Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.560
Cevap
279
Favori
621.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen benim botun modeli de Estes.Umarim verdigimiz paraya deger hocam.İyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy botları için hangisi olabilir ? 2 model tabanları farklı.Karda buzda hangisi sağlıklı olur ?

www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/tommy-hilfiger-bot-2228471-519998158-100000072-500204.html

www.boyner.com.tr
    http://www.boyner.com.tr/urun/tommy-hilfiger-bot-2228473-519998160-100000072-500204.html

Bu arada buzda sağlıklı olur diye sordum yanlış anlaşılma olmasın .Kayar mı diye sormak saçma olur.Buzda her ayakkabı kayar.Çivi falan gerek aksi için

Hani dikkatli yürürsün ama tabanın da önemi vardır mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 1 Aralık 2015; 16:25:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• www.boyner.com.tr/urun/caterpillar-013m0818-southwark-wp-outdoor-ayakka-1701510-518988653009-0-0.html?OM.zn=LastSeenProducts-w15&OM.zpc=518988653009
    Bu ürün hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba?

• www.boyner.com.tr
    http://www.boyner.com.tr/urun/tommy-hilfiger-bot-2314590-519975934-500204-500204.html

Bugün bunu gördüm inceledim beğendim. Goretex ama sanki pahalı gibi biraz ? Bilmem değer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

www.boyner.com.tr
    http://www.boyner.com.tr/urun/tommy-hilfiger-bot-2314590-519975934-500204-500204.html

Bugün bunu gördüm inceledim beğendim. Goretex ama sanki pahalı gibi biraz ? Bilmem değer mi ?

Yarın milyarı alt tarafı bi "PAPUÇ" a vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

• 3-4 yıldır Adidas ve Nike'ın goretex'lerini kullanıyorum, su geçirmiyor + koku yapmıyor, ancak fayans vb ıslak zemin üzerinde çok kayıyor nalet olası şeyler..
    Kaymadan kışı geçirebileceğim bi ürün yokmu?
  • Arkadaşlar botlarınız hayırlı olsun. Rica etsem botların üretim yerini yazabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

3-4 yıldır Adidas ve Nike'ın goretex'lerini kullanıyorum, su geçirmiyor + koku yapmıyor, ancak fayans vb ıslak zemin üzerinde çok kayıyor nalet olası şeyler..
    Kaymadan kışı geçirebileceğim bi ürün yokmu?

Bu nasıl hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

www.boyner.com.tr

Yarın milyarı alt tarafı bi "PAPUÇ" a vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Bana göre mantıklıysa olay bitmiştir.Eğer parasını hakediyorsa veririm.Ki burada da onu sormak istedim zaten.Gerisi boş.
    Kaldı ki internet sitesinden aldığım zaman da 100 lira indirim olacak..

Zaten adam gibi botlar 250-300 civarından başlıyor..

• Yerli üretim

• Scooter bakarkene resmi satıs yapan magaza bulamadım..adrenalin outdoordan the north face snowstrike aldım. 340 tl cıvarında idi nakıt ıle 305 e ve kampanya ile 255 tl ye geldı(işin ustadları ındırımlerı kovala derdı de ınanmazdım) ve kıs kapıya dayandı bakalım ne kadar ustun ozellıkte gorecegız :)

ayagı ıyı sarıyor acaba genısler mı bılemedım hanı yenı bot oldugu ıcın daha alısamadım 1 beden buyugunu aldım acaba yarım bedenle degıstırsem mı dıye dusunuyorken adrenalı aradım esneme yapacagını belırttı kı taraklı ayak aynı numara arkadasıma denettırdım ve brz olsn rahatladı bakalım görecegız özellıklerını..ortalama botlar su gecırmeyen 180 den baslıyordu kampanya ıle 250 ye gelmesı bana (kargoyu dusunce tam 250 edıyor :D ) işime de geldi hanii..

şimdi ucuza deri görünümlü klasık bot bakıyorum kuru kıs aylarında kısa surelıgıne göturecek hafıf bırsey tavsıye magaza önerılerıne acıgım butce ıse 100tl yı gecmeyı dusunmuyorum acıkcası new vision un botunu 2 yıl evvel ınce derı botunu( derı olmasada derı ıle farkını ayırt etmek ımkansıza yakındı) 50 tl ye almıstım ve patlak catlak hıcbırsey yoktu kısacası mevsımlık ucuza klasık bot tavsıyelerıne acıgım..

