Şimdi Ara

Bot isteyenler bi bakın derim ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka iyi , Ürünleri gayet güzel. Amerikan malı.

Fiyat da, şekil de iyi! Alınabilir bence... Ondan ucuza da vermezler...
  • indir20 ile %20 daha ucuza alabilirsiniz ben daha yeni kangros ural olan modeli 89 + %20 indirimle aldim botlari gayet guzel tavsiye eder8m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yüzde 20 indirim kuponu var düşünen olursa pm atsın(arkadaş yazmış zaten gerek kalmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkman -- 16 Kasım 2012; 23:52:31 >
  • Siparişimi verdim. Umarım ürün kalitelidir.
  • standart fiyat, hatta 3 al 2 öde zamanında 40 liraya geliyordu bunlar
    trekking denince solomon, colombia, merrell
  • Koştum geldim ne vardı
  • gün içinde uzun yürüyüş yapıyorsanız tavsiye etmem. hb'deki para hayatta verilmez pabbucdaki fiyat iyi görünüyo. markayı pek tanımıyorum doğrusu. arkadaşlar iyi demiş.
  • Öğretmenim okulda falan giymeyi düşünüyorum kışın. Ne dersiniz uygun mudur? Terleme yapar mı? Sıcak tutar mı? Uzun süre giyince rahatsız eder mi acaba?
  • Birkaç ay önce pabbuc'dan aldığım ürünler ayıplı çıkınca iade ve değişim konusunda pabbuc çok sıkıntı çıkarmıştı.
    50 lira kargo ücreti ödememe rağmen ürünü ne iade aldılar,ne de değiştirdiler.
    Eğer ayakkabı elinize ayıplı ulaşırsa çok sıkıntı çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Öğretmenim okulda falan giymeyi düşünüyorum kışın. Ne dersiniz uygun mudur? Terleme yapar mı? Sıcak tutar mı? Uzun süre giyince rahatsız eder mi acaba?

Hocam okulda bunu giycekseniz yanında dağcı montu dağcılık aksesuarlarını filan da almayı unutmayın

şaka bir yana sıcak havada terletebilir yağışlı ve soğuk havalar için ideal , ayrıca okul içerisinde
    zeminin soğuğundan korunmak için de iyi bir seçenek olabilir....uzun süre ayakta duruyorsunuz çünki..

• Aslında bende bi bot bakıyorum.....asagıda link de iyi bir alternatif olabilir..gibime geliyor..

http://www.sporunuzmani.com/Arpenaz-Snow-200-Erkek-Kar-Botu,PR-482.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

Aslında bende bi bot bakıyorum.....asagıda link de iyi bir alternatif olabilir..gibime geliyor..

http://www.sporunuzmani.com/Arpenaz-Snow-200-Erkek-Kar-Botu,PR-482.html

Aslında fiyat güzel GG de 89 Sahibinden de 99 lira.

Ama tipi çok kaba görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOfLinux

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Öğretmenim okulda falan giymeyi düşünüyorum kışın. Ne dersiniz uygun mudur? Terleme yapar mı? Sıcak tutar mı? Uzun süre giyince rahatsız eder mi acaba?

Hocam okulda bunu giycekseniz yanında dağcı montu dağcılık aksesuarlarını filan da almayı unutmayın

şaka bir yana sıcak havada terletebilir yağışlı ve soğuk havalar için ideal , ayrıca okul içerisinde
    zeminin soğuğundan korunmak için de iyi bir seçenek olabilir....uzun süre ayakta duruyorsunuz çünki..

kumaşın altına gitmez diyorsun yani :D kalsın o zaman almaya gerek yok

• Yok hocam aslında giyilebilir fakat kot v.s. daha iyi olur gibi sadece fikrimi söyledim ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eking

ürün anladığım kadarıyla goretex ya da event membranlı değil. waterproof. pek iyi bir seçim değil aslında. su geçirmez fakat nefes de almaz. muşamba yağmurluk gibidir yani. biraz terleyen bir yapınız varsa kalın çorabı da hesaba katınca ayaklarınız çok terler. bu da ayakkabının ömrünü kısaltır, kısa vadede kokuda yapar. bir de taban sertliği önemli tabi. tabanı çok sertse şehirde giyilmez. bileğinizi bükemeden yürürsünüz rahatsız eder. ama fiyat iyi yine.

Bu yazdıklarını neye dayanarak yazdın bilmiyorum ama önce bi özelliklerini oku sonra yaz.

Kangaroos markasının dünyanın en heybetli dağlarından esinlenerek isimlendirdiği, güçlü, sportif ve karizmatik Outdoor serisinden, Himalayas. Dikişler ve bağcıklar ile hareketlendirilmiş dış yüzeyi su geçirmez özelliğe sahip model maceracı beyleri bekliyor.

