Şimdi Ara

Bot Anketi Yapıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Konu Burada :http://forum.donanimhaber.com/m_99079209/f_//tm.htm#99082514

Selam arkadaşlar.

Kışlık bot alacaktım.Şu gore-tex olan efendime söyleyeyim Salomon,Dominator,Merrell gibi markalara baktım en aşa 250 tl fiyat var ve 1.000 tl ye kadar gidiyor.

Şimdi arkadaşlar SORUM ŞU : Bu gore-tex su alıyor mu ?

Bir arkadaş Salomon aldım 500 tl ye su aldı diyor ve gore-tex olup su aldığını söyleyen çok kişi var.

Bu gore-tex %100 su almaz mı yoksa suya dayanıklı mı anlamına geliyor.

Tabi gore-tex olup su almadığını söyleyen çok kişi var. Dreye girdim su almadı diyen dahi var.

Şimdi arkadaşlar şu an beğendiğim botları size sunamayacağım henüz aralarında seçim yapmadım.

Sizlerin bu konuda bir tecrübeniz var ise lütfen yazınız.

Bu bot su almış

Bot Anketi Yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 3 Kasım 2014; 1:57:46 >

• ben anket göremiyorum
  • Goretex su, yağmur, çamur, kar, toz almaz.
    Edit: North Face al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 1 Kasım 2014; 23:21:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herkez kullandığı marka ayakkabının olumsuz yönlerini söyler ise anket oluşmaya başlayacak ki gördüğün gibi konu yeni açıldı.
  • Başlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goratex nike veya adidaslar var onlar kar suyu yağmur suyu radyatör suyu vb almaz merrel,salomon falan hiç almaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 tlye aldigim scooter bot ankarada 2 yildir sorunsuz is goruyor. Ne gerek var o kadar para harcamaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bot_add_ct
  • Hocam eyvallah.Bazı forumdan arkadaşlar gore-tex 4 saat sonra bal gibi su alıdı dedi.bazılarında ise yamurda hemen su almış hemde salomon 500 tl lik bot.
  • Jack wolfskin kullanıyorum daha hiç su aldığını görmedim kumaşı da gore-tex değil. Kışın genelde okula yürüyerek gittiğim için ayaklarımın üşümesi problem oluyordu bu botu aldıktan sonra üşümek nedir unuttum. Tek bir sorunu var tabanı kaymaz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyMucus

125 tlye aldigim scooter bot ankarada 2 yildir sorunsuz is goruyor. Ne gerek var o kadar para harcamaya

Ne gerek var 500-600 lira vermeye

• Hocam bu gore-tex su alması ile ilgili 100lerce şikayet var çoğunu okudum.

mesela suyu hemen almıyormuş ama karsuyunu alıyormuş.

Bizzat test ettim su aldı diyen var.

Sizlere de güveniyorum ama adamların aldıkları botlar da ucuz değil gerçekten para verip almışlar ama su alıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 1 Kasım 2014; 23:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Hocam bu gore-tex su alması ile ilgili 100lerce şikayet var çoğunu okudum.

mesela suyu hemen almıyormuş ama karsuyunu alıyormuş.

Bizzat test ettim su aldı diyen var.

Sizlere de güveniyorum ama adamların aldıkları botlar da ucuz değil gerçekten para verip almışlar ama su alıyor diyorlar.

Hocam normalde kar suyunu bilirsiniz yani illaki girer içeri ama goratexlerde olmuyor şimdi goratex ayakkabım var diyede illa ayağı çukura sokmaya gerek yok o şikayet edenler suya girmişlerdir cok ekstrem şeyler yapmışlardır normal olarak girer yani

• Bi bota 200 lira vermek koyar arkdas

• Peki hocam üzerinde Waterproof yazan kesinlikle su almıyor değil mi ?
  • merrell aldım gore-tex su üstünden kayıp gidiyor. Su almıyor. Senelerce giyersin
  • timberland kullanıyorum , su almadığını kesinlikle test ettim , başka bota para vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Peki hocam üzerinde Waterproof yazan kesinlikle su almıyor değil mi ?

Onu bilmiyorum ama waterproof kar suyu alır

• SomaliliSolaçık kullanıcısına yanıt
    Bende Merrell dünüyordum hocam salomon 2 katı pahalı nedense.

Merrell gore-tex olanı alacaktım ama su alıyor deyince ben de merrell waterproof yazanı almaya karar verdim.Sanırım su almıyor ama ayağı da terletiyor çünkü hava bile geçiriyor :)

Gore-tex in amacı ayak hava alırken suyuda mümkün mertebede içeri sokmamakmış yani su da çok oynamayacaksın doğru mu bunlar ?
  • lumberjack 200tlye aldım çok dayanıklı ve su geçirmedi 30-45 dk yağmurda yürüdüm ayağımı da sıcak tuttu ama ağır yürürken rahat ettirmiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.