Selam arkadaslar ya bu botlar ne bole heryerde var deli oldum alan saldırısı ile kasacam slotlarımı bozuyor keratalar yaa ... botların olmadığı server hangisi ya anlamadığım şey gm nin toplama sorusunda çıkmıyorlarmı bunlar yoksa bunlar cevaplıyormu o soruları :P madem botu var botu neden kullanmıyozki deli oldum slotlarıma dadanmalarına sinir oluyom bide acaip acaip isimler baya lvlleri yuksek sanırım bunların 2 vurusta yaratığı yatırıyor...
dragon 10 da olmazlar bunları powerlevelling diye site adı bağıranlar varya markette onların saldığını sanıyoruz
d10 da yok sanırım ama ordaada player lar var ve playerlar skıl caktıgı ıcın botlardan daha bı sınır eder kafana gore takıl ss yi atlattıktan sonrası kolay sadece ss yı atlatmak onemlı :)
d10 güzel hukumdar h abu arada lvl 29 oldum slotlarım bozulması daha hızlı level atlamıstım neyse bişeyi anlamadım ss yi atlatmak demişsin ss ne ya :P
spirit spire soylemedıgım ıcın özur ...
hakikaten adamlar slot ları dagıtıyor gm görmüyormu bunları hepside aynı tarz giyinmiş aynı şekilde hareket ediyorlar anlamadım gitti her serverde var dediginiz gibi d10 da yok nasıl iş anlamadım
DRAGON 10 VEve DRAGON6 DİE sanıyorum(yanılabilirim) çünkü d6 oynarken hiç görmedim..saygılarımla