Şimdi Ara

Botech Serisi BC-7000 FTA yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Botech Serisi BC-7000 FTA recevır kullanmaktayım 3-4 gun once izlıyordum ama suan ne turksat nede hortbırd ızleyemıyorum neden acaba

bırde foto ekledım yapmamm gerekn nedır yardımcı olacak arkadaş varmı
     Botech Serisi BC-7000 FTA  yardım

Resimdeki frekans ayarlarını mı degısmemm lazım yardımcı olabılecek varmı ?
     Botech Serisi BC-7000 FTA  yardım Botech Serisi BC-7000 FTA  yardım Botech Serisi BC-7000 FTA  yardım
     Botech Serisi BC-7000 FTA  yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinolani -- 24 Temmuz 2014; 18:32:05 >

• nerde ne yanlış yapıyoruz acaba
  • DİSECQ ayarlarınızı kontrol edin. mesela turksat seçli iken lnb1 de deneyin sinyal var mı ? aynı işlemi lnb2,lnb3 ve 4 için deneyin

olmadı denemek için turksatı direkt bağlayın. gösteriyorsa sorun disecqdendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 24 Temmuz 2014; 18:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

DİSECQ ayarlarınızı kontrol edin. mesela turksat seçli iken lnb1 de deneyin sinyal var mı ? aynı işlemi lnb2,lnb3 ve 4 için deneyin

olmadı denemek için turksatı direkt bağlayın. gösteriyorsa sorun disecqdendir

hocam merkezi sistem

11844mhz

02222 h

bunu yazında tp no 1-1 olıyor
    ara deyınce kanal yok dıyor hemen
  • Yayın durup dururken gittiyse çanak antenlerin yönü bozulmuş olabilir. Merkezi sistem olduğunu belirtmişsiniz eğer diğer dairelerde yayın varsa multiswitch'den sizin daireye gelen kabloyu kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Eğer kablolama da sorun yoksa merkezi yayının dağıtıldığı santraldeki multiswitch'in sizinb daireye bağlanan portunu kontrol edin, geçici olarak başka daireninki ile değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

İlk önce komşularınıza sorun, onlarda da da yayın yoksa kesin olarak anten veya santral sorunu vardır.
  • üstteki yazılanları uygulayın. merkezi sistemler hakkında bilgim yok
  • son günlerde bizde de tüm kanallar gidiyor ikidir.
    ilkinde fabrika ayarlarına döndürdüm uyduyu, sonra 11844-02222 ile tarama yapıp tekrardan ekledim tüm kanalları. bugün ikinci kere gitti tüm kanallar. kurulum ayarlarına girip birinci sıradaki TP yi sildim çıktım. baktım tüm kanallar gelmiş geri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

Yayın durup dururken gittiyse çanak antenlerin yönü bozulmuş olabilir. Merkezi sistem olduğunu belirtmişsiniz eğer diğer dairelerde yayın varsa multiswitch'den sizin daireye gelen kabloyu kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Eğer kablolama da sorun yoksa merkezi yayının dağıtıldığı santraldeki multiswitch'in sizinb daireye bağlanan portunu kontrol edin, geçici olarak başka daireninki ile değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

İlk önce komşularınıza sorun, onlarda da da yayın yoksa kesin olarak anten veya santral sorunu vardır.

Hocam herkeste var santralde ne olabılır .kısa devre yapmıs olabılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinolani

Şu an hiç kimse hiçbir yayını izleyemiyorsa sorun santralde veya çanaklardadır. Multiswitch arıza yapmış olabilir, çanak yönleri bozulmuş olabilir, LNB'ler arıza vermiş olabilir, santraldeki dağıtıcı kartlar yanmış olabilir. Kısacası milyon tane ihtimal var ve bunu buradan söylemek imkansız.

Santralinizi kim kurduysa onları çağırın baksınlar veya bir uyducu bulun baksınlar. Eğer cihazlarda bir yanma yoksa çok para almazlar, servis ücreti ile kurtarırsınız. Cihazlarda arıza varsa yenisi ile değiştirirler, bozulan parça parası + servis paralı ile kurtarırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: akinolani

Şu an hiç kimse hiçbir yayını izleyemiyorsa sorun santralde veya çanaklardadır. Multiswitch arıza yapmış olabilir, çanak yönleri bozulmuş olabilir, LNB'ler arıza vermiş olabilir, santraldeki dağıtıcı kartlar yanmış olabilir. Kısacası milyon tane ihtimal var ve bunu buradan söylemek imkansız.

Santralinizi kim kurduysa onları çağırın baksınlar veya bir uyducu bulun baksınlar. Eğer cihazlarda bir yanma yoksa çok para almazlar, servis ücreti ile kurtarırsınız. Cihazlarda arıza varsa yenisi ile değiştirirler, bozulan parça parası + servis paralı ile kurtarırsınız.

yayın herkezde var bende yok
    vede bırden gıttı

frekanslarıda gırıyom sınyal yok

• O zaman kablolama da sorun olabilir veya Multiswitch ile ilgili bir sıkıntı vardır. Belki diseq ayarlarını bozulmuştur, eğer hiçbir ayarı değiştirmediğiniz halde bozulduysa ilk iki seçenek geçerli. Bir uyducuya göstermenizi tavsiye ederim.
  • https://vimeo.com/106041512
    bu videoda nerde yanlış yapıyorum biri bana yardımcı olabılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinolani -- 13 Eylül 2014; 16:24:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.