Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.560
Cevap
279
Favori
621.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Arkadaşlar bu ürün nasıldır istanbulda işe gidip gelmek için kullanılacak :) o yüzden kısa spor gibi olması tercihimdir.

urun.n11.com
    Trekking & Hiking Ayakkabı Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-su-gecirmez-waterproof-outdoor-bot-P79773179

Lumberjack LJ1524991M-Siyah

hocam aynı ürünü (kısa değil uzun olanını) bende düşünüyorum. öyle ayakkabıdan falan anlamam ama bi mağazada greyderin bir kaç ürünüyle falan karsılastırdığımda
    daha hafif ve rahattı. (tabi dükkan içerisnde denedim sadece) fiyatıda uygun sayılır.
    uzun tip olanı yüksek pantalon paçaları yukarda kalacak şekilde hacimli. spor ayakkabı gibi olanını denemdim. kısa oldugu için sıcak tutacağını düşünmediğimden hiç bakmadım.
    Alırsan yorumunu beklerim
    north face in bir modeli ile bunun arasındayım

Taksimde deneyecek biryer bulursam bakacam daha bakamadim ayakkabiya ariyorum şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hafta sonu özdilekpark avmdeki özdilek mağazasında scooter botlara %25 indirim vardı. botlar 135 tl ye geliyordu. (su geçirmez) bir tane aldım. deichmandan da pamuk taban aldım. 2 gün giydim. şimdilik memnunum.
  • Takip.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu ürün nasıldır istanbulda işe gidip gelmek için kullanılacak :) o yüzden kısa spor gibi olması tercihimdir.

urun.n11.com
    http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-su-gecirmez-waterproof-outdoor-bot-P79773179

hocam aynı ürünü (kısa değil uzun olanını) bende düşünüyorum. öyle ayakkabıdan falan anlamam ama bi mağazada greyderin bir kaç ürünüyle falan karsılastırdığımda
    daha hafif ve rahattı. (tabi dükkan içerisnde denedim sadece) fiyatıda uygun sayılır.
    uzun tip olanı yüksek pantalon paçaları yukarda kalacak şekilde hacimli. spor ayakkabı gibi olanını denemdim. kısa oldugu için sıcak tutacağını düşünmediğimden hiç bakmadım.

botunn uzun olanı yokki

• ECCO marka urunlere baktım tr sıtesınden nedense pazarlamadan anlamayan bır dıstırıbutor gıbıme geldı ayakkabı bot yelpazesı cok ama acıklama yok yanı teknolojıden zıyade tasarım satıyorz tarzında bır sıte...goretex özellıgı dısında bırsey göremedım magazalarıda 2 tanesı evıme cok yakın fakat hıc merak ettırecek bır sunumları yok sımdılık kı fıyat bılgısıde yok..Bılgısı olan var mı??

Bu arada KEEN markalarada goz atın fakat yurtdısı modellerı yok her modelden bır grup getırmısler kı 10 dolar fark ıle her modelın en ust serısı alınabılıyorken birde...Keen Koven Polar serisi tr de yokmus faceden mesaj attım kı aradıgım özellıkler zıyadesıyle mevcut tek sorunum ıslak zemın performansı ve taban kısmının dayanımı olurdu...
  • İşim gereği her gün takım elbise giymek zorundayım. Takım elbise altında klasik ayakkabı tarzında duracak bot önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarse

quote:

quote:

urun.n11.com

botunn uzun olanı yokki

Var . Bugun baktim kisa olan yoktu. Resimleri yarin atacagim 2 urun begendim

• quote:

Orijinalden alıntı: 50dort

İşim gereği her gün takım elbise giymek zorundayım. Takım elbise altında klasik ayakkabı tarzında duracak bot önerisi olan var mı ?

Greyder de kıs icin satılan ayakkabılar vardı.Pek bot gibi degiller ama takım elbiseye uyacak türde ayakkabılar.Kis icin ne kadar dayanıklı bilmiyorum pek incelemedim isterseniz bir bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urfa ya göre bot önerisi olan outdoor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

[BOT FIRSATLARI 2024-2025]

Bunu aldım 119.90a inter sporttan

hocam aldığınız yeri link atarmısıız size zahmet.??

• oarse O kullanıcısına yanıt
    Intersport Marmara parktan aldım internet sitesinde yok.

