< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[BOT FIRSATLARI 2023-2024] (224. sayfa)
-
-
Axess varsa ayrıca 1500'e 150 TL çip muhabbeti var bilginiz olsun.
-
Sadece mağazadan mi. Satış linkini bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denizli metroya gittim kalmamış bir kaç keen vardı onlarda tırt.
-
Bende gidceğim fırsat bulursam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar su Skechers bot diger sitelerde 2800 ile 2100 TL arasinda iken a101'in sitesinde 1499 TL. Almak isteyenler icin link birakiyorum: a101Skechers Escape Plan 2.0 Woodrock 51705-BBK Erkek Bot Siyahhttps://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/skechers-escape-plan-2-0-woodrock-51705-bbk-erkek-bot-siyah-1/?integration_size=45#
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giovannidrogo -- 16 Ocak 2023; 10:40:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almanya amazondan almıştım fakat ayağıma büyük geldi aldığım fiyata veririm yoksa geri göndereceğim bir arkadaş yararlansın üstelik zamda gelmiş numara 40,5 istanbul maltepedeyim.Linki aşağıda...
Columbia Erkek Trailstorm Peak Mid Gezi BotuamazonColumbia Erkek Trailstorm Peak Mid Gezi Botu,Siyah Koyu Gri,42 EUhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0963XT371?ref_=cm_sw_r_apann_dp_JTJZ5ZYZ5CJSDZ6P1MQM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakuda1 -- 16 Ocak 2023; 10:58:19 >
-
yakın zamanda cat colorado ve harley davidson reyes black botlar indirime girdi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, dağda karda kullanabileceğim sağlam bir gore-tex bot arıyorum. Uzun ömürlük olabilecek türden bir bot tavsiyeniz var mı? Hangi bota baksam ya kayıyor yazmışlar ya da su geçiriyor.
-
Tesekkurler siparis verdim. Numara her zamanki gibi 47,5 sectim umarim olur 👍
Hayirli olsun. Bana kendi numaram tam oldu, size de olur tahminim. Hayatimda giymis oldugum en rahat ayakkabi diyebilirim, umarim siz de memnun kalirsiniz.
Bu sene bot alanlar boşuna aldı. Kar kış yok. Bende 599 tl ye cat colorado aldım ama daha deneyemedik karda kışta
Şubat Mart kesin giydirir de denesen ne olacak %90 karı geçirir. Üstelik yerli malı yabancı yapım gibi bir kalite de yok.
-
Dandik yerli malı botlar bile karı %90 geçirmiyo cat mi geçirecek? Tr üretimide olsa belli bi kalite standartında üretiliyo cat ler.
Geldi hocam gayet guzel rahat teşekkür ederim. Sizde guzel günlerde kullanin
Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz marka model var mı ? Uzun ömürlü, karda kışta zor kayan ?
-
Harley ve Cat bot bakıyorum ama bu botları çok ağır diyorlar. Hafif bir bot önerebilir misiniz?
-
lumberjack hafif bot arıyosan ama ömrü 2 sene
Bu tarz bir bot günlük kullanıma uygun mu (Eskişehir)lastik pabuç | türkiye'nin ilk sneaker butiğiThe North Face Berck to Berkeley III Sport Water Proof Su Geçirmez Erkek Bot NF0A5G2ZSEY1https://www.lastikpabuc.com/the-north-face-berck-to-berkeley-iii-sport-water-proof-su-gecirmez-erkek-bot-nf0a5g2zsey1?gclid=CjwKCAiArY2fBhB9EiwAWqHK6hC9MYwtQB3NEc_fuVZX4LHSr8Jp7nKasKQAiI7DQ37GsmSol5nFERoCg5wQAvD_BwE
-
Harley alma ne alırsan al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X