Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.560
Cevap
279
Favori
621.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Columbia BM1551 LIFTOP 2 Erkek Bot Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/columbia-bm1551-liftop-2-erkek-bot-195183822?scrf=gunun-firsati

bu ürünü tavsiye edermisiniz arkadaşlar f / p olarak nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Buzda kaymamak için çivi de lazım.

Şehir yaşamında abartı olur ama çivi ya?
  • Yeşil Kundura Online Ayakkabı Satış Sitesi | Erkek, Kadın ve Çocuk Ayakkabı Modelleri
    Southwark Waterproof Erkek Bot - Caterpillar
    http://www.yesil.com.tr/erkek-botlari/caterpillar-erkek-gunluk-bot-393346.html

bu botu almayıu düşünüyorum.giydim gayet rahattı deri su geçirmez kaymaz dedi satıcı.Teki 530 gr Kullanan var mı yada bilgisi olan.Ya da bu fiyata önerebileceğiniz.

• nkr58 sivas hala aynı sivassa ayakların bu botla donar... ama güzelmiş. @Nrk58

fooyou o markalar pro outtor markalar. mammut u çok övdüler. @FooYou

borapd bu kadar para vereceksen goretex li bir ürün bak. @borabd
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

nkr58 sivas hala aynı sivassa ayakların bu botla donar... ama güzelmiş. @Nrk58

goretex olanlar hava almaz koku yapar dedi bazı ayakkabıcılar.Kararsız kaldım.
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    valla hocam burası baya soğuk en son -4 gördüm(daha fazla hissediliyordu) şu 1 hafta içerisinde ama ayaklarım donmadı aksine gayet de sıcak hissediyordum umarım daha altında ki sıcaklıklarda da bu performansı gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whenn

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/columbia-bm1551-liftop-2-erkek-bot-195183822?scrf=gunun-firsati

Çok iyi fırsat ama keske daha once gorseymisim numara ve model bitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

nkr58 sivas hala aynı sivassa ayakların bu botla donar... ama güzelmiş. @Nrk58

goretex olanlar hava almaz koku yapar dedi bazı ayakkabıcılar.Kararsız kaldım.

Aksine hava alabilen bir teknoloji olduğu söylenir hocam. İnternette bir araştırın, bu fiyat o ayakkabıya bence de çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Buzda kaymamak için çivi de lazım.

Şehir yaşamında abartı olur ama çivi ya?

Buz için soruyorsunuz cevap verdim. Karpatiğin altında çiviler var zaten. Normal avmlerde asfaltta kullanmak için dğeil bunlar. Yoğun kar, buz koşullarının olduğu soğuk illerde kullanım için.
  • NIKE RONGBUK GTX

yok hiç bir yerde
    üretimi durdu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 13 Kasım 2015; 16:47:59 >
  • Arkadaşlar Columbia Firecamp Mid Waterproof bu ayakkabı hakkında bilginiz var mı? önerir misiniz? (295tl)
    Columbia
    Erkek Black Friday Outlet Ürünleri
    http://www.columbia.com.tr/urun/columbia-ayakkabi-21639/siyah

diğer yandan aklımda

North Face M Snowstrike II
    Keen Koven Mid WP
    Lumberjack 1524990M (uygun fiyatlı)

• www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/wrangler-bot-1190187-518498587-100000891-500204.html

Bu ürünün 45 numarasını mağazaya iade edeceğim. Muhtemelen sitede stoğa girmeyecek. Hiç giyilmedi, etiketleri vs üzerinde. 87 liraya aldım, faturasıyla beraber isteyen arkadaşa alıcı ödemeli olarak 80 TL'den gönderebilirim. Ankara içi elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgencx -- 13 Kasım 2015; 21:45:28 >

• Bana hediye bir harley davidson bot geldi.Ürün sadece bir kere deneme amacıyla giyildi ve büyük geldiği için isteyen birine satabilirim.Ürünün etiket fiyatı 340 lira.İsteyen pm atsın fotoğrafları falan atarım.Fiyatı da konuşuruz.
  • Boynerden cat colorado aldım ama stokta var göründüğü halde ürünü temin etmek için ek süre istediler. Bana 250 lira gibi bir fiyata geldi piyasada 299dan aşağı bulamadım. Siparişi gönderemezlerse önerebilecek bir bot var mıdır? Ya da cat alma o fiyata daha iyisi var dediğiniz bir marka var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Arkadaşlar Columbia Firecamp Mid Waterproof bu ayakkabı hakkında bilginiz var mı? önerir misiniz? (295tl)

