42 numara gıyıyorum. ayağımda problem olduğu için spor giyinmeyi tercih ediyorum. yoksa biraz yürüdükten sonra bileğimde ve ayakta ağrılar başlıyor. bütçem 900 e kadar şimdilik. trendyol.com LETOON Erkek Trekkıng Bot Bağcıklı Nkt07 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/letoon/erkek-trekking-bot-bagcikli-nkt07-p-62324356?boutiqueId=598114&merchantId=968&v=42 |
[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (222. sayfa)
-
-
Gön Deri’nin kalitesi nasıldır , kullanan var mı tavsiye eder misiniz?Şu altta ki model fena değil gibi geldi.
https://www.gon.com.tr/gon-hakiki-deri-fermuarli-bagcikli-erkek-bot-01321-32758
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba herkese. Benim ayaklarım 10 derece sıcaklıkta bile donmaya başlıyor. Lütfen bana sıcaktan kavuracak bir bot önerin :( . bütçem 2-2.5 olabilir sırf sağlığım için almak istiyorum mecburum yani..
-
iç astarı sağlam olan modeller hangileridir? Giydiklerimde topuk kısımları çabuk yırtılıyor. Pahalı modellerde durum nasıl?
-
alttaki siteden alışveriş yapan var mı, nasıldır? yeni üyelik indirimi ile iyi fiyatlara düşüyor gibi botlar:
Yeşil Kundura Online Alışveriş | Orijinal Marka Ürünler (yesil.com.tr)
ek olarak şu ürün nasıldır, bilgisi olan var mı?:
Caterpillar Conquer 2.0 Erkek Siyah Deri Bot | Yeşil Kundura (yesil.com.tr)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 11 Aralık 2022; 15:2:9 >
-
Yeni üyelik indirimi ne kadar oluyor bana gelmedi banner ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gösterdiğin site zaten TR Cat ve Harleylerin üreticisi. Bot biraz hantal birşeye benziyor. Zaten diğerlerinden daha fazla indirim olması da bunun göstergesi.Yeni üyelik indirimiyle 1000 tl altına inmiyorsa boynerden 1020 tl ye colorado veya golden çeşitlerinden alabilirsin. Onlar da hantaldır ama baktığından daha az riskli yerleri var.
-
%15 olarak gözüküyor
-
Cevabınız için teşekkürler. Ben o fiyatlara colorado göremedim orada, en uygun 1200 küsüre e colorado diye model var ama onun da normal coloradodan çok farkı var mıdır bilemiyorum. Link var mı acaba hocam? Siteyi sorarken de gönderimi, iadesi falan kolay mı diye sormuştum aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 12 Aralık 2022; 0:40:57 > -
Boynerde %20 indirim kodu: İNDİRİM20
Bu konuda paylaşılmış.
https://forum.donanimhaber.com/boyner-yuzde-20-indirim--154551521
Sıcak fırsatlarda herkeste hopi var. Sende de olduğunu varsayıyorum. Yani %20 indirim + 100 tl hopi indirimi ile 1399 tl lik botlar 1020 tl ye gelir.
Bu aşamadan sonra hopi kullan diyerek 100 tl daha indirebilirsin.
Edit: Ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 12 Aralık 2022; 2:15:39 >
-
teşekkürler hocam, indirim kuponunu bilmiyordum. Peki bu e coloradolar hakkında bir bilginiz var mıdır? Verdiğiniz kupon ve hopiyle 800 küsür liralara geliyor e coloradolar, acaba normal coloradolar -1399 lira olanlar- ile arasında çok fark var mıdır?
-
Merhaba, eklediğim 2 ürüne bakabilirsin, su geçirmezlik ve ısı yalıtım var, kaliteli botlar.
vaneda outdoor boot, tactical, urban, lifestyle, sneakes, drytex, drytex %100, waterproofV-Clutch Pro Xtreme Gri Nubuk Bothttps://www.vaneda.com/v-clutch-pro-xtreme-gri-nubuk-botvaneda outdoor boot, tactical, urban, lifestyle, sneakes, drytex, drytex %100, waterproofV-Clutch 1154 Xtreme Pro Mid Gri Mavi Nubuk Bothttps://www.vaneda.com/v-clutch-1154-xtreme-pro-mid--gri-mavi-nubuk-bot
-
%30 geri dönüştürülmüş materyallerden taban ve çevre dostu üretim sertifikalı deri kullanılmış. Yani üretimden tasarruf edilmiş. Derisi konusunu bilemiyorum da tabanı tamamen kauçuk değil görünüyor. Tabi kauçuklar da kalite kalite ne kullanılıyor gerçekte belli değil. Ben olsam tercih etmem onu söyleyeyim.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 12 Aralık 2022; 15:13:48 > -
HB'de de indirim yapılmış, 1040 küsür liraya geliyor cat colorado. Nays'da da hb'ye özel yüzde 10 iade vardı eğer halen devam ediyorsa 1000 lira altına düşüyor fiyat:
Cat Colorado Chocolate %100 Deri Nubuk Erkek Bot Fiyatı (hepsiburada.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 12 Aralık 2022; 21:58:43 > -
Uzun zamandır Cat Colorado bot kullanıyorum ve ağır geliyor. Yeni bir bot almak istiyorum, yağlı deri, su geçirmez ve rahat olmalı (uzun süre ayakta kalıyorum) Tavsiyeleriniz nelerdir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 13 Aralık 2022; 2:22:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de bir tane colorado aldım, yeni aldığımdan mı bilmiyorum ama rahatsız edici şu an. Aşağıdakinden -ya da buna benzer bir şey- almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, karda ya da ıslak zeminde kayma yapıyor mu acaba? başka önerisi olan varsa -1000 liraları fazla geçmeyecek şekilde- onlara da bakabilirim. %20 indirim ile 500 küsür liraya geliyor aşağıdaki:
National Geographic Siyah Erkek Outdoor Bot G-Cordobo - 1330249 | Boyner
edit: su gerçirmez özelliği yokmuş sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 13 Aralık 2022; 23:27:40 > -
500- 1000 tl arasına gerçek su geçirmez bot vermezler zaten. Gore-tex ibaresi yoksa zaten gerçekte su geçirmez değildir sadece suya dayanıklıdır. Baktığın bot cat bottan daha dandik bir şey. Suni deri dayanmaz çatlama yapar zamanla.
-
Hocam cat bot aldım, beğendim de ama aşırı fazla bir baskı var nedense, özellikle arka taraftan -topuk kısmından- yara yapacak gibi. Normal mi acaba, zamanla genişleme-açılma falan olup rahatlama imkanı verir mi yoksa bir beden büyüğünü mü almak gerek, biraz boşluk olması normal mi büyük bedende?
üstteki botu atmamın sebebi de ucuza böyle bir şey alıp bu sene kullanıp yazın bir ara da amazondan kaliteli bir şey almak gibi bir fikrim vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagjir -- 14 Aralık 2022; 16:24:29 > -
Sabah ilk giydiğimde ayağıma vuruyordu, bir-iki saate düzeldi hocam.
-
Waterproof yazanlar su geçirmezdir ancak nefes almaz.
Goretex bir membrandır belli bir seviyeye kadar su geçirmez sağlar ve nefes alır.Diğer markaların membranları aynı işlevi görse de en iyisi goretex.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X