Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2023-2024] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
276
Favori
617.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam goretex olup da bez görünümü olmayan botlar da var. Bunlar deri altından katman şeklinde koyuluyorlar. Yani goretex olup da şunun gibi nefes almadığını düşündüğüm botlar da var. Waterproof olup da hiç su geçirmeyen bot duymadım. Şu bot 1800 tl ye iniyordu kelebek günlerinde. Abim asam mı dedi ama ben yanlarına koyduğu çamurluk veya koruyucu parçanın ne olduğunu bilmediğim veya dayanmayacağını düşündüğüm için aldırmadım.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Deri zaten nefes alır full deri altına gtx membran yeni bişiy değil bir sürü marka kullanıyor özellikle dağcı botlarında.Tabii derilerin hepsi aynı özellikte değil.
    Waterproofu naylon tabaka olarak düşün en ufak deformasyonda su almaya başlar.Nefes almadığı için ayağını terletir su aldı sanırsın aslında terden ıslanır.
    Linkteki bot Avrupa’nın gelişmiş şehirleri için üretilmiş , buna benzer bir kaç model incelemiştim fermuar kısmından su alır çünkü orada membran bulunmuyor.
    Bu fiyatlara çıkacaksan amazondan gtx bulursun veya tnf futurelight botlar alınabilir.Tnf gtx kullanmayı bıraktı , artık kendi membranı futurelight kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt
    mesajı geç gördüm, değişim talebi ile gönderdim botu :(
    bilmiyorum sizde de böylemiydi ama bende evde giydiğim kısa sürede bile topuk kısmına direkt zarar verdi, biraz daha giysem yara falan yapacaktı sanırım ve ek olarak aşırı dar bir yapıdaydı bot, anlatabildim mi bilmiyorum ama ayağım içeride hiç hareket edemiyordu gibi bir durum vardı ve çok rahatsız ediyordu. Belkide spor ayakkıbalara alıştığım için böyle geldi bilemiyorum, değişim onaylanır ve yenisi gelirse tekrardan yazarım.

• sagjir S kullanıcısına yanıt

Sizinkinde bir üretim hatası olabilir hocam. Ben sadece tabandan muzdariptim. Bir iki saate alıştım. Çok sert bir tabanı var cidden. Bende topuk kısmında sorun olmadı.

• cokbaska kullanıcısına yanıt

tnf futurelight nasıldır sizce hocam

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Geçen sene tnfye bakarken gtx yerine futurelight kullanıldığı görmüştüm.Tnf ile yazıştım artık gtx kullanılmayacak demiştiler , ben de eski sezon gtx bulup almıştım.
    Kendi hatam sonucu fastpack serisi botu deldiğim için bu sene yenisini almak istiyordum gtx olanı piyasada yok mecburen futurelight aldım ama henüz deneyemedim.
    Teknik özellik olarak gtx’in gerisinde görünüyor fakat internette yapılan incelemelerde nefes alması daha iyi denilmiş.

• Yds tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.boyner.com.tr
    Caterpillar Outdoor Ayakkabısı
    https://www.boyner.com.tr/caterpillar-outdoor-ayakkabisi-1304640

Şunların tipi çok güzel ama nasıldır acaba? Alan var mı ki

• Tabanı mantar gibi yarılır dağılır bunun. Böyle abartılı tabanlarda genelde hep aynısı olur.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    www.boyner.com.tr
    Caterpillar Outdoor Ayakkabısı
    https://www.boyner.com.tr/caterpillar-outdoor-ayakkabisi-1304634

Şu nasıl sizce

• Bunda da benzer kaliteli bir kauçuk olduğunu sanmıyorum. Hatta poliüretan taban gibi görünüşte. Vibram olsaydı neyse derdim bu fiyata. Ayrıca şu burun ve topuk ucuna koruyucu amacıyla koydukları malzeme skechers dahil birçok bu tip ayakkabılarda dandik kalitede birşey. Bazen ilk oralar aşınıyor. Görüntüyü bozdukları için de çoğusu çöp oluyor.

• 1k TL civarina outdoor ayakkabı arıyorum yüksek boğazlı olmaması lazım bu Caterpillar iyi duruyor ama kalitesi meçhul

• Bu vandea nasıldır acaba
    www.boyner.com.tr
    Vaneda Outdoor Ayakkabısı
    https://www.boyner.com.tr/vaneda-outdoor-ayakkabisi-1151519

• Bu modeli kullanan varmı mağaza da denedim ayağımda çok iyi hissettirdi elinde olan varsa 2.el olarak alabilirim sıfır fiyatı fazla geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 2 Ocak 2023; 21:1:9 >
  • İhtiyacı olan değerlendirebilir İNDİRİM20 KODU İLE 380₺
    Wolverine waterproof ibaresi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 2 Ocak 2023; 21:20:30 >

• Boynerin sitesinde sorun var defalarca denememe rağmen ödeme sırasında sorun oluştu hatası alıyorum . Şikayet.var.com da boyle bir sürü şikayet var ödeme alınmıyor

• skechers bot kullanan varmı tavsiye edermisiniz.

• metroda keen outdoor 799 ve 899 diyor alınır mı? kullanan var mı?

• erhan63 E kullanıcısına yanıt

nerde hemen alayım o fiyata o ayakkabı bedava.

• Heliosis kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.