diğer yandan aklımda

Keen Koven Mid WP

Columbia markasına o kadar para vermeyin, sağlam outdoor markalarının gerisinde kalan bir markadır. Listeden snowstrike olabilir. Koven daha ziyade orta karar 4 mevsimlik bir bot. Onun yerine revel III modelini alsanız daha iyi olur. Lumberjack'ten uzak durun. Onu alacağınıza scooter alın daha iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Arkadaşlar Columbia Firecamp Mid Waterproof bu ayakkabı hakkında bilginiz var mı? önerir misiniz? (295tl)

diğer yandan aklımda

Keen Koven Mid WP

Columbia markasına o kadar para vermeyin, sağlam outdoor markalarının gerisinde kalan bir markadır. Listeden snowstrike olabilir. Koven daha ziyade orta karar 4 mevsimlik bir bot. Onun yerine revel III modelini alsanız daha iyi olur. Lumberjack'ten uzak durun. Onu alacağınıza scooter alın daha iyi.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim çok oluyorum ama bir kaç sorum daha olacak
    belirtmeyi unuttum kusura bakmayın.
    ben botu şehir hayatında kullanacagım outdoor botlarını tercih etme sebebim daha saglam, hafif ve sıcak tutmaları.
    outdoor markaları arasından model secerken biraz daha kibar modelleri secmeye çalışıyorum.
    bu nedenle rebel III yerine koven dedim (iki modeli de canlı görme sansım olmadı fotolardan anladıgım kadarıyla)
    bir de koven 4 mevsimlik derken kış koşullarında (sıcaklık,su geçirmeme,kayma,saglamlık,rahatlık....olarak) snowstrike ve firecamp ın gerisinde mi kalır??
    Columbia Firecamp Mid
    Keen Koven Mid WP

bu modellerin tabanları şehir hayatında kayma flan yapmaz degil mi?

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    4 mevsimlik ürünlerde genelde izolasyon bulunmaz. Dolayısıyla ayağınızı pek sıcak tutmaz. Sıcak tutsun istiyorsanız izolasyonlu bot almanız lazım. Şehir içinde ıslak asfaltta hepsi bir miktar kayabilir. Karda ve buzda ise taban kalitelerine göre değişirler. Özellikle kaymasın diye outdoor bot alınmaz. Öncelik sağlamlık ve izolasyon ise alınır. Yoksa basit bir ayakkabıya karpatik takıp hiç kaymadan kışı geçirebilirsiniz. Uzun yıllar kullanayım, sıcak tutsun diyorsanız o zaman ona göre tercih yapmanız gerekir.

Eğer derin karda vs kullanacaksanız öyle 4 mevsim, mesh yapılı, waterproof ürünler tırttır, karda,derin suda kullanamazsınız illa ki geçirir. Onun için çift dikişli veya tam deri modellere bakmanız lazım. Mesh yapılı ürünler ayak hava alsın, yağmur suyunu sokmasın mantığında yapılır. Yağmur üstünden akar diye umulur. Kar ise öyle değil ayakkabıya yapışır. Outdoor botlarında genelde işlevle şekil arasında ters orantı vardır. Şekil bot tasarlayan firmaların ayakkabıları daha giriş seviyesidir. İyilerin kaba olmasının sebebi iç malzemeleri ve dış koruma katmanları. İnce yapılı istiyorsanız merell, quechua gibi markalara bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakistan

quote:

Orijinalden alıntı: whenn

Çok iyi fırsat ama keske daha once gorseymisim numara ve model bitmis

Hocam 44 numara siyah modeli aldım. 43-44 giyiyorum normalde biraz büyük geldi. ilgilenen olursa satabilirim. Yoksa iade edicem boşa gitmesin

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Keen Koven Mid WP modelini bu gün deneme fırsatım oldu, rahat ama duruşu diğer markalara kaba ve ayakta büyük duruyor. North Face de tercih edilebilir ama Merrell ve Salomon öncelikli benim için. Merrell ve Salomon daha rahat ve biraz daha kibar.
  • Ben de YDS'den almayı planlıyorum ama gore-tex'li modellerle diğerleri arasında kafadan 100 liradan fazla oynuyor. Bu farka değecek bir şey mi bu gore-tex, ona göre alalım?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.