevenlerin bu işi yapması daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
zaten öyle çok da almıyor eğer çok almak istiyorlarsa ticarete atılın daha iyi kazanırsınız -
Eşim asistan 3 senelik , önümüzdeki tusla ben de yerleşeceğim ama, parlak değil durum.
Eşimin maaşı sabiti, döneri nöbeti hepsi toplam 7000 civarı.
Tamam az para değil, ben de öğretmen çocuğuyum, gözüm yükseklerde de değil. . Şu anki ekonomiyle ortanın üstü bir gelir. Ekonomi iyi olsa belki biraz üst gelirli hissettirebilirdi ama zor.
Uzman olunca da ne aldığın maaş pek artıyor, ne yaptığın iş çok azalıyor.
Bu kadar saat ve emeği hangi mesleğe verirsen ver daha çok kazanırsın zaten.
Sorun saat başına veya emek başına alan paranın buna değmeyecek olması.
Doktorluk para için yapılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal-Drogba -- 21 Temmuz 2020; 2:23:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahahhhh
Para önemli değil diyen insan daha 2 ay önce amerikaya gidicem çalışmaya diyorduu....Hocam allahaşkına yalan konuşmayın ya
Hocam asistan maaşının 7000 tl olmasına arkadaslar inanmıyor ama durum bu.Tozpembe hayallerde yasıyorlar ne diyeyim.Gerçekleri söyledim yalancı oldum ya...
Bu kadar verilen emeğe çok çok az cidden.Özellikle lise mezunu bekçi maaşının 6000 tl alması daha da bi koyuyordur insana..
Sen de diğer konuda tıp çoktan öldü evet diyorsun ama yazacağım diyorsun seninki ne oluyor:D devlette 5k nın altında çalışan yok o gişeye gidiyorsun kayıt yapıyorlar ya randevunu devlet hastanesinde o amcalar 5200 alıyor helal olsun ama bu konumuz değil evet. Doktora 4 farklı yerden para yatıyor maaş sırf tabandan ibaret değil ki bunlar söylendi çok yazılıp çizildi gerçi forumda konusu var bordro isteyen açıp bakabilir. Ben artık kapattım tartışmamı:D baya bi kişi görmüştür herkese hayatta başarılar her şey gönlünüzce olur inşallah hoşça kalın..
Hocam anlamıyor musunuz ben bu ülkede yasamayacağım neyse...
Insallah hepiniz tip okursunuz. Bir abiniz olarak yaziyorum, insallah hepiniz tip kazanirsiniz. 6 yil sonra bu konuyu editleyin yalniz.
Burada doktor maaslarini tartisacaginiza her ilde her ilcede her koyde doktor var. Gidin konusun. Ne kadar kazaniyor gidin ogrenin. Size burada herhangi bir meslegi sabaha kadar anlatsam anlamazsiniz. Ben de zamaninda anlamadim. Bir nusubet bin nasihattan iyidir. Ne doktormus arkadas, herkes parasini tartisiyor. Ciddi diyorum gidin yeni mezun pratisyen, asistan uzman bulun konusun. Buradan analiz yapamazsiniz.
Gidin okuyun, mezun olun pratisyen hekimken tusa girin. Kacmayin ama mecburiden tus caliscam diye ders birakmayin. Ne yaparsaniz yapin acikcasi asistan olun ve sonra mecburi filan. 10-15 seneye edit yapin konuyu .
Serbest piyasa arkadasim, arz talep git oku. Istersen para icin yaz, istersen sevdigin icin sonra gel burada edit yap.
Ortadogu ulkesinde ne okursaniz okuyun. Kafa degismedikce hic anlami yok.
Sen mesleginde cok cook coooook cooooook iyi olmazsan hangi meslek oldugu onemsiz Turkiye’de hayallerde yasarsin. Gunu kurtarirsin.
Sevdiginiz isi yapin kucuk yuzdelerdeki insanlari gorup para var diyip meslek ozentiligine, dizileri izleyip auuuuuww mikemmmel diye olaylara dalmayin. Sonra mutsuzuz abigggg para kazanamiyoruz.
Kafa salla basini al parayi olmus. 10-15 seneye bi edit yaparsiniz umarim bu konuyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dediğin gibi bir telefon olmuş 10 bin lira 7 bin lira ne ki .
Avutma metotları . Burdan defolup gitmek lazım ilk ama ilk fırsatta go .
Go go go
Sizce en çok parayı kim kazanıyor hocam?Klinik açan doktorlar parayı kırıyor diye duydum.Çok sıkıntı Bi iş mi klinik açmak
Hocam ilgin yoksa sevmeyeceksen 30k kazansan da mutsuz olacaksın 10k da kazanabilirsin 100k bile kazanabilirsin ama ilgi alanın neyse onu seç
Şöyle bi genelleme yok mühendis doktordan çok alır bu bundan çok alır yani bunlar gerçekten çok değişken şeyler bence tıp çok güzel bölüm kaygı duyulacak bi bölüm değil ama okuyup zengin olurum diyosan aklından bile geçirme bu düşünceyle yazarsan mutlu olamazsın keyif almadığın bi meslekte ne para olur ne mutluluk
-
Haklısınız hocam herkes böyle söylüyor ztn.Kafam karışık ne seçsem bilmiyorum.Pilot,savcı veya doktorluk ilgimi çekiyor.Savcıyı eledim sayılır torpilsiz mülakatı geçmek zor.Pilotlukta da hem mülakat var yine pilot çocukları muhabbeti fln varmış hadi Bi şekilde geçsem bile Bi sağlık sorunum çıksa ortada kalırım.Geriye tıp kalıyor.Çok ağır meslek bilinen bir şey ama ileride para kazanma potansiyeli var.Özel yada kendi muayenehanesinde iyi para var diyorlar.Özele geçmek yada kendi işini yapmak çok zor mu?Hiçbir mesleğe ilgim olmadığı için mecbur birini seçip sonradan alışmak zorunda kalıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X