Bildirim
Bots 712 Tamir bakım . (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Üstat daha önce hiç cdp gözü değiştirdinizmi. Elimdeki reimyo olurda selam söyler sizde alırım soluğu :D
Artık millet piyasada cihazı açmaya para alır oldu. Hemde bilmeden etmeden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki çok değiştirdim fakat . Türkiyeden veya ebay ,aliexpress gibi sitelerden alacağınız bazı lensler yan sanayi olabiliyor , ayarı sıkıntı yaratabiliyor bazen ,belirteyim .
Orijinal lens se gönderin değişimini yapayım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 4 Aralık 2016; 13:35:35 > -
şimdiden elinize sağlık
alıp dinlemek için sabırsızlanıyorum
bakalım ne zaman alabileceğim iş güç hafta iç fırsat vermezse artık cmts falan olur inşallah
emeğinize sağlık görüşmek üzere -
Teşekkür ederim .
Ne zaman isterseniz 1 gün öncesinden haberim olursa beklerim çayımızı kahvemizi içmeye Burak bey .
görüşmek dileğimle . -
Burak bey Bots 712 yi teslim aldı , mesleği gereği işleri çok yoğun , çok az fırsat bulmuş dinlemek için ,kısa bir yazışma sonucu , durumun nasıl olduğunu sordum kendisine .
noktasına virgülüne dokunmadan yazıyorum
'' Volume tahminen 5 kat falan arttı sesi açamıyorum bile ,detaylar arttı ,bas çok daha arttı iyi oldu , hoparlör zorlanır hale geldi ''
İlk izlenimleri bunlar Burak bey'in . Sonuçtan memnun olması benide mutlu etti .
Güle güle iyi günlerde can sağlığı ile kullansınlar . -
eline sağlık abi. -
Teşekkür ederim dostum , sizin A class çalışmaları ne durumda . Fırsat bulamıyorum ben işlerimden F6 bitirmeye . -
parçaların gelmesini bekliyorum abi.malum yavaş oluyor biliyorsun. -
Kursun üstadımın yazdığı gibi ,çalışma prototip olduğu gibi ,birbirlerine uyum için daha sonra problem çıkarıp uymadı veya hatalı oldu diye problemler yaşamamak için yavaş yavaş uygun olanları seçmek en doğrusu .
örnekle benim trafo kasası uyumsuzluğu yaşadığım ve yerleşim konumunda yaptığım 3mm hesap hatası yüzünden gereksiz masraflar çıkması gibi .
Kolay gelsin . -
eline emegine saglik abi, yine guzel isler cikariyorsun :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: elektürükçü
Kursun üstadımın yazdığı gibi ,çalışma prototip olduğu gibi ,birbirlerine uyum için daha sonra problem çıkarıp uymadı veya hatalı oldu diye problemler yaşamamak için yavaş yavaş uygun olanları seçmek en doğrusu .
örnekle benim trafo kasası uyumsuzluğu yaşadığım ve yerleşim konumunda yaptığım 3mm hesap hatası yüzünden gereksiz masraflar çıkması gibi .
Kolay gelsin .
eyvallah abi,senin cihaz gibi mükemmel olmasada sanırım yaptığıma değecek inşaallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 13 Aralık 2016; 20:58:56 > -
Rica ederim , iyi işler çıkması için titiz davranıyorum o kadar . aklınıza takılan problem olursa ben ve üstadlarımız yardımcı oluruz . keyifle dinlersiniz . -
sağolasın abi takıldığım yerde rahatsız edeceğim izninle. -
Sayın elektürükçü, 6N1'ler ile ilgili birkaç sorum olacaktı:
- 6N1'leri nereden temin ettiniz?
- Grade'leri belli mi ve lamba/kutu üzerine yazılmış mı? (Q, T, J, M)
- Fiyat yazmanız mümkünse... birim fiyatı ya da çift fiyatı nedir?
Çalışmanızda başarılar, kolay gelsin... -
Sayın cafyon 6N1P ler karşılığı 6N2P ve ECC 88/ 12AX7 Ülkemizde bolca bulunmakta , fiyatları el yakar F/P açısından :)
Ebay paypal sebebiyle off durumda , Rusyadan ithal etmekteyim , yalnız firma 20 dolar siparişten aşağı sipariş kabul etmemekte ve 8 dolar kargo ücreti almakta ,ayrıca paypal ile ödeme almakta başka ödeme alternatifi Western Union kullanmakta bu da maliyeti artırmakta . 1,5 dolar ile 40 dolar arası satış fiyatları vardır
Fiyat marka ve kaliteye göre değişmekte .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 25 Aralık 2016; 12:13:58 > -
Aah, ben 6N1 zannettim, siz 6N1P getirtmişsiniz, tamamdır. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. aliexpress'e kaldım yine. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X