The nort face ıse sıparıs verdıgım merrel polaranda nazaran daha hafıf daha sık gorunumde 120 tl daha ucuza(merrel farklı renk gonderımı oldugu ıcın ıade ettım)

ayakkabının sıcak tutması konusuna gelınce de cok ıyı sardıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..

• tasarım olarak trende uygun ama degmeyecektır su gecırmezlık sıcaklık zannetmıyorum su baya hos

markakrali.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    https://markakrali.com/stil-paul-pullu-trend-bot-ici-kurklu-6178r3
  • 400-500 lirayı tommy bota vermek ha güzel kafaymış
    madem o kadar para veriyorsun git merrell al en azından verdiğin paraya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 5 Aralık 2015; 8:07:09 >
  • Spor tarzı bot ıstesem zaten tommy degıl jw ya da tnf bakardım ama klasık ıstıyorum.bu yuzden greyder desa tommy baktım tommy ıcın ıse goretex oldgu ıcın karar verdım diğer modellerı eledım Harlem Goretex modelınde karar kıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ak14

Scooter bakarkene resmi satıs yapan magaza bulamadım..adrenalin outdoordan the north face snowstrike aldım. 340 tl cıvarında idi nakıt ıle 305 e ve kampanya ile 255 tl ye geldı(işin ustadları ındırımlerı kovala derdı de ınanmazdım) ve kıs kapıya dayandı bakalım ne kadar ustun ozellıkte gorecegız :)

ayagı ıyı sarıyor acaba genısler mı bılemedım hanı yenı bot oldugu ıcın daha alısamadım 1 beden buyugunu aldım acaba yarım bedenle degıstırsem mı dıye dusunuyorken adrenalı aradım esneme yapacagını belırttı kı taraklı ayak aynı numara arkadasıma denettırdım ve brz olsn rahatladı bakalım görecegız özellıklerını..ortalama botlar su gecırmeyen 180 den baslıyordu kampanya ıle 250 ye gelmesı bana (kargoyu dusunce tam 250 edıyor :D ) işime de geldi hanii..

şimdi ucuza deri görünümlü klasık bot bakıyorum kuru kıs aylarında kısa surelıgıne göturecek hafıf bırsey tavsıye magaza önerılerıne acıgım butce ıse 100tl yı gecmeyı dusunmuyorum acıkcası new vision un botunu 2 yıl evvel ınce derı botunu( derı olmasada derı ıle farkını ayırt etmek ımkansıza yakındı) 50 tl ye almıstım ve patlak catlak hıcbırsey yoktu kısacası mevsımlık ucuza klasık bot tavsıyelerıne acıgım..

The nort face ıse sıparıs verdıgım merrel polaranda nazaran daha hafıf daha sık gorunumde 120 tl daha ucuza(merrel farklı renk gonderımı oldugu ıcın ıade ettım)

ayakkabının sıcak tutması konusuna gelınce de cok ıyı sardıgı ıcın oldugunu dusunuyorum..

bulursan bana da haber ver hocam ben de bakıyorum. denk gelirsem yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaycukur

Beyler KEEN markasının güzel botları var. Fiyatlar 350 tl civarı. Marka hakkında bilgi verir misiniz? Verilen paraya değer mi?

www.flo.com.tr
    Keen Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Keen Ürünleri
    http://www.flo.com.tr/Keen-1013285-Siyah-Koyu-Yesil-Erkek-Outdoor.html

Bu hoşuma gitti.

350TL'yi DH'de kimse bota vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

ya arkadaşlar takım elbiseyle giyilebilecek f/p ürünlerinde yok mu hiç kampanya ?

Kampanyalı mı bilmiyorum ama nispeten makul fiyatlı gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

ya arkadaşlar takım elbiseyle giyilebilecek f/p ürünlerinde yok mu hiç kampanya ?

Kampanyalı mı bilmiyorum ama nispeten makul fiyatlı gibi.

Hocam takim elbise icin pek uygun degil gibi, daha cok sportif giyim, kot pantolonla giyilebilir gibi

• Ben de takım elbise altına giymek için bot arıyordum bu hoşuma gitti kahverengi olanı da var http://www.morhipo.com/d-by-divarese-bymn-02-bot/16165427/detay

• Cat 250 TL
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.