Şimdi Ara

BOT KULLANANLARA FLASH HABER (BANNN GELİYOORR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bot kullananları temizlemeye başlamışlar Şimdilik 2 hafta tekrarında kalıcı

[Patch]

- Bot user block
    - Auto potion recovery system update
    - Item Mall : Advanced defense gender switch tool update
    - Paypal addition (Visa, Mastercard, American Express, Discover, Paypal bank account)

Bot user list and punishment policy notice

Date : 3/28/2006
    inquiry : 140

Hello. This is Silkroad Online.

As we have posted last time, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, beginning today, we will be blocking bot users, like those below.

We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.

Also, the bot users found today will be receiving 1st Level account block lengths for this violation, if they are found to be using bots again they will recieve an account block of infinite duration.

We ask for your cooperation in our drive toward a cleaner gaming environment.

[List]

[Xian]
    Character ID : windgod - 2 weeks block
    Character ID : BaoDi - 2 weeks block
    Character ID : valentino - 2 weeks block
    Character ID : Fei - 2 weeks block

[Athens]
    Character ID : Senem - 2 weeks block
    Character ID : heavymetal- 2 weeks block

[Oasis]
    Character ID : Cloud - 2 weeks block

[Babel]
    Character ID : Angel - 2 weeks block
    Character ID : Redskin350 - 2 weeks block

[Aege]
    Character ID : Mutsumi - 2 weeks block
    Character ID : TW_Milk - 2 weeks block
    Character ID : BOOS - 2 weeks block
    Character ID : Paan - 2 weeks block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 28 Mart 2006; 11:27:37 >

• troyda yok heralde en temiz server bizim server yaw
  • daha dün gece buldum srobot programını denedim çalışıyor sabah baktım yeni güncelleme çıkmış srobot ilen girdim oyundan atıyor ama kullanıcı adına ban atmıyor
  • bence kullananların sucu yok o programı yapanların sucu senin elinde oyle bir imkan olsa sende kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

bence kullananların sucu yok o programı yapanların sucu senin elinde oyle bir imkan olsa sende kullanırsın

Ne alakası var ??? Benim elimde her türlü imkan var ama kullanmıyorum. Ona bakarsan biri atom bombası yapıp sana verse onu da mı kullanacaksın ? Ondan sonra da ben yapmadım o yaptı bombayı suçlu o mu diyeceksin ?

Bi zahmet kendi zayıflarınızı millete bahane etmeyin, botu yapan da suçlu, kullanan da. Adamlar yapmış die illa kullanmanız mı lazım.

Kendimizi kandırmayalım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

bence kullananların sucu yok o programı yapanların sucu senin elinde oyle bir imkan olsa sende kullanırsın

Ne alakası var ??? Benim elimde her türlü imkan var ama kullanmıyorum. Ona bakarsan biri atom bombası yapıp sana verse onu da mı kullanacaksın ? Ondan sonra da ben yapmadım o yaptı bombayı suçlu o mu diyeceksin ?

Bi zahmet kendi zayıflarınızı millete bahane etmeyin, botu yapan da suçlu, kullanan da. Adamlar yapmış die illa kullanmanız mı lazım.

Kendimizi kandırmayalım lütfen...

Atom bombasıyla bu oyunun ne alakası var çok çarptırıyorsun olayı. herkes nefsine hakim olamaz. sanada saygı duyuyorum imkanın olupta gercekten kullanmıyorsan.

• Baba ben bu boot kullananları anlayamıyorum.oyunlardan zevk alıyolarmı merakta ediyorum.düşünsene herifler boot la bir haftada level 30-40 oluyo.hani nerde bu oyunun zevki.hani nerede o saatlerce kasıp level atladığında duyduğun haz, mutluluk.item çıktığı zaman duyduğun heyecan.bunların hiçbirini yaşamadan o oyunu oynasan ne farkeder.level 1 deki o ezikliği yaşamadan level 50 nin gücünü asla kavrayamaz ve kullanamazsın.bu programları kullanmak tamamen irade meselesi.kullananlarda aynen iradesizdir ve sabırsızdur.eyw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Baba ben bu boot kullananları anlayamıyorum.oyunlardan zevk alıyolarmı merakta ediyorum.düşünsene herifler boot la bir haftada level 30-40 oluyo.hani nerde bu oyunun zevki.hani nerede o saatlerce kasıp level atladığında duyduğun haz, mutluluk.item çıktığı zaman duyduğun heyecan.bunların hiçbirini yaşamadan o oyunu oynasan ne farkeder.level 1 deki o ezikliği yaşamadan level 50 nin gücünü asla kavrayamaz ve kullanamazsın.bu programları kullanmak tamamen irade meselesi.kullananlarda aynen iradesizdir ve sabırsızdur.eyw..

tamamen katılıyorum sozlerine
  • quote:

Atom bombasıyla bu oyunun ne alakası var çok çarptırıyorsun olayı. herkes nefsine hakim olamaz. sanada saygı duyuyorum imkanın olupta gercekten kullanmıyorsan.