• [BOT FIRSATLARI 2024-2025]

bEĞENDİM AYAKKABILARI 42 NUMARA BULAMADIM FİLODA BAKINIYORUM FİYATTA N11 DE UÇMUŞ

www.flo.com.tr
    Lumberjack Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Lumberjack Ürünleri
    http://www.flo.com.tr/Lumberjack-A3323075-Siyah-Erkek-Ayakkabi.html

• quote:

bEĞENDİM AYAKKABILARI 42 NUMARA BULAMADIM FİLODA BAKINIYORUM FİYATTA N11 DE UÇMUŞ

www.flo.com.tr
    Lumberjack Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Lumberjack Ürünleri
    http://www.flo.com.tr/Lumberjack-A3323075-Siyah-Erkek-Ayakkabi.html

hocam bu botlar sıcak tutuyor mu? ve su geçirmezlik durumu nedir?

• -Vendetta- kullanıcısına yanıt
    Su geçirmez diye satiliyor aradim garantileride varmis herhangi bir durumda garanti devreye giriyormus daha almadim bende almayi dusunuyorum begendim. Giydim yuksek ve ayak tam oturuyordu ayrica cok hafif ama ici iyi sicak tutar diye dusunuyorum tabi kullanmak lazim

• Paraya kiydim 298tl ye nakitte %5 indirimle 275tl ye almis bulundum.greyder sympatex teknolojisi kullanmis.komforlu.asla su almaz dedi.bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 3 Kasım 2015; 23:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Fırsatcı beyler, sizlere bir tavsiyem var; bot'tan kasıt, kışlık sıcak tutacak kaydırmayacak bot ise gidip bu şekilli sokak botları olan timberland, cat, yok scooter, arrow, ot, bok gibi markalara 200-300lira paranızı dökmeyin. Bunlar şekildir, belki bazıları su da geçirmez ve kaymazda ama hemen hemen hiçbiri adam gibi sıcak tutarak kışlık bot vazifesini gerçekleştirmediği gibi uzun ömürlü de olmaz. Rahat da değildirler.

Size tavsiyem adam gibi kışlık outdoor botu almanızdır. Eğer kışlık olarak düşünüyorsanız vibram olmayan tabanlı ve izolasyonlu bir model seçin. Bunlardaki izolasyonları kesinlikle hiçbir sokak markasının botunda bulamazsınız. Aynı şekilde sağlamlık da kıyaslanamaz bile. Eskiden outdoor botları çok pahalıydı ama şimdi şekil sokak botları da deli gibi pahalandığı içn pek fark kalmadı o yüzden bir kere alın sağlamını kalitelisini alın ayaklarınızı kışın sıcacık kalsın.

Misal bende Salomon elbrus var, tam kış botu.

Pek kaymıyor, tank gibi sağlam, çoğu spor ayakkabıdan bile daha rahat(asla cat, timberland gibi tahta tabanlı botlarla kıyaslamayın) ve çok sıcak tutuyor. -18 dereceye kadar izolasyonlu. Fiyatı da 300liranın biraz üstü, şimdiki yok harleylerin, timberlandlerin de bu fiyatlarda hatta daha pahalı olduğunu düşünürseniz bu tip bir bot almanız kesinlikle daha akıllıca olur. Alın ve bana teşekkür edin, fırsat budur 30lira indirim kovalamak değil.

üstad önerdiğiniz bot hakkında bilgi verir misiniz barındıgı teknolojıler vs ..ve neden vibram değil birkac benzer bota bızlerde bakıyoruz su gecırmez denılen botların su gecırdıgı les gıbı koktugu ıslak ve karlı asfalt zemınde kaydıgına dair yorumlar okuyoruz.bunlardan sızınkının tek farkı vıbram olmayısı..vıbram taban mı sıkıntı olusturan sebep?

bızler ıcın en önemlısı saglamlık sıcak tutması kötu kokmayıp terletmemesı ve saglam zemın tutusu.aradıgımız bunlar bılgı verırsenız sevınırım kı vermıs oldugunuz bot tarzıma uygun.Fakat 300tlnın brz ustu 500 tl olmasa gerek ...İnternet sıparıslerı ıcın bırde ayakkabı kalıbı hakkında bılgı verırsenız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak14 -- 4 Kasım 2015; 4:29:45 >

