Şimdi Ara

Para için tıp yazmayın.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir zahmet birazını kredi çeksin. Az para da almıyor. Tabi, diğer mesleklerle kıyaslarsak. Gönül ister herkes 10-15 bin alsın. Geçiş arabası almadan birden güzel araba almak 2 yılda zor dostum. Geçiş arabası alsın ya da kredi çeksin. Yapacak bir şey yok.
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Alıyor hocam yazdığımı oku üstte uzun uzun özelden de yazdı zaten. Kendisi yazacak insanları yanlış yönlendiriyor aklınca tabi ben iyi niyetli insanları kanmasınlar diye uyarmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 22:23:29 >
  • Ahahahah
    Ben tıp istemiyorum demedim zaten ki.
    Zaten forumda yurtdışında doktorluk yapmak istediğimi birçok kez belirttim.Bu ülkede asla çalışmayacağım aklı olan çalışmaz zaten...
    Amacım rakip elemek değil tüm iyi niyetimle herkes gerçekleri duysun diye açtım bu konuyu.Yaranamadım neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 20 Temmuz 2020; 23:25:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heheheheh yukarıyı oku hele insan bu kadar döner mi yav tıp istediğimi kim çıkardı demişsin. Hatta ss de atayım. Zamanımız boş beyler bayanlar biraz gerçekleri

Para için tıp yazmayın..ifşa edelim :D
  • Arkadaşlar benim kastettiğim forumda gerçekten çok iyi niyetli bir kitle var. Bu forumun her konusunu iyi niyetli sayıp fikrinizi değiştirmeyin. Benim fikrim hiç eheheh önemsiz bir konu kime ne deyip geçerdim ben biliyorum çünkü gerçeği ama bilmeyenler var yanlış öğrenmesinler diye bu çabam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 22:27:13 >
  • Kesin öyledir değerli kardeşim benim sınırdan tıp kaçıyor sanırım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 22:34:19 >
  • Önce kendini ifade etmeyi öğren lan adam gerçeği yazmış kabak gibi ifşa olmuşsun daha neyini çırpınıyon sanki ciddiye alan var s2ne takan yok bu konuları
  • Tıp garanti geliyor kardeşim için rahat olsun..

• Neyse arkadaşlar hakarette etti sanal ya sonuçta her neyse. Tercih sonuçlarını bekliyoruz inşallah hayırlısı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 22:34:6 >
  • Bu alıntıladığım yorumu okuyup bloklayabilirsiniz

ya da tercih sizin takılın:D 2 3 böyle konu görüyorum art niyetli olarak. Bunu da görünce yazıp insanları bilinçlendireyim dedim. Bence çok iyi yaptık:)) vakit geçmiyor:D
  • Hatırlat sana sonucumu atıcam kardeşim için rahat etsin..

• Bak iyi iyi yazıyoruz herhangi bir hakarete girmeden de senin sonucun benim umrumda değil bi bölüm bırakmışsın işte yedirememişsin kendine. Dalga geçmişler sanırım ya da herhangi bir neden işsizlikte olabilir. Sonra alıp 3 4 sb çözüp üstüne 3 4 tekrar atıp bi de deneme atıp he bunu attın sayıyorum atmışsındır zaten. Tekrar edip öğrendiğin konularda çıkardığın sonuçtan banane yav zaten bi sürü derece yapan var oluyor kendimden de umutluyum zaten her konuda. Sadece hayırlısı diyorum açıklanmadan sadece adamlar senin gibi bi trole aldanıp bölüm değişmesinler diye yazdım kudurmuşsun anlaşılan.

Konu ya da sana dair herhangi bir bilgi benim umrumda değildi zaten önemsemiyorum benim için değersiz dk başına uplayıp insanları yanıltıyordun bunu anlayacak kapasiten vardır umarım.
    Zaten arabayla kıyaslamışsın maddiyata önem verdiğin de ifşa olmuş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 22:45:51 >
  • Para için tıp yazılmaz üniversite + hastanede verilen performans düşünülürse doktorlar öyle yüksek bir maaş almıyor. Ama doktor maaşıyla da araba alınır,kendimizi kandırmayalım. Normal bir araba hayli hayli alınır. Doktor maaşıyla bunlar yapılamıyor olsa trde bu kadar trafik olmazdı,herkes mi babadan zengin? Memurların altında bile iyi kötü araba oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem tıp kazanmak kolay, bana neden yıllardır uğraşıyorum tıp için ama kazanamıyorum bu yıl da olmayacak bari diyetisyenliğe gideyim orada tekrar tıp için hazırlanayım mı diyo sordun kardeşim?
    Kazansaydın madem kolaymış ya!!

• Tıp kazanmak kolay demedim. Sadece öğrendiğin konuları ve unutmamak için yaptığın tekrarları insanlara yetenekmiş gibi yöneltme.

Senin gibileri türüyor insanlara akıl veriyor bu kişilere de insanlar akıl almak için sıraya giriyor. Tabi seni kastetmiyorum daha çok ilk 1k civarına muamele kısmı daha iyi. Halbuki yapılması gerekenler ne kadar belli insanlar yanlış yönlendiriliyor her konuda şu şu kesin vs deniyor. İşte bu konuda da yanlış yönlendiriliyor bu yüzden başarısız oluyorlar zaten birçoğu. Evet 60k civarı bekliyorum bu sene sınav senesinde her şey sınav değil lise yüzdeliğim 2,49tu. Aklımda türlü türlü bölümler vardı o 2 ay öncesi falandır sanırım. Fikirler değişiyor ne istediğimi de foruma yazdım zaten ama kimseye bir konuda yalan söylemedim ya da birisini yanıltmadım. bu konuda bir şey bulamazsın zaten yok çünkü. Zaten kendimden umutluyum derken de bunu kastettim. Yanıltılan insanları görünce uyarıyorum çünkü iyi niyetli çok insan var

• Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan söylemiyorum lütfen gidip herhangi bir üni hastanesindeki psikiyatri asistanina maaşını sorun o zaman anlarsınız durumu ancak...

• Kıskanma kardeşim daha önünde uzun yıllar var tıp kazanmak için...
    2-3 yıl tıp için uğraşmışsın bi 2-3 yıl daha uğraşırsın...hayallerine kavuşman dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.