Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
4.543
Cevap
279
Favori
619.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su geçirmeyen ve ayağı terletmiycek bot arıyorum daha önce harley kullandım ama beğenmedim çok ağırdı, bu arada 46 numara giyiyorum ve hiç bir yerde bulamıyorum 46 numara önerebileceğiniz ürün var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 4 Kasım 2022; 3:1:38 >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

Hocam bot değil ama ayakkabı şeklinde bu var ben 44 aldım dar geldi 45.5 aldım şimdi de daha gelmedi. Elimde catepıllar var benim ağır diye bunu aldım daha hafif. Şu an indirim var. Satıcı olarak emeksporu eklerseniz 1574 e düşüyor.

https://www.hepsiburada.com/adidas-tracerocker-2-gtx-erkek-spor-ayakkabi-p-HBCV00002VO68D?magaza=korayspor&isFashion=true&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon Ağacı -- 4 Kasım 2022; 14:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünen olursa alıpta hiç giymediğim columbia trailstorm mid 45 numara var satabilirim.

• Arkadaşlar daha önce “SALOMON OUTBLAST TS CSWP” kullanan oldu mu ve memnuniyet durumu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 6 Kasım 2022; 11:58:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar hbda da cat colorado bot 1200 civarına düşüyor iyi midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 8 Kasım 2022; 23:44:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardelis A kullanıcısına yanıt

sen çok geç kalmışsın; morhipoda 600 liradan satıldı ve tükendi

• North face ve colombia gibi markalardan bot almak yerine YDS botlarını alabilirsiniz.Biraz fazla paranız varsa salomon,lowa, merrel ve mammut gibi markalara bakabilirsiniz. Ama outdoor botlar her zaman şehir yaşantısı için uygun olmayabiliyor. Mesala salomon ultra 4 mid botun tabanı ıslak mermerde kayıyor çünkü adamlar bu botları dağda, taşta ve çamurda yaz kış kullanmak için tasarlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 30 Kasım 2022; 12:38:54 >
  • WTFunny W kullanıcısına yanıt

botların arazide kullanmak için üretildiklerini anlamak ve bu konuda akılların başa gelmesi için en az 1 defa kıçüstü sert bi şekilde düşmek gerekiyor ki ancak o zaman işe yarar, yoksa biz burda 100 kere nasihat etsek kâr etmez. Sonra da bu botlar niye asfaltta betonda kızak gibi kayıyor diye üreticilere suç atarlar

• Bunun 45 ini aldım normalde 46 giyiyorum ama baya büyüktü 45 tam oldu gibi evde 1 gün giyicem vurursa 46 alıcam. Fakat bu markayı hiç bilmiyorum umarım su almaz...

www.athleticzone.com.tr
    Tımberland 6 Inch Premium Kahverengi Erkek Bot
    https://www.athleticzone.com.tr/timberland-6-inch-premium-boot-46215.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 3 Aralık 2022; 20:59:30 >
  • Yeşil Kundura'nın kendi sitesinden 900 liraya Cat aldım, kaliteli çıkacağını pek sanmıyorum ama bakalım

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt

Kaliteli olmadığını hissettiği halde bile bile ladese girip bir çırpıda 900 lirayı ödeyip bot alan senin gibiler oldukça, yeşil kunduranın sırtı yere gelmez.

• WTFunny W kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, ben istanbulda yasiyorum. Yagmurda su almasın kaymasin. Marmaray, metroda ayakta dururkende ayaklarımi hasat etmeyecek birsey bakiyorum. Uygun ve orta ne tavsiye edersin? Ayagim biraz tarakli.

• Bu botu kullanan varmı ?

www.timberland.com.tr
    Erkek Sprint Trekker Su Geçirmez Siyah Chukka Bot
    https://www.timberland.com.tr/erkek-sprint-trekker-su-gecirmez-siyah-chukka-bot-p_127394
  • dekareme kullanıcısına yanıt

900 lira büyük paraymış gibi konuşup müstehzi bir üslup takınıyorsun ama kendini galiba 2016-2017 yıllarında zannediyorsun! İsmini bile bilmediğim markalar 600-700 liraya satıyor en kötü botları, neyden bahsediyorsun acaba? Yeşil Kundura'nın sırtının yere gelip gelmemesi, yalnızca benim verdiğim 900 liraya bağlıysa vay adamların hâline! Şimdiye kadar nasıl batmadıysalar, hayret... Biz de biliyoruz Jack Wolfskin, The Nort Face, Columbia, Merrel, Camper almayı ama ülke güllük gülistanlık olduğu için keyfine Cat aldım! Bu paraya alınabilecek çok daha kaliteli alternatif ürünler varsa yazın buraya da millet sizin o fevkalade bilginizden istifade etsin!..

• Ben şu botu aldım. Daha gelmedi. Nasıldır var mı kullanan bilenen acaba? Diğer botlarına göre biraz daha kibar duruyor. Hem şehirde hem dağda taşta giymeye diye aldım. Su geçirmezmiş.

yds ile hiçbir koşulda zor yok! | yds shop
    YDS MNTM 1278 DESERT GTX -BEJ | YDS Shop
    https://www.ydsshop.com/yds-mntm-1278-desert-gtx-bej
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt

41 numara mı?

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hocam güle güle giyin.Siz bakmayın başkalarına bende yaklaşık 10 senedir cat giyiyorum Allah ömür verirse heralde bir on sene daha giyerim.O derece sağlam ee birde eskisi gibi kar kış olmuyor.Senede belki 1 ay giyiyorum.Diğer zamanlar scooter yarım bot kuru havalarda kinetix spor ayakkabı.

Bende geçen hafta eşime nays ve link gelir ile 750 liraya mal ettim aldım Hepsiburada dan.

Ancak şansımıza iç astar da sorun vardı ,dikişler özensizdi birde logo da siliklik vardı değişim istedik kısmetse yeni ürün yarın gelecek.

Hiçbir şeyde eskisi gibi kalite yok ama cat yine cat tir.Dediğiniz markalara gücü yeten onları alsın , evet cat e de 1700 1800 lira verilmez ama kimse kusura bakmasın dediğin gibi merdiven altı markalar 500 600 lirayken 700 900 liraya cat bulan kaçırmasın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

44 olani denedim ben.

• meeb kullanıcısına yanıt

Nezaketiniz için çok teşekkür ederim hocam. Eski Cat botlar U.S.A üretimi sanırım, şimdiki Cat botlar Türkiye, hâliyle dediğiniz üzere kalitesinde birtakım zaaflar oluyor maalesef. Umarım eşinize aldığınız ürünün bire bir değişimi yapılır. Benim aldığım ilk siparişteki Cat bot da sorunlu geldi, iade edip baştan sipariş verdim. Ufak tefek problemleri var ama dert etmiyorum onları.

Elbette öyle hocam, şu an en kötü modeli dahi 1500-1600 lira civarı iken 900 liraya almak nispeten kârlı görünüyor. Bu arkadaşın diğer yorumlarına baktım da benim dışımdaki insanlara da alaycı, tahkir edici bir şekilde yanıt vermiş. İşim gereği her gün 7-8 vesait yapıyorum ve gördüğüm genel tablo şu ki kimsenin kimseye tahammülü, saygısı kalmamış, herkes birbirine sesini yükselterek konuşuyor. Burada biz bizeyken yardımlaşmak varken bu kırıcı dil niye, anlam veremiyorum. Size inceliğiniz için tekrar teşekkür ederim hocam, siz de güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.