Şimdi Ara

Bot isteyenler bi bakın derim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot soran arkadaşlar vardı ahanda size Bot bence harika...Hepsiburada.com'da gördüm 130 TL
    daha sonra Pabbuc.com da gördüm 79 TL bot bana göre çok şık...çok da karizma...tabi zevkler tartışılmaz
    isterseniz bi bakın derim .....

http://www.hepsiburada.com/liste/kangaroos-himalayas-trekking-botu-su-gecirmez/productDetails.aspx?productId=outesmhm001500&categoryId=22003663

http://www.pabbuc.com/kangaroos_himalayas_gri

Bot isteyenler bi bakın  derim !

Bot isteyenler bi bakın  derim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOfLinux -- 17 Kasım 2012; 0:14:23 >

• keske baska cesitleri olsa... tipini pek sevmedim bunun
    istedigim tip :
    http://www.ebay.co.uk/itm/121018424250?_trksid=p5197.c0.m619
  • Bana özel 103.92 tl imiş. Ama 46no kullanan biri olarak bot kullanmıyorum, yakışmıyor hiçbiri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20 İndirimBu ürünün size özel fiyatı sadece 103,92 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın.
  • 44-45 var sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Etmez o kadar
    Konu kapanabilir

İstersen Forumu kapatalım

• süet nubuk deri bot kış şartlarında taviye etmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pro'lar bi baksın
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

süet nubuk deri bot kış şartlarında taviye etmem

ne kaldı geriye
  • Yangindan mal kaçırıcaz sandım, elimdeki poşetleri falan attım geldim.

Zira ortada aman aman bişey göremedim. Amma çok duygusal konusmussun, bu defa olmamis onumuzdeki maclara bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akcabey

quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

süet nubuk deri bot kış şartlarında taviye etmem

ne kaldı geriye

yanlış anlaşılmış sanırım (süet ve nubuk) olarak kastetmiştim bunlar da deri çeşidi olduğu için
  • Limango yanlışlıkla bu bota 49.90 yazmıştı hemen 20 liralık hediye çekimi kullanıp 37 liraya aldım. Ben aldıktan sonra hatalarını farkedip fiyatı 69.90a çıkarmışlardı :D Çok kaliteli, rahat ve su geçirmiyo(waterproof özellikli) Ben siyahından aldım görüntüsü bu resimlerdekinden daha güzel. Tavsiye ederim. Tank gibi bişey :D

Ayrıca üstte ''etmez o kadar'' diyen arkadaş neye göre kime etmez o kadar? Kangaroos Avusturya'nın önde gelen ayakkabı markası. Merdiven altı üretim ayakkabılarla karıştırma bu markayı

Bu da siyahı

http://www.pabbuc.com/kangaroos_himalayas_siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 16 Kasım 2012; 21:16:20 >

• Tipini az daha güzel yapsalar olmaz mıymış...
  • Arkadaşlar ürünle ilgili son yorumlar nedir. Gri renk hoşuma gitti. Bunca zaman klasik botlar kullandım bi türlü ayağım ısınmadı. Ne kadar kaliteli marka denediysem de memnun olamadım. Şimdi bu tarz bot alıp dönüşümlü kullanmak istiyorum. Özellikle kar ve çok yağışlı havalarda kullanacağım. Senede toplam 45 gün falan yapar :) Değer mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Tipini az daha güzel yapsalar olmaz mıymış...

Aynen ne tipsiz ayakkabı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: THE LAZ

Arkadaşlar ürünle ilgili son yorumlar nedir. Gri renk hoşuma gitti. Bunca zaman klasik botlar kullandım bi türlü ayağım ısınmadı. Ne kadar kaliteli marka denediysem de memnun olamadım. Şimdi bu tarz bot alıp dönüşümlü kullanmak istiyorum. Özellikle kar ve çok yağışlı havalarda kullanacağım. Senede toplam 45 gün falan yapar :) Değer mi sizce ?

Kardeş ben kullanıyorum gerçekten rahat. Spor ayakkabının bot hali gibi düşün. Giydiğin an sıcaklığı hissediyosun ayağında. Sıcak tutuyo yani.. Kullanmadan atıp tutanlara bakma sen. Ben nike adidas'tan başka ayakkabı bot giymezdim, bi deneyeyim dedim aldım giyiyorum memnunum. Nike adidastan farkı yok. Tipide gayet güzel fotolarda ışık yetersizliğinden kötü çıkmış sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

Yangindan mal kaçırıcaz sandım, elimdeki poşetleri falan attım geldim.

Zira ortada aman aman bişey göremedim. Amma çok duygusal konusmussun, bu defa olmamis onumuzdeki maclara bakalim.

eyvallah sağol bilgilendirdiğin için ...........
  • ürün anladığım kadarıyla goretex ya da event membranlı değil. waterproof. pek iyi bir seçim değil aslında. su geçirmez fakat nefes de almaz. muşamba yağmurluk gibidir yani. biraz terleyen bir yapınız varsa kalın çorabı da hesaba katınca ayaklarınız çok terler. bu da ayakkabının ömrünü kısaltır, kısa vadede kokuda yapar. bir de taban sertliği önemli tabi. tabanı çok sertse şehirde giyilmez. bileğinizi bükemeden yürürsünüz rahatsız eder. ama fiyat iyi yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Etmez o kadar
    Konu kapanabilir

kahin konuştu
  • bende tam nette botları araştırıyordum:)

cat lere bakıyorum ama düzgün bi tip bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eking

ürün anladığım kadarıyla goretex ya da event membranlı değil. waterproof. pek iyi bir seçim değil aslında. su geçirmez fakat nefes de almaz. muşamba yağmurluk gibidir yani. biraz terleyen bir yapınız varsa kalın çorabı da hesaba katınca ayaklarınız çok terler. bu da ayakkabının ömrünü kısaltır, kısa vadede kokuda yapar. bir de taban sertliği önemli tabi. tabanı çok sertse şehirde giyilmez. bileğinizi bükemeden yürürsünüz rahatsız eder. ama fiyat iyi yine.

Hocam ürün günlük kullanım olarak uygun değil midir diyorsunuz? İstanbul sokaklarında bizi yarı yolda bırakmasın:) Web sitesinde çok iyi yorumlar var. Üründen zaten 300 tl lik kaliteyi beklemek doğru olmaz fakat markada öyle kötü bir marka değil kanımca.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.