Şimdi Ara

Para için tıp yazmayın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşüneyim hocam...Araba önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğu kişinin para için değil para "garantisi" için yazdığını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailesine veriyordur belki o zaman bilemeyiz ne olup olmadığını. Tanıdığın araba alamadı diye gelip tıp yazmayın tıpta para yok deyince insan altında başka şeyler arıtyor doğal olarak.
  • Haklısınız hocam ben biraz espriye vurdum da
    Biraz daha konuyu açsanız hani ne biliyim ailevi meselesi felan var deseniz ya da meseleyi arabaya endekslemek de biraz yüzeysel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır o zaman konu sahibi de rakip eliyor :D gerçi iyi bilirdim
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Ailesine para vermediğine eminim..Farkındaysanız insanlara tıp yazmayın demedim “para için tıp yazmayın”dedim.amacı çok para kazanmak olmayan arkadaşlarım yazsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: veterinerhekimadayi06

Çoğu kişinin para için değil para "garantisi" için yazdığını düşünüyorum.
    hocam ailesine söz geçiremeyen bi kesim de var. adam araştırmıyor hangi mesleğe ilgi duydugunu. dayısı teyzesi "tıp iyi yegenim" diyince herif etkileniyor. sonrası okan üni tıp fakültesi
  • yok maaş değil sadece performans yerine verilen döner üstüne altta saydığım parçalar var ama tıp okumak kazanmak kadar çok zordur parası elbette var ama zorluğuna göze alanlar yazsın

sildim tekrar atıyorum baksınlar buraya maaş 5000 civarı sabit brüt yazmış ama brütle 4100-4200 böbet tutsa 4500-7000
    performans normal onun sınırı yok(hastane kar etmeyeceğinden covid döneri verdiler)

3 ay 69bin birikirdi,

Para için tıp yazmayın..

not sonra tekrar silecem,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Temmuz 2020; 21:48:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madamefou

Düşüneyim hocam...Araba önemli
    hocam ne istiyorsunuz bu arada?
  • Öyle bi amacım yok hocam.Ben sadece amacı çok para kazanmak olan arkadaşlarım yanlış meslek seçmesin diye uğraşıyorum.Sonra üzülmesinler..

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    İşte ben de onu kastediyorum hocam mesela tabip için hangileri alınıyor o kadar parayı br.e vurunca gerçekten çok iyi helal olsun o adamlara :D
  • tıp yazmayın dedin açıkça ve insanları yanlış bilgilendiriyorsun üstelik

sonra ben gerçekleri yazınca da farklı diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

tıp yazmayın dedin açıkça ve insanları yanlış bilgilendiriyorsun üstelik

sonra ben gerçekleri yazınca da farklı diyorsunuz
    hocam baslıkta "para için tıp yazmayın" yazıyor.
    Doğrudur hocam maalesef öyle bi durumdayız ki ülkecek okumayanlar okuyanlardan daha çok kazanıyor.örnek lise mezunu bekçi 6k alıyor üzücü valla.insanların o kadar emeğine acıyorum..

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Sonunda beni anlayan biri.Gel seni alnından öpücem :d

• normalde döner yok performans vardı ama bu dönem değişti
    tabip için vergiler sonrası kalan covidi alıyor şu an 11500 sabit döner var şu zamla birlikte 2500 üstü oldu

maaş veriliyor 5000civarında sözleşmeli olurssan 2-3bin daha fazla alırsın

nöbet verirler 3-7bin arası ne kadar tuttuğuna bağlı ve bazı bölümlerde nöbet yok ama daha az çalışırsın

icap nöbeti alırsın normal nöbetin %40ı

+memurlar için 7 bölge var 100liradan 700liraya değişen rakamlar var doğuda çalışırsan 700lira batıda iyi yerde çalışırsan 100 lira
    doğu ile sadece bu fark var
    bazıları arada büyük farklar olduğunu savunsa bile

az sonra sileceğim iyi incele

ama nöbet tutmayıp icaba kalmatan ve performansta ortalama altında kalırsan 7500le de idare edebilirsin ama o zaman çok rahat olursun o kadar çalışmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Temmuz 2020; 21:56:28 >

• Şöyle bir tweet gördüm doktor maaşlarıyla ilgili :

Ben de para için çekilecek dert olmadığını düşünmekteyim saate vurunca neredeyse asgari ücrete yakın kazanıyorlar asistanlıkta.Fakat 2 yıllık psikayatri asistanının tecrubesi ne oluyor tam bilmiyorum,eğer fakultesinden mezun olalı 2 sene olmuş birisinden bahsediyorsak top ünilerin top bölümlerinden mezun olan çoğu kişi de 2 senede araba alacak parayı bulamayabilir normal bir durum.

Size özelden yazdım hocam bi sorum daha vardı da teşekkürler bu arada bilgilendirici:)
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Hocam psikiyatri asistanlığından önce bi süre pratisyen hekimlik yaptı bu kişi.3 yıldır çalışan bi doktor....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.