Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.572
Cevap
280
Favori
622.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Greyder için bişey diyemeyeceğim ama malesef geçen sene 2 tane şu geçirmez bot aldım( scooter ve Hummer Jack) hatta paylaşmıştım burada şu geçirmez diye satılıyor ve reklamı yapılıyor ikiside evde denediğimde şu geçirdi ve geri iade ettim

Gerçi bunun yerli firma ilede ilgisi yok 5-6 sene once adidas goratex ayakkabı aldım sezon gecisinde indirimden sonbaharda ayakkabıyı giymeye başladım şu geçirdi ( terlememi diye özellikle kontrol ettim şu gaciriyordu) mağazaya gittim incelemeye gonderdiler ve gelen cevap sorun gorulemedi üzerine düşmem gerekirdi belki ama yapmadım

Tavsiyem özellikle internet üzerinden aldıysanız evde bir deneyin yarım saat kalsın suyun içinde su alıp almadığı belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bepo-san B kullanıcısına yanıt

hocam giymediğim çok az kullanılmış harleyim var satabilirim.Verme bu kadar para bence

• ellez78 E kullanıcısına yanıt

Cevap için sağ olun. Mağdur olmanız kötü. Tr de kullanıcı koruma diye bir şey yok isteyen istediği gibi at koşturuyor. Fakat 100 tl kupon vardı, ayakkabı 369 tl ye inmiş 619 dan bende 269 a gelince aldım daha önce greyder giydim gayet rahattı. Kafama takılan 2 soru var. Birisi fermuarını içinde görünen koruma gibi şey rahatsız eder mi diğer ise ürün greyderin sitesinden baktım 2019 sezonuna ait ve bitmiş görünüyor. 3 sene önce üretilmiş ve duruyor olacak hali yok diye düşündüm ama yine de olabilir. İptal de edemedim umarım pişman etmez.

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

Fermuar arkasındaki koruma gibi dediğiniz şey muhtemelen fermuarin çorapları yirtmamasi için koyulan bir koruma zaten şekli ona göre yapılmıştır ve sıkıntı yaoacagini düşünmüyorum ama dediğim gibi su geçirmezligi tam olarak öğrenmek isterseniz evde su dolu bir kapta yarım saat bekletin ( etiketleri kopartmayin sakin) ona göre karar verin şu geçirirse iade şansınız olur ama fiyat iyi ayakkabıyı begendim.derseniz baska

• Evet ayakkabı hoş fakat 2019 sezonuna aitmiş ürün 3 yildir depoda duruyorsa orası kötü olur

• Şu geçirmez bot arıyorum 1250 TL ye kadar ama lütfen şu geçirmez olsun
    Geçen yaz Slazenger GUFY I Yürüyüş Botu aldım iki adet abim ki yırtıldı benim ki de su aliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3-4 sene önce kadar flo dan bi bot almıştım. o kadar yumuşak tabandı ki. forest marka idi sanırım. nerden bulurum aynısından dostlar.

hocam bende morhipo uygulamasından satın aldım bugün giymek nasip oldu herhangi bi su geçirmedi şimdiye kadar ama ayağımıda sıcak tuttuğu söyleenmez ben indirimle iyi bir paraya aldım ama

• amazon almanyadan bot alan oldu mu? tr fiyatlarına oranla daha cazip geliyor. bir de ilkbahar aylarında mı alınmalı yazın mı?

Alıp kullanırken nefret ettigim tek marka harleydir. Bu kadar ağır bu kadar hicbir ozelligi olmayan bota 700 tl vermek akıl işi değil.

Marka takıntınız varsa columbia, merrel onlara gidin. Harley kansizina para vermeyin. Genclik hatası olarak ben 20 li yaşlarımda yaptım siz yapmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maestro14 M kullanıcısına yanıt

sadece o değil, cat de böyle eşek ölüsü botlar üretiyor.. sağlamlık dışında bi esprisi yok.. alan zaten evladiyelik diye alıyor, zırt pırt birkaç senede bir bot değiştirmek istemiyorlar

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Ben columbia bot alırım her sene amazon germanyden. Satıcı Amazon olduktan sonra amazon tr den bir farkı yok.
    Sepete ekleyin dursun. Bazen çok iyi indirim oluyor

• elophidae kullanıcısına yanıt

Kafaya koydum hocam alacam bir tane. Haziran gibi indirimli olur gibi düşünüyorum. Montta bakıyorum kıyacağım bu sene :)

• elophidae kullanıcısına yanıt

her sene bot mu eskitiyorsun?[BOT FIRSATLARI 2024-2025] 

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Ben greyder outdoor botu 8 senedir giyiyorum. Evladiyelik diye hamallık mı yapayım bota. Askeriyede giydiğim botları tercih ederim yinede harleye para vermem.

Evladiyelik diye hamallık yapan çok.. Ben dahi çok ucuza kelepir sıfır car botlardan bulduğum halde bile giymedim, eşek ölüsü hamallığı yapacak halim yok

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Av, trekking derken lazım oluyor.

Bu modelin aynisini zamaninda ben de liseye 20 yil once almistim. Halen daha durur gardirobum da, saglam ayakkabi, kolay kolay bir şey olmaz. Ancak eksileri cok fazla.

Ayagi sicak tutmaz. Buz keser. Aşiri ağirdir. 2 kilo cifti. Ayrica, omur ve bel sorunlarina buyuk davetiye cikartiyor. Bel fitigi baslangicimi bu botlara borçlu oldugumu dusunuyorum.

Kesinlikle fiyatini hak etmiyor. Hele de ince bilekliyseniz, kendinize zulm etmeyin.

• Hocam yorumlarınızı okudum. Sağlık sorunlarından bahsetmissinis de. Sağlık açısından iyi bir marka var mi o konu da bir bilginiz? Ben greyder aldım açıkçası 620 civarına

• Özellikle buzda kaymayacak (biliyorum bunun tamamen olması imkansız) bir bot arıyorum. YDS'lerin içinde tavsiye edeceğiniz var mıdır? (Başka markalar da olabilir ama önceliğim YDS) Gore-tex'li YDS'ler de olur.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.