Hiç birşeyin çarptırıldığı yok, sadece derin bir cümle kurdum ama, verilmek istenilen mesaj yerine atom bombasına takıldınız.

O cümlede anlatılmak istenilen, zararlı bişiyi yapan suçludur ama kullanan daha daha büyük suçludur. Eğer nefsinize hakim olamıyorsanız bu sizin suçunuz.

Her koyun kendi bacağından asılır bunu unutmamak lazımdır. Yani illa elinize birisi silah tutuşturdu die birini vurmanız da gerekmez. Birini vurduğunuzda da kimse silahı yapanı suçlamaz, kullananı suçlar ;)

Kurmuş olduğum cümlede Atom bombası örneği kullanmış olmam vermek istediğim mesajın manasını değiştirmez

• oleyyy.... bann....

ama peki pc ye mi yoksa kullanıcı adına mı?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

Hiç birşeyin çarptırıldığı yok, sadece derin bir cümle kurdum ama, verilmek istenilen mesaj yerine atom bombasına takıldınız.

O cümlede anlatılmak istenilen, zararlı bişiyi yapan suçludur ama kullanan daha daha büyük suçludur. Eğer nefsinize hakim olamıyorsanız bu sizin suçunuz.

Her koyun kendi bacağından asılır bunu unutmamak lazımdır. Yani illa elinize birisi silah tutuşturdu die birini vurmanız da gerekmez. Birini vurduğunuzda da kimse silahı yapanı suçlamaz, kullananı suçlar ;)

Kurmuş olduğum cümlede Atom bombası örneği kullanmış olmam vermek istediğim mesajın manasını değiştirmez

Oyun bu oyun hile kullandın die kimse seni suçlayamaz neden kullanıyorsun die anca seni admin farkederse ceza verir :) yaw herneyse ben kimseye kullanın demiyorum zaten artık isteselerde kullanamazlar

• quote:

Oyun bu oyun hile kullandın die kimse seni suçlayamaz neden kullanıyorsun die anca seni admin farkederse ceza verir :) yaw herneyse ben kimseye kullanın demiyorum zaten artık isteselerde kullanamazlar

Ufak bir ekleme yapayım, bunun bir oyun olması, oyunda hile yaptığın zaman kimsenin seni suçlayamayacağı manasına gelmiyor. Bu bir oyun da olsa başkalarını rahatsız edecek bir şekilde oynadığın zaman bu suç teşkil eder.

İnsanlar özgürdür, fakat bu özgürlük başkalarının özgürlüğünü engellemediği sürece geçerlidir
  • gerçek hayatta suçlu yerine düşmektense sanal ortamda suçlu olmayı kabul ediyorum Accept
  • banlanmışım ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

banlanmışım ....

geçmiş olsun
  • @titit,
    lütfen hakaret içeren cevaplar vermeyi bırakınız, aksi halde ceza alıcaksınız,

@dikmen_,
    siz de lütfen size ters bi şey yapıldığnda cevap verip konuyu uzattıktan snra deil de
    en baştan şikayet butonunu kullanınız,

herkese yi forumlar...
  • bot kullananlar size sesleniyorum inşallah ban yerssiniz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

banlanmışım ....

geçmiş olsun

dert etme yaaaaa..... sen 2 hafta sabret o süre zarfında bulurlar nasıl olsa yeni bi bot.. hemen kullanır aradaki 2 haftalık zaafı kapatırsın canım kardeşim benim....

neyse işin cılkını çıakrtmayayım.. kim banlanmışsa ÇOK İYİ olmuş. ister türk ister gavur.. farketmez... umarım daha fazlasını bulurlarda banlarlar... hatta 2 hafta ban olmamalı.. direk sileceksin hesabını bu bot çu ların.. direkt.

• Burda önceki saatlerda bu konuda yaşanan bir olay sonrasında ne idüğü belirsiz bir arkadaş benim kişisel sitemin Ziyaretçi Defteri bölümüne aşağıdaki yazıyı yazmıştır. (Yazan kendini bilir) Tekrarı durumunda savcılığa vermekten çekinmem bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 29 Mart 2006; 7:39:05 >
  • arkadaslar benim oyundaki nickim Senem ben banlandim ama neden banlandim bilmiyorum ben bu oyuna 2 hafta önce başladim knight online yi brakinca lvl im 20 athens deyim yeni server e geçecez die benim kanka ile biraz oyunu örenme amaçli ben trader oldum o theif ben 2 yildiz mal yükledim o kesti theiflik yapti filan saten yeni servere geçecez die biraz oyunu örenek dedik sonra ban geldi neden nasil oldu anlamadim bu yaptiklarimiz suçmu?? site de bot dan yazinca bi anlam veremedim nasil yetkililere ulaşabilirim ? yardim edebilirmisiniz??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.