Şimdi Ara

Para için tıp yazmayın.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    katılmıyorum
    maaş, sabit, döner, icap, nöbet, bölge tazminatı ayrı şeyler bu hepsinin toplamı tüm sağlık çalışanlara verilir

mesela öğretmenlikte haftalık 15saat için aylık 4500 verirler üstüne haftalık 15saat daha fazla çalışırsa yani 30 saat haftalık 30 saat ek dersten 1500-2000 daha alırlar hafta sonu kursada kalırsan orda da her ders 2 ders ücreti gibi hesaplanır 2000bin de ordan gelir 8e kadar çıkarek görevle falan daha üstü kazanır ama saf maaşı 4500 öyle öğretmen 4500 kazanır gibi yanlış algı oluşur

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2416568/4bc61bc9-7bbe-49e4-8511-c49087614bcf.png [/simage]

saatlik ücreti asgari değil yanlış anlaşılma olmasın saf maaşa göre yorum yapılmaz hiçbir yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Temmuz 2020; 22:9:31 >

• Para için hiçbir bölümü yazmayın.

Para için iş yapmayın, yaptığınız iş para etsin.

Bu kadar kolay mezuna kalıp bu kadar kolay meslek harcayan her bok profesörünün olduğu bir başka topluluk daha yoktur ya.

Foruma girdiğim tüm süre zarfında sırtımda no frost buzdolabı taşıyorum.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bütün doktorlar çok kazanıyor,doktorların hepsi milyarder..oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayır aslında maaş + sabit ile alan da var ama çok rahatlardır ama üstüne bahsettiğim kompanentleri alıp baya kazananlar da
    eşi de çalışsın iyi kazanırlar

ama senin bahsettiğin asistan hem öğrenci hem de hekim tam arası bir şey ve geçici dönem onu geçici alırlar tüm hayatları boyunca o parayı almazlar

ama iyi verenler de var adli tıp adalete bağlı olduğundan 20den az kazanan asistan yok ve asistanlar ortalama 12-14 bandında kazanır sağlık bakanlığında ama 7-8 de kazanan var

ve psikiyatrinin hastalık popülasyonu diğer branşlara göre az ve öyle 36 saatlik nöbetleri olmayan bir branş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Temmuz 2020; 22:20:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yok maaş değil sadece performans yerine verilen döner üstüne altta saydığım parçalar var ama tıp okumak kazanmak kadar çok zordur parası elbette var ama zorluğuna göze alanlar yazsın

sildim tekrar atıyorum baksınlar buraya maaş 5000 civarı sabit brüt yazmış ama brütle 4100-4200 böbet tutsa 4500-7000
    performans normal onun sınırı yok(hastane kar etmeyeceğinden covid döneri verdiler)

3 ay 69bin birikirdi,

not sonra tekrar silecem,
    Bu rakamlar abartılı ve tavan maaşlar ne yazık ki. Uzman doktor kız arkadaşım ayda 6bin falan alıyor. Covid döneminde 15bin aldı 3 ay üst üste ama artık onu da vermiyorlar. Ayda en az 5bin, en fazla 40bin alınabilir ama onun için normal bir insanın en az 8 katı fazla yoğunlukta ve sürede çalışmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 21 Temmuz 2020; 8:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• perSNN kullanıcısına yanıt
    Gerçekler bunlar işte kimse inanmıyor...

• perSNN kullanıcısına yanıt
    yok son 3 sütına bakacaksın ve devlet hastanesinde kesinti olmadan direkt verildi
    ayda 5 falan alan yok yukarda anlattım isterseniz inanın ya da inanmayın(öğretmneli olan örneğime bakın)

sadece onlar saf maaşlarını söylüyorlar nerde yer tazminatı nerde nöbet nerde sabit hem de sabitin maaşla birlikte yattığı halde

neyse boşverin

size göre hekim en az kazanan insanlar olsun ama öyle kanıt falan olmadan ben öyle duydum öyle diyorlar falanlarla öğrencilerin kafalarını karıştırmayın lütfen