Himalayas modelinin dış yüzey ve iç astar arasındaki membrane sayesinde yağmur suyu, toz, rüzgar vb. doğa şartlarından ayağınızı koruyan, bununla beraber trekking ve doğa sporları yaparken nefes alabilme özelliği sayesinde konforlu bir kullanım sunmaktadır

Ayrıca botun altı sert değil.

• Pabbuc tan bir yorum.

Kış şartlarının çok ağır olmadığı yerler için idare eder bir ayakkabı. hafiften su geçiriyor daha farklı modelleri öneririm,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

ürün anladığım kadarıyla goretex ya da event membranlı değil. waterproof. pek iyi bir seçim değil aslında. su geçirmez fakat nefes de almaz. muşamba yağmurluk gibidir yani. biraz terleyen bir yapınız varsa kalın çorabı da hesaba katınca ayaklarınız çok terler. bu da ayakkabının ömrünü kısaltır, kısa vadede kokuda yapar. bir de taban sertliği önemli tabi. tabanı çok sertse şehirde giyilmez. bileğinizi bükemeden yürürsünüz rahatsız eder. ama fiyat iyi yine.

Bu yazdıklarını neye dayanarak yazdın bilmiyorum ama önce bi özelliklerini oku sonra yaz.

Kangaroos markasının dünyanın en heybetli dağlarından esinlenerek isimlendirdiği, güçlü, sportif ve karizmatik Outdoor serisinden, Himalayas. Dikişler ve bağcıklar ile hareketlendirilmiş dış yüzeyi su geçirmez özelliğe sahip model maceracı beyleri bekliyor.

Himalayas modelinin dış yüzey ve iç astar arasındaki membrane sayesinde yağmur suyu, toz, rüzgar vb. doğa şartlarından ayağınızı koruyan, bununla beraber trekking ve doğa sporları yaparken nefes alabilme özelliği sayesinde konforlu bir kullanım sunmaktadır

bu ayakkabılarla ilgili herkes herşeyi söyler. su geçirmez de der, nefes alır da der. dünyada bu özelliklerin ikisini de sağlayan üreticilerin en yaygınları goretex ile event'tir. salomon, asolo, karrimor gibi markalar bile membranlarını bu firmalara yaptırırken, biz kendi membranımızı yaptık oldu diyen firmalara pek inanmayın. ki pabbuçtan bi kullanıcının yorumuna göre su da geçiriyormuş. yani waterproof da değil. ayakkabının tabanıyla ilgili bir yorumda bulunmadım zaten. alacak arkadaşlara ellerinde geçtiğinde bi fikir olsun diye söyledim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

bu ayakkabılarla ilgili herkes herşeyi söyler. su geçirmez de der, nefes alır da der. dünyada bu özelliklerin ikisini de sağlayan üreticilerin en yaygınları goretex ile event'tir. salomon, asolo, karrimor gibi markalar bile membranlarını bu firmalara yaptırırken, biz kendi membranımızı yaptık oldu diyen firmalara pek inanmayın. ki pabbuçtan bi kullanıcının yorumuna göre su da geçiriyormuş. yani waterproof da değil. ayakkabının tabanıyla ilgili bir yorumda bulunmadım zaten. alacak arkadaşlara ellerinde geçtiğinde bi fikir olsun diye söyledim.

Ben kullanıyorum o yüzden yorum yapıyorum kullanmadan yorum yapmak hiç doğru değil NEFES ALIYO ayakta terleme yapmıyo kesinlikle. su dolu çukura bastım 2 ayağımıda bağcıklara kadar, tek gram su girmedi. Su geçiriyo diye yorum yapan kişi dizine kadar suya girdiyse su geçirmesi normaldir. Zaten sitede o kadar insan memnunum derken 1 kişi su geçiriyo diyosa ona inanmamak lazım.. Membran konusuna gelirsek membran dedikleri madde sanırım pvc gibi bişeymiş. Botun ön tarafına dokunduğumda gerçektende iç astar ile dış astar arasında pvc gibi bişey var. Bu da membran olduğunun kanıtı. Dayanıklılığı arttırmış ayrıca bu pvc gibi şey. Ayağından araba geçse bişey olmayacak neredeyse..

Herkes solomon, merrell alacak bütçeye sahip değil. O yüzden insanları doğru yönlendirmek lazım. Markaya ve fiyata bakıp hakkında hiçbirşey bilmeden tüh kaka deyip geçmemek lazım. Yüksek kalite demiyorum ama alçak kalitede bir bot'da değil bu. Fiyatıda orta seviyede. Alan pişman olmaz. Verilen paranın hakkını tam olarak karşılıyo

Bende kangaroos'un avukatı gibi oldum ya bu savunmalarıma karşılık bi beleş bot göndersinler artık bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 17 Kasım 2012; 23:51:00 >

• Aşağıdaki botlardan arıyorum ancak bulamadım. Gören duyan varsa haber etsin :)

• Tüh ya bende ucuza camel timberland felan bişiler cikcak sandim :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.