Şimdi Ara

Bot isteyenler bi bakın derim ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: t@rik

Aşağıdaki botlardan arıyorum ancak bulamadım. Gören duyan varsa haber etsin :)

Bot isteyenler bi bakın  derim !

Louis Vuitton diyor..

modelleri bunlar..

(en sondakini ben de beğendim.. )

Nişantaşı istinyepark'ta mağazası varmış.. ama ikincielci bi sitede baktım fiyatlar 349tl'den başlıyor...

• alttaki yorumlara bakarsanız herkes bir numara büyük alın demiş, almayı düşünenlere duyurulur.

bir de şu iki model var, çok benzeyen, üçü arasında fark var mı? hangisi iyidir?

http://www.pabbuc.com/kangaroos_ural_taba

http://www.pabbuc.com/kangaroos_everest_kahverengi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 18 Kasım 2012; 11:53:50 >

• pabbucdan geçen yıl 50 tlye scooter aldım biraz ağır ama taş gibi.
  • ender sporda indirime girmiş...guzel kar botu var 99 tl ye ilgilenlere duyrulur...
  • harley davidson u tek geçerim arkadaş!. 3 senedir taş gibi...
  • Pabbuc.com kapanmış

İndirim çeklerine fazla yüklendik sanırım
  • Pabbuc.com kapanmıs
  • pabbuc ne oldu kapandımı

Değerli pabbuc.com Müşterileri,

Türkiye'nin ilk online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası olarak, siz değerli müşterilerimize 2005 yılından bugüne kadar 7 yıldır en iyi ve en güvenilir hizmeti vermek için aralıksız çalıştık. Ancak 30.11.2012 tarihinden itibaren belirsiz bir süre için satışlarımıza ara veriyoruz.

30.11.2012 saat 00:00'a kadar verilen tüm siparişler yine her zamanki kalite ve hızımız ile müşterilerimize sorunsuz olarak teslim edilecektir. Bu tarihe kadar verilen siparişler ile ilgili tüm destek talepleriniz için musterihizmetleri@pabbuc.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bizden bugüne kadar maddi, manevi yardımlarını ve sevgilerini esirgememiş olan tüm müşterilerimize, 70'den fazla markamızın tedarikçilerine ve bugüne kadar özveriyle görev yapmış tüm çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Saygılarımızla,

Kargo Teslimleri Hakkında Bilgilendirme :

Satın alınan tüm ürünler ve değişimi yapılarak müşterilerimize gönderilecek olan tüm ürünler 01.12.2012 tarihinde Aras Kargo firmasına teslim edilmiştir. Pazartesi gününden itibaren tarafınıza ulaşmayan ürünlerin durumu ve sevkiyat bilgileri ile ilgili musterihizmetleri@pabbuc.com'dan bilgi ve destek alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

pabbuc ne oldu kapandımı

Değerli pabbuc.com Müşterileri,

Türkiye'nin ilk online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası olarak, siz değerli müşterilerimize 2005 yılından bugüne kadar 7 yıldır en iyi ve en güvenilir hizmeti vermek için aralıksız çalıştık. Ancak 30.11.2012 tarihinden itibaren belirsiz bir süre için satışlarımıza ara veriyoruz.

30.11.2012 saat 00:00'a kadar verilen tüm siparişler yine her zamanki kalite ve hızımız ile müşterilerimize sorunsuz olarak teslim edilecektir. Bu tarihe kadar verilen siparişler ile ilgili tüm destek talepleriniz için musterihizmetleri@pabbuc.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bizden bugüne kadar maddi, manevi yardımlarını ve sevgilerini esirgememiş olan tüm müşterilerimize, 70'den fazla markamızın tedarikçilerine ve bugüne kadar özveriyle görev yapmış tüm çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz.

Saygılarımızla,

Kargo Teslimleri Hakkında Bilgilendirme :

Satın alınan tüm ürünler ve değişimi yapılarak müşterilerimize gönderilecek olan tüm ürünler 01.12.2012 tarihinde Aras Kargo firmasına teslim edilmiştir. Pazartesi gününden itibaren tarafınıza ulaşmayan ürünlerin durumu ve sevkiyat bilgileri ile ilgili musterihizmetleri@pabbuc.com'dan bilgi ve destek alabilirsiniz.

Ortaklarının birbiriyle sıkıntısı olmuş. Kapanma sebebi o anlaşamamazlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

ender sporda indirime girmiş...guzel kar botu var 99 tl ye ilgilenlere duyrulur...

modelin resmi ve ya linki filan var mı?
  • Burası da iflas etti arkadaş.
  • Geçen kış Ayakkabı Dünyasında bir satıcı yalvar yakar buna benzer bir model sattı bana. 3 ay içerisinde her yeri parçalandı. Ayakkabı sözde su geçirmiyordu ama her yerinde bırak suyu parmak geçecek kadar delikler oluştu. Kangaroos markasını Esem Spor getiriyor. Ben de ayakkabıyı Ayakkabı Dünyası aracılığı ile Esem Spor'a geri gönderdim. Sağolsunlar 1 hafta sonra bir mektupla, işlem dahi yapmadan geri gönderdiler. Kullanıcı hatası imiş. Hayatım boyunca aynı şekilde ayakkabı giydim ve ilk defa bir ayakkabım 3 ay içinde paramparça oldu. Üstüne üstlük işim gereği hafta içi zaten takım elbise ve kundura tarzı giyiniyordum. Topu topu 12 hafta sonu giydiğim ayakkabı kullanıcı hatası nedeniyle her tarafından parçalanmış. O yüzden Kangaroos görünce kaçıyorum artık.
  • Güzelim yerli malı scooter watertight modelleri daha ucuza var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Burası da iflas etti arkadaş.

elimizi nere atsak kurutuyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.