• ak14 A kullanıcısına yanıt
    Elbrus'u soruyorsanız teknolojisi çok ama açıp sitesinden veya satış yapan sitelerden bakmanız lazım hepsi aklımda dğeil. Kendisi hakkında şöyle söyleyeyim. Tabanı vibram değil, kış ve kar için özel taban. Yoğun karda hiç kaymıyor, ıslak, buzlu zeminlerde az miktarda bazen kayabiliyor. Ki bu normal. -25 derece mi ne yalan olmasın izolasyonu var ve bu doğru. Yani öyle sonbaharda giyemezsiniz ayağınızı çok sıcak tutuyor. Süreklki yüksek ısıdaki kaloriferli ofislerde vs ayağınızı soba gibi yapar. Tüm gün giyerseniz uygun çorap olmazsa terleme yapabiliyor. Bunun için terleme önleyen termal çoraplar gerekli. Su alma konusunda ben öyle saatlerce karda trekking yapmadım. ama mesela geçen sene eskişehirde çok kar yağdı. 40cm karda üniversiteye yürüdüm bata çıka, bol bol yağmurlarda yürüdüm, sulara girdim gram su almadı. Kötü koku durumu olmadı. İç tabanı son derece yumuşak ve inanılmaz rahat. Eldiven gibi sarıyor pek çok spor ayakkabıdan çok daha rahat olduğunu belirteyim. Havalı tabanlı koşu ayakkabılarına benzer bir konforu var. Ama o kadar yumuşak esnek değil tabanı. Kesinlikle cat, timber vs gibi tahta gibi de değil. Kalıp olarak ben normal ayakkabıyı 41 giyen birisiyim, spor ayakkabıyı 42. Bunun 42,5'uğunu yani 1,5 büyük numarasını almıştım eldiven gibi oldu. Yani alırken en az 1 daha iyisi 1,5 numara büyüğünü tavsiye ederim. İçindeki ziolasyondan dolayı kalın bir iç kısmı var. Yarı boğzlı olduğu için yürüyüşlerde ya da araç kullanırken tam boğazlılara göre daha rahat. İşçilik ve malzeme kalitesi bugüne kadar gördüğüm en yüksek ayakkabı. Tank izlenimi veriyor. Ayağınız 43ten küçükse biraz fazla geniş bir bot olduğu için biraz kaba durabilir ama kot altında vs sırıtmıyor güçlü duruyor. Sanki oldukça iri bir spor ayakkabı havası var. Tabanı oldukça yüksek, yer yer sert ve yumuşak farklı kauçuk kısımlardan ayarlanmış. Kesin olarak söyleyebileceğim şey şu bo botu giyen birisi benim ayağım üşüyor diyemez. Keen revel III modeli de buna oldukça yakın özelliklerde rakibidir ve o da çok başarılıdır.

• Arkadaşlar New Ballance botlarıyla ilgili fikri olan var mı acaba? Hızlıal'da 150/30 kuponları varken botlara bakayım dedim bunlarla karşılaştım. Acaba spor ayakkabıları kadar rahat mıdır?
  • Arkadaşlar merhaba, ben de bir bot arayışı içerisindeyim. Ben Ankara'da yaşıyorum ve öğrenciyim, haliyle her gün dışarıda oluyorum. Benim için bottaki öncelik Ankara ayazından dolayı, sıcak tutacak bir bot olmalı, diğer yandan da kaymamalı. Buna göre ne önerirsiniz? Decathlon'un ürünleri buna uygun mudur? Ek olarak Lumberjack markası varmış sanırım, yabancı markaymış ama Türklere geçmiş, şimdilerde pek iyi değil diyorlar, siz ne diyorsunuz? Bütçem 200 liraya kadar, şimdiden öneriler için teşekkürler.
  • Scooter,greyder,cat ve kangaroos tavsiye ederim.

Ozellikle kangaroos tank gibi. Fiyati biraz tuzlu ust modellerinde ama hafif,rahat ve sicak tutuyor ayagi. Kasima girdik, ankarada giyemiyorum, ayagimi pisiriyor resmen.
    Kullandigim bot bu. Indirimden 220ye almistim.
    m.n11.com
    http://m.n11.com/kangaroos-kandos-erkek-bot-ayakkabi-P57031360

Normal olarak da camel active kullaniyorum. Su gecirmez, günluk ayakkabi.

Kemal tanca da iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 5 Kasım 2015; 9:24:30 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.