Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.572
Cevap
280
Favori
622.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canını ve cebini seven harleye bulaşmasın!

• Şu botun 42.5 ini bi türlü bulamadım. çok beğendim ve giydiğimde 42 sıktı 43 ise geniş geldi. 1500 tl ye kadar bana su geçirmez kışın en soğuk zamanında bile sokak caddede yürüyebileceğim bir bot önerebilir misiniz?

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]
    [BOT FIRSATLARI 2024-2025]bpazar.com
    Jack Wolfskin Erkek Outdoor Ayakkabı 4049841-6129 JACK WOLFSKIN REFUGIO TEXAPORE MID M grey - black
    https://bpazar.com/Gunluk/Jack-Wolfskin-Erkek-Outdoor-Ayakkabi-4049841-6129-JACK-WOLFSKIN-REFUGIO-TEXAPORE-MID-M-grey-black/6556940
  • başlangıçta ayağınıza uyana kadar biraz sert gelebilir ama

• airporter kullanıcısına yanıt

5 sene bir değişik modelini kullandım yanlar açılınca su almaya başladı. Tabi 5 seneye normal ama dünya para olmuşlar insan hiç eskimesin istiyor. Az daha paraya kıyıp daha uzun vadeli bir bot alabilir miyiz acaba? Merrel columbia tarzı sportif olanlar da yandan açılma oluyor mu zamanla bunlar gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EllerYukarı kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar foruma uzun zamandır girmiyordum belki halen ihtiyacınız varsa yardımcı olsun diye yazıyorum. hayır bulamadım ama yakın zamanda hoş görünsün altı da pek kaymasın hafif sıcak tutsun yeter mantığında idareten nat geo bot aldım boynerden 264tl ye geldı. Dışı süet hakiki dana derisiymiş benim eski cat nubuk botlardan daha sıcak tutuyor, bence tipi de daha güzel ama kaymama konusunda catlerden biraz daha kötü(ön tabanın altı hafif düz olduğu için o da yoksa bugün karda giydim sıfır sıkıntı dengem bile bozulmadı). Aynı zamanda iç taban malzemesi yapısı çok kötüydü bu botun yeni ortopedik taban aldım kendime göre çok daha iyi oldu(hayatımda 1-2 kere ortopedik taban kullandım kullanmadım bu ayakkabıyı giydiğim gibi net almam lazım dediğim tarzda bir ayakkabı). Botları kışlık çorapla 44-44.5 numara giyen biri olarak bu botun 43 numarası tam oldu(+ayaklarda taraklı yanlardan sıkma yapmadı, gyidikçe yana doğru ayakkabı genişlemedi de) kalıpları biraz geniş botun ben memnun kaldım. Dışı süet narim kullanılması gereken bir bot olarakta algılamayın su çamur sıçradığında ıslak medinlle silince geçiyor. Çok ağır lekeler kirler için süet silgisini kullanıyorum.

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]www.boyner.com.tr
    National Geographic Bot
    https://www.boyner.com.tr/national-geographic-bot-1070618

• Cat Bruıser 2.0 kullanan var mı? Colarodo dan farkı nedir.

• Kadın 38 numara önerisi olan var mı hocalar?

Hazır sezon sonu geliyor takipte kalıp satın alsam diyorum. Bütçe 1000 liraya kadar çıkabilir f/p oranı iyi bir ürün için.

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt

Ben de aynı markayı 8 senedir giymişimdir. Deri bakımını uzun zamandır yapmama rağmen sorunsuz duruyor. LİNK Artık sıkıldım ve klasik/günlük giyime uygun bir marka alacağım Clarks gibi. Outdoor model almak istesem tekrar Greyder alırdım. 2 bin liraya Timberland alacağıma 500-600 liraya bunu alırım daha iyi.

• Columbia Peakfreak X2 Mid Outdry Erkek Bot 42 numara %50 indirimde 1549 tl.

Dun 41.5 numarasini siparis ettim bugun elime ulasti. Resimdekinden daha guzel goruntusu var ve cok rahat.

columbia
    Shark Peakfreak X2 Mid Outdry Erkek Bot | Columbia
    https://www.columbia.com.tr/ginkgo-peakfreak-x2-mid-outdry-erkek-bot-p-20097

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu şöyle güzel indirimler tnf columbia vs konu hareketli olur diyordum :)

• caterpillar goretex 43 numara 795 tl, fiyat nasıl?

• Merhaba arkadaşlar, acaba 1000 tl'ye kadar alabileceğim bot öneriniz var mı?

• hepolmak kullanıcısına yanıt
    kaç numara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clint Sexwood kullanıcısına yanıt

41 numara

• Çetin bir kış geliyor, bot fırsatları ne zaman start alacak acaba? :)

• Selam arkadaşlar ben Salamon Supercross GTX tarzında şehir içi şık ve bileği kapatmayan ve soğuktan koruyabilecek bot-spor tarzı bir model arıyorum önerilebeceğiniz model var mı

• Funk Wizard F kullanıcısına yanıt

Dolar fırlamazsa "cuma" günü [BOT FIRSATLARI 2024-2025] 

• MightyCloness M kullanıcısına yanıt

İmkanın varmı bilmiyorum ama yakınlarında SPX in mağazası varsa oraya gidip modellere bakmanı tavsiye ederim.

Gönderdiğin model ayakkabı var bende 1500 tl ye almıştım spx ten Gora-tex olması lazım ayakkabı soğuğa karşı iyi.,

Yanlız biraz kaba duruyor (benim ayak numaram 46 bundan da olabilir) birde ayakkabının önünde çıkıntılar var attığın resimin

sağ tarafında gözüküyor. Göze biraz garip geliyor alışana kadar :)

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Cuma günü ne var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesajım bulunsun bot bakıyorum

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.