Şimdi Ara

Para için tıp yazmayın.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte kastettiğim bu hocam gerçeği görün bir kişi bir şey dediği zaman geçmişini araştırın. Bu kişi troll mu nedir diye? Sonra dediklerini mantık çerçevesinde tekrar anlayın sonra yorumlayın sonra da istatistiklere bakın. Bunlar doğruyu verir. İşte tüm çabam böyle bir yorum gelmesi içindi teşekkürler:)

Normalde vakit ayırmam ama vakit geçmiyor:)) hayırlısı olsun hocam sana da inşallah kazanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 23:0:42 >
  • İnşallah hocam onu Allah bilir.

Dediğim gibi benim kişilerin seviyeleriyle ilgim yok:) sadece konuyu troll amaçlı açtın. İnsanları yanlış yönlendirmek istedin ben de hem özelde hem de burada yazdıklarınla ifşa ettim:) bu yani umrumda değil nereye girersen gir önemsemiyorum değeri yok. ortada maaş bordrosu vs de yok atamazsın zaten de bunu. Ya da onda da yalan söylersin yine karaktere işlemiş sanırım:) Neyse:)) Allah yardımcımız olsun hayırlısı hepimiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 23:6:30 >
  • Tercih dönemi önemli. Niyetini anladım aslında iyi yapmışsın ama bunlarla uğraşmana değmezdi engelle geç bence kolpa atıyor fop mudur nedir ismi o işte konuyu pek okumadım
  • İster inanın ister inanmayın ama yalan atmıyorum.Merak eden herhangi bir üni hastanesinin psikiyatri asistanına maaşını sorsun bakın diğer branşlar hakkında çok bi fikrim yok.7k dan fazla demeyecektir bir psikiyatri asistanı.aldıkları maaş 6-7k arası cerrahi branşların ise bir tık daha fazlaymış.
    Yeter artık sıkıldım ister inanın ister inanmayın gerçekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 21 Temmuz 2020; 0:13:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam da Ankaratıplı hocam paylaştı az önce tüm verileri. Tekrar paylaşabilirim isteyen olursa tek tek bölüm bölüm yazıyor.

Aynen dediğim gibi bölümü bilerek kötülüyor dedi sana kendisi yazacak dedi o da mı yalan söylüyor yani:D Benim direk tanıdıklarım var çene cerrahisi kısmında daha çok diş hekimi ama bu yine de Ankaratıplı hocamın paylaştığını değiştirmez. 3 ayda 69k maaş aldı dedi covidte özellikli birimse doğrudur zaten. Onu da geç zaten paylaştığı verilerde tek tek neyin nerden geldiği yazıyor. Kendisi yazabilir ya da ben atabilirim buraya isteyen olursa eğer.

@Ankaratıplı
  • Hocam ilk senen mi

• Hocam gerçekten çok sıkıldım ya isteyen sorsun cidden yeter artık...

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Değil hocam da benim hikayem biraz farklı inşallah iyi bir şekilde açıklayabilirim:) sınav senesinde tek dert sınav olmuyor ama herkes için hayırlısı. Tıp bu sene gelmediği halde neden konuyu bu kadar direttiğimi anlamışsınızdır:) kötü niyet vs olsa çoktan bikaç hakaret edip çıkmıştım kendisi de etti zaten de sanal ya karşılık vermeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 23:22:50 >
  • Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Amacım bu değil dostum zaten yurtdışında yasayacagım beni ilgilendirmiyor.

• Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    İşte o hocam onu kastettim amaç herkes okusun görülen bu gibi 1 örnekle herkes bu tip insanları tercih döneminde yanıltan kişilere karşı bilinçlenmiş olur. 1 kişi bile olsa yeterli. Özelden tıpa gireceğim vs dedi konuda girmek istediğimi söyleyen kim dedi şimdi de garip garip konuşuyor. Neyse bu kadarı yeterlidir konuyu şikayet edip çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 23:25:13 >
  • Lan rakip eleme fln diyonuz da yalan değil, o kadar para kazansan bile parayı harcayacak zamanın olmuyor. Ben ege tıp 4 e geçtim, türkiyede uzman olmayacağım:
    https://www.youtube.com/watch?v=kD0Kiv9ICzQ
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Hocam boşverin insanlar tozpembe hayallerinde yaşamaya devam etsinler...

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Asıl konumuz o değil. Adam yukarılarda ben tıp istemiyorum tıp isteyen kim vs yazdı ciddi ciddi. Sonra hem özelden hem buradan aslında tıp istiyorum ama yurt dışına gideceğim orada doktor olacağım vs vs falan garip garip konuşmaya başladı. Yukarıda bordro vs var bordro değil de dataları Ankaratıplı atmıştı. Zaten maaşlar değişiyor ben buraya şimdi 13k kazanan doktoru da atarım 20k yı da atarım forumda direk bordro olarak var herkes bakabilir gerçi. Bizzat akrabam olan çene cerrahisi uzmanı oldukça iyi alıyor. Diş hekimini de kötülediler forumda en sonunda tıpa da gelince ben ona yönelik yazdım. Almanya durumu bilmiyorum büyük oranda kesiliyor maaşı vergi olarak bunlar konumuz değil ama 3.5k euro bilgisayar burada 35k liraya geliyor. Resmi sayıları söylüyorum uydurmuyorum. Almanya’da 7 8 k da alıyor vs demedim ülkeden ülkeye değişir ama çok net sayılar var çalışana göre de değişir özellikli birim nöbet ek kısmı ama ortalama sayıları biliniyor yabancı değilim zaten arkadaşlardan tıp okuyup giden çok ctf de imüde konuşuyoruz ara ara emin olmadığım bir şey yazmadım buraya. Ben bekliyorum istisna olarak neyse hayırlısı. Zaten harcayacak zamanın olmuyor demişsiniz evet yani belli değil mi her şey? Tercih dönemindeyiz zaman bol geçmiyor ama evet hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 21 Temmuz 2020; 0:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benle uğrasacağına gidip ders çalışsan belki 2-3 yıl sonra tıpı kazanabilirsin dostum.zaten 2-3 yıldır tıp için ugrasıyormussun birikimin vardır biraz çalış lütfen...

• Kesinlikle para için yapılmaz arkadaşlar.

Zaten , eğitimi kazanmayı falan geçtim gelin yerime 24 saat çalış, maaştan günlük hakkını sana vericem desem o gün yaşadıklarından sonra kimse 2. Gün bile gelmez çalışmaya.

Ortalama memurun/öğretmenim vs.. iki katı maaş almak için 8-10 katı çalışmak mantıklı mı sizce?

Bu ülkede saat başına veya emek başına en az alan mesleklrden biri olabilir.

Hiç bir mesleğe benzemez. Seçince hayatınızın yüzde 80 i 90 ı haline gelir ve bun hesaba sosyal hayatınız aileniz çocuğunuz her şey dahil.
    O paraya değer mi...

• O kadar zaman uğraşmadım aslında niye uğraşıyorsam evet gören gördü zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 21 Temmuz 2020; 0:20:6 >
  • Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Hocam asistan mısınız?

• benim de hacettepe tıp mezunu tanıdığım var işsiz
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam güzel tespit ettiniz ben bu arkadaşı biliyorum büyük ihtimalle 20k sınırında bir sıralama yapacak o yüzden ne kadar eleyebilirsem kardır diye girişmiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.