Şimdi Ara

Bot Anketi Yapıyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Waterproof için hava bile almaz diyorlar hocam işler karıştı.

Hocam bu gore-tex olanların bakıma ihityacı varmış üzerine su geçirmemesi için bir sıprey sıkılıyormuş işin sırrı o imiş doğru mu ?

Son olarak gore-tex mi waterproof mu alayım marka olarak hangisini taviye edersin 250 tl aşağı yukarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 1 Kasım 2014; 23:44:13 >
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    Anlayamamıssın , terliyen ayaktaki ter buhar dışarı gidiyor. İçeri su almıyor suyu döküyosn su kayıp gidiyor ve ıslaklık olmuyor bile ayakkabıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Waterproof için haca bile almaz diyorlar hocam işler karıştı.

Hocam bu gore-tex olanların bakıma ihityacı varmış üzerine su geçirmemezi için bir sıprey sıkılıyormuş işin sırrı o imiş doğru mu ?

Son olarak gore-tex mi waterproof mu alayım marka olarak hangisini taviye edersin 250 tl aşağı yukarı.

Tabiki goratex adidas ve nike 280 tl civarı çok iyi goratexleri var bir ara merrel düşmüştü 200e kadar ama şimdi ne kadar bilmem.adidas veya nike alabilirsin o fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnbvb M kullanıcısına yanıt
    gore-tex al inanılmaz rahat merrellin waterprof ayakkabısını giydim termoydu ayağım pişti içinde hava felan almıyor waterprof
  • Adidas ve nike düşümüyorum hocam .Çoğunlukla memnun olmayanlar ile karşılaşıyorum su alıyormuş.

Ben merrell gore-tex buldum 250 tl civarlarında güzel ayakkabı ama bu gore-tex olayına güvenemedim.

Bu ayakkabı nasıl hocam :

http://www.buroteknik.com/Aprica-Gtx-AyakkabC4B1_137831.html?gclid=CLnZ5fmw2sECFQjItAodGigAVQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 2 Kasım 2014; 1:51:43 >
  • SomaliliSolaçık kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gore-tex olanların bakıma ihityacı varmış üzerine su geçirmemesi için bir sıprey sıkılıyormuş işin sırrı o imiş doğru mu ?
  • Geçen sene arkadaşla bot almaya gittik dedik ulan ne gerek var şimdi bota, kişi başı 150 lirayı o gün yedik kalan 50'şer lirayı da bir haftada okulda yedik. Neyse ki kar falan yağmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 2 Kasım 2014; 3:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya da kar suyuna uzun süre maruz kalıp su almayan bir bot olduğunu sanmıyorum. Tamamen bal mumu ile kaplansa bile kar artık nasıl bir şey ise bir süre sonra dağıtıyor.

Herhalde sadece şu kar suyunu almaz ;

Bot Anketi Yapıyoruz.
  • Cok tipsiz gore-tex botlar sırf estetik açidan almam bikere istediği kadar rahat olsun tip de önemli bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Gore-tex almaktan vazgeçtim Waterprof bir bot alacağım.

Bu Gore-tex için sıprey sıkmak gerekiyormuş bir zaman sonra.İşte Suyun kayıp gitmesi o yüzdenmiş yani sıkmazsan su almaya başlıyormuş.

Sizler katılıyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 2 Kasım 2014; 11:59:35 >
  • Gore tex i bilmiyorum ama texapore kullanıyorum şu ana kadar hiç su almadı.

• gıbıç kullanıcısına yanıt
    Peki üzerinde waterprof yazıyor mu ?
  • quote:

Peki üzerinde waterprof yazıyor mu ?

Yazıyormu diye hiç bakmadım ama texapore nin su geçirmez olduğunu biliyorum.

• gıbıç kullanıcısına yanıt
    texapore de gore-tex gibi aynı şeymiş sadece isim farklıymış.

Hocam kullanduğın marka ve modeli yazrmısın.
  • Editleyecegim,

Ben de su an Jack Wolfskin hiking ayakkabisi var su gecirmiyor bot gibi de degil ama botumsu bisey texapore zaten bu texapore, goretexin wofskin versiyonu gibi bir sey.
    Bu ayakkabiyi zor sartlarda giymiyorum elbet ama yaz aylari haric her zaman giyebiliyorum.
    Jack wolfskin, salomon, the north face, merrell tavsiyemdir ozellikle The North Face urunleri pek kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15139F -- 2 Kasım 2014; 12:27:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

texapore de gore-tex gibi aynı şeymiş sadece isim farklıymış.

Hocam kullanduğın marka ve modeli yazrmısın.

Marka jack wolfskin ama modeli hatırlamıyorum yakın zamanda editlerim

• Bende 3 senedir cat var yagmurda su vs almıyor fakat kar botun ustunde cok beklerse alıyor. Gerci kac senedir dogru düzgunde kar yagmiyor

• quote:

Gore-tex almaktan vazgeçtim Waterprof bir bot alacağım.

Bu Gore-tex için sıprey sıkmak gerekiyormuş bir zaman sonra.İşte Suyun kayıp gitmesi o yüzdenmiş yani sıkmazsan su almaya başlıyormuş.

Sizler katılıyormusunuz.

Evet spreyin balmumu gibi bir yapısı var. Suyu dışarıda tutup üstünden kayıp gitmesini sağlıyor. Az öncede söylediğim gibi dünya üzerinde kar suyuna uzun süre maruz kalıp su almayacak bot diye bir şey yok. Sebebi ise o karsuyunun balmumunu çatlatıp dökülmesini sağlaması. Hali ile o gidince bot su almaya başlıyor.
  • Bot_Alfred. Bana göre en iyisi

Edit : bende dockers in bi botunu kullanıyorum. Flo da görüp almıştım. Ve gerçekten çok sağlam aykkabı.1 damla su geçirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gon3forevva -- 2 Kasım 2014; 12:33:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Merrell Phoenix Trek Mid waterproof botu beğendim ama tesadüfen bazı kısımlarında DOMUZ DERİSİ kullanıldığını öğrentim

Site :

http://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=auto&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.planetshoes.com%2Fitem%2Fmerrell-phoenix-trek-mid-waterproof-%2F22178
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.