< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (225. sayfa)
-
-
Bu model zaten şehir için üretilmiş
Gidip dağcılık ayakkabısını alıp şehirde rezil olmayın , alacağınız ayakkabının kullanacağınız yere uyumlu olduğuna dikkat edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu merak ediyordum hocam sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene önce aldığım botları üst üste 3 gün giyme fırsatını sadece bu sene buldum. Toplasan 3 ay giyilmedi botlar. Halen sağlam duruyor mu? Evet. Rahat mı? Tövbe est. Ayak parmaklarımın ucu su topladı.
Rahat bir tabanlık taksam ayağım sığar mı acaba
-
Bi süre sonra topuktan vuracak. Benim topukları parçaladı. Ayrca yürüme mesafen fazlaysa yorgunluktan ölüyosun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keen Revel 4 bakabilirsiniz. Kullanmıyorum ama tabanı için iyi şeyler söyleniyor kayma konusunda.
Arkadaşlar merhaba, hediye gelen ancak pek tarzım olmadığı için en fazla 8-10 kez giydiğim 43 numara Harley-Davidson Gibson siyah deri botlarımı satmak istiyorum. Kutusuyla beraber kaldırmışım öyle dolapta duruyor. Fiyatını 800 TL düşündüm, almak isteyen olursa ulaşabilir.
ekeleme: nerede olduğumu soran arkadaşlar olmuş deneyebilmek için, İstanbul Üsküdar'dayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazzIII -- 13 Şubat 2023; 23:18:34 > -
Alan yok hocam. Bende bi ara denedim kimse iplemedi. Forumda değil tabi. Dolap vs uygulamalarda denedim kaldı öyle. Bende ayağına olan birine hediye ettim uyararak :)
-
Konunun 2023- 2024 ü açıldı mı?
Beyler şöyle, karda suda giyebileceğim, ayağımı üşütmeyecek, dayanıklı deri bot yok mu yav, 50 tane çeşit çıkmış karar veremiyorum.
-
güncel çekelim
-
Yds alın geçin. Piyasadaki en FP botları üretir. Uzun ömürlüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük kullanmalık, çoğu kıyafete uyan (takım elbise dahil) rahat hafif bir bot önerisi
https://www.trendyol.com/camper/pix-erkek-bot-p-46920852? Fiyat 3699TL (200 tl kupon ile birlikte)
https://www.camper.com/tr_TR/men/shoes/pix/camper-pix-K300252-015
1 ay önce indirimde 4bine almıştım daha da düşmüş. Normalde benim ayaklar fazla üşür ama bunu giydiğimden beri üşütmedi. Spor ayakkabı ağırlığında olduğu için ayağı da yormuyor.
-
Erkek çocuk bot hangi marka önerirsiniz?
-
merhaba duruyor mu ?
-
tasarımları çok kötü. şöyle merrell keen tasarımında bir şeyler yapsalar yok satacaklar ama hala yıllardır aynı tipte üretiyorlar.
-
Lumberjack River bakabilirsiniz hakiki deridir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 7 Aralık 2023; 11:44:19 > -
Columbia Peakfreak X2 Mid Outdry Erkek Bot
3.278,70 TL
Sadece 47 numara
amazonColumbia Peakfreak 2 Mid Outdry su geçirmez trekking ve yürüyüş botu, erkekler için, Gri Koyu Gri X Siyah, 47 EUhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09K2RKLYM/ref=asc_df_B09K2RKLYM1703345400000 -
The North Face Hedgehog Futurelight Mid Erkek Outdoor Bot
41, 42, 42.5, 44.5, 45, 46 numaralar
6 ayın en düşük fiyatı: 3.975,75 TL
4.518,00 TL'den başlıyor diğer sitelerde
-
600 Tam Ortopedik Kauçuk Nubuk Siyah Hakiki Deri Erkek Bot Ayakkabı
919,08 TL
40,41,43 numaralar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X