Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.543
Cevap
279
Favori
619.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatı yaklaşık 2100 tl ki oldukça pahalı. üstelik bu ayakkabı nefes alabilen bir yapıda da değil. 1750 liraya gore-tex cat alırsan ayağının terden dolayı ıslanma riskini azaltırsın

• volkantipi V kullanıcısına yanıt

Hocam kendime bot alacağım zaman yerli yabancı forumlarda inceleme sitelerinde ve youtube daki incelemelere bakmıştım. Sonra en çok dış görünüşü beğendiğim model olan Salomon x ultra 4 mid aldım. Yurt dışında wide modelleri var geniş ayaklar için. Birde winter modeli İstanbul kışı için uygun olduğunu düşünüyorum. Ama çok para vermek istemiyorsanız bence Türkiye'deki en kaliteli outdoor botları YDS yapiyor. Şikayet var bakarsanız şikayet sayısı çok az ve onlarında çoğu günlük botlar, fermuarlı botlar ve motosikletci botları. Bence ayağınıza uygun gelen hafif bir YDS outdoor botu alabilirsiniz. Birde çorap secimide en az bot seçimi kadar önemli kalın bir outdoor çorabı almanızda fayda var. Ydsnin tabanligi sizi rahat ettirmiyorsa dışarıdan tabanlikta alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 4 Aralık 2022; 22:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek.Paylaşım güzel şey.

Bildiğim 10 ,15 senedir Caterpillar botları yeşil kundura üretiyor.Wolworine lisanslı olarak.Hatta Wolverine marka da alınabilir yorumlar da aynı kalite olarak yazanlar olsa da Wolverine olanların dikişsiz olması gözüme battı almadım.

Cat botların zaten konfor, sıcak tutma , özellikle su geçirmez iddaa sı yok.Amacı belli iş botu , sağlamlık.Yıllardır tasarım aynı, kullanılan malzeme materyalleri aynı.Bahsi geçen pahalı kaliteli botlar biraz daha günlük ve spor görünümlü markalar.

Biz niye alıyoruz peki, kısaca sağlamlık ve uzun ömürlü olmasından dolayı Arkadaşlar Lumberjack Dockers bilimum daha lüks markalar aldılar hepsinde kolayca su emme, yırtılma topuk kısımlarında aşınmalar yaşadılar,sonrasında çöpe gitti botları.

cat ler ilginç şekilde kar suyu emmiyorlar.

kaliteden yana sıkıntı yok yanlış anlaşılmasın,kullanılan materyaller 10 yıl önce neyse yine öyle.Sıkıntı işçilikte buda ülkemiz gerçeği, üretimin yoğun mesai baskı altında yapıldığı belli , bildiğiniz dikiş kaçırılmış ,yan dikişlerin bazısı fazla yakılmış kimi yerleri hiç yakılmamıştı.Hepsiburada yorumlarında benzer şikayetler vardı biraz da şans işi.

İçiniz rahat olsun ayağınızda paralansın derler ya aynen öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 4 Aralık 2022; 22:59:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten bir outdoor botum var, bir tane de daha günlük kullanıma uygun görüntüye sahip bir bot almak istiyorum.

Burada da epeyce CAT vs alanları gördüm, daha önce süet spor ayakkabım da oldu, ıslandıktan sonra kuruduğunda rengi soluyor. Bu dışı süet gibi olan CAT, Grayder vb markaların botlarında da benzer durum yaşanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdahanliKarabela -- 4 Aralık 2022; 23:0:17 >
  • Bence çok uygun bayan bot bakanlar için. Kalıp dardır, bir numara büyük bakın.

amazon
    Jack Wolfskin Downhill Texapore Mid W kadın outdoor ayakkabısı, Şarap Pembesi, 39 EU
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B087MP46PS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
  • ArdahanliKarabela kullanıcısına yanıt

Hocam ben genelde bir ürün alacaksam Şikayetvar gibi sitelere forumlara göz atarım

• WTFunny W kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Yds'nin tek bir magazasi mi var acaba?

• meeb kullanıcısına yanıt

Bu kadar detaylı bilmiyordum açıkçası, yorumunuz için rahatlattı diyebilirim. Bir önceki Cat botum çok deforme olduğu ve su geçirmeye başladığı için Harley Davidson bot aldım. Üç senedir giyiyorum, şu ana kadar bir problem yaratmadı ancak hem kayıyor hem de konforlu bir ayakkabı değil. Eski bir botum var, en az 10 senelik ama hakikaten taş gibi derler ya, öyle valla. Timberland'ın eski bir modeli, ondaki kalitenin yarısı olsa dahi razıyım açıkçası.

Umarım sağlam çıkar bu kez botlar, umarım sizlerin de ayağınızda paralanır.  

2 hafta once kadar cat leri 599 tl den almistik boynerden. Bedavaydi resmen

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Kaçırmışız bea

• "Columbia Fairbanks Mid kar çizmesi" kullanan var mı acaba, günlük olarak kışın kullanıma uygun mu?

Sadece tek model tek üründü 599 tl ye verilen.

www.morhipo.com
    Caterpillar Caterpillar Bot/COLORADO - 015M003 - Morhipo
    https://www.morhipo.com/caterpillar-bot/22827267/detay
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, iyi bari zaten işime yaramazmış ben eşime aldım benim cat im var hocam.Ama fiyat iyimiş .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıldır arkadaşlar?

https://www.hepsiburada.com/lowa-seattle-ii-gtx-qc-42-937-lowa-ayakkabi-p-HBCV000011HB2M?magaza=NorthCalifornia

• volkantipi V kullanıcısına yanıt

Internet sitesine göre Karaköy de şubesi varmıs

• Arkadaşlar boynerde böyle bişey var. Kalitesi nasıldır. Çok yerde satışı var ama şu gecirme özelliği falan hiç biterse açıklama yok.
    www.boyner.com.tr
    National Geographic Outdoor Bot
    https://www.boyner.com.tr/national-geographic-outdoor-bot-1055758

• kugutex kullanıcısına yanıt

şu gecirmeme özelliği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 7 Aralık 2022; 13:40:33 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

• kugutex kullanıcısına yanıt

link uygulamaya açılıyor ürüne değil. bütçeyi ve bot numarası yazarsan daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.