yok hekimlik yazmayın parası çok az gibi şeylerle

Hocam sizin samimiyetinize inanıyoruz:) ve kanıtları da var sizin attıklarınızdan da değil internette ve 1e1 görüşmelerde de 13k civarı alıyordu covid dönemi gelmeden önce tanığıdım. Bu forum biraz troll dolu hocam bu konuyu kastetmiyorum da çok ciddi tercih yanıltmaları dönüyor kişiler arasında ve 2010 konuları insanların niyetini anlarsınız :D kaale alan var mıdır da ciddi ciddi yazarsınız iyi niyetlerle eheheh diyip dalga geçer birisi :D sonuçta sanal ya herkes için hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 21:37:40 >
  • Bu forumda trollük yapıcak son insanım.Beni bilen bilir..

Hocam drtus'ta onca eleman (1 kişi 2 kişi de değil neredeyse hepsi) maaşlardan şikayetçi. Hadi biri ikisi sallıyor desek hepsi mi yalan?

Asistanın çift haneli maaş alma ihtimali bence sıfıra yakın. Benim abim ortopedi asistanı. Eline geçen net miktar 8k.
    Çift haneli alanlar hangi branşta?

• Boş yapma babam idareci o bile şu an bmw audi den sağlam bir araba alır doktor arkadaşı range kullanıyor parada gözü olan varsa yazsın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 20 Temmuz 2020; 22:52:20 >
  • Asistan doktorun istediği arabayı alamaması maalesef ülkemizin ayıbı...Tıpla alakası yok

Bu gidişle hindistan'a dönecez az kaldı

• bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlar gerçeklere inanmak istemiyor boşverin uğraşmayın ben vazgeçtim.Bu kadar çok emeğe bu kadar düşük maaşları almak isteyenler okusun ne diyeyim...

• bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Döndük bence baya hocam..

• halen düşük maaş alıyorlar yazmayın diyorsun

kesin tıp yazacan hatta sınırdan falan rakip elemede bir numarasın
  • Hep dedim yine diyorum doktorların maaşı, verilen emeğe göre gerçekten çok düşük. Hatta en kötü f/p meslek diyebilirim.

Ne tiplerle uğraşıyorsun hem de daha intörnken..bunun asistanlığı var ki of of..

• Arkadaşlar ''Fouu_7'' isimli kişi geçmişteki konularında diyetisyenliği bıraktım tip istiyorum diyordu. Hatta 2-3 konusu var geçmişte bu konuda. Türkiye'de herhangi bir diyetisyenlik bırakıp tıp isteyen arkadaştan bir tanesi bu durumda olup bölüm bırakan binlerce kişi vardır yani tekrar sınava hazırlanan her neyse konumuz o değil ben bu konuya dikkat çekmek istiyorum.

Diyetisyenliği bırakıp tip istediğini belirten 2 ya da 3 konusu var geçmişe ait.

Demek istediğim tercihlerinizi foruma göre ve bu konuya göre yapmayın konuyu açarken herhangi bir kanıtta sunmamış maaş bordrosu vs. kastettiğim şey insanlar tercih dönemindeyken ne yazsam diye kararsızken çoğu kişi böyle konular açıyor ve hiçbir kanıt sunmadan ortaya insanları yanlış yönlendiriyor sorabilirsiniz kaynağın ne?? Evet kaynağın nedir hangi amcan? Birisi konu sahibi yüzünden tıp yazacakken o mesleği seviyorken bilgisayar mühendisliğinde para çok diyip o bölüme kayabilir sonra bunun pişmanlığını yaşayabilir yıllarca. Bunun vebalini kim alacak bu forumda iyi niyetli değerli insanlar çok fazla. Bu insanların kafası karışık olabilir bu durumda iseniz forumda ve bu gibi konulardan uzak durup mesleği icra eden kişilerle görüşün en doğru bilgiyi onlar verir.

Konu sahibi rakip elemek için açmış kendisi de tıp istiyor zaten özelden de yazdı istediğini buraya atmıyorum kendisi de yalanlamayacaktır zaten..

Ankaratıplı hocam yine haklı çıktınız:)

@Ankaratıplı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 20 Temmuz 2020; 22:21:46 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.