Şimdi Ara

Bots AV-711 Vacuum Tube Amplifier - Kısa İnceleme.. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
23
Favori
107.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın @atalayalper sayenizde mütevazi sistemimdeki ses kalitesi bir adım daha ayağa kalktı, gerçekten enstrümanlar daha tok, midler tizler daha dengeli, vokaller olması gerektiği gibi bir adım daha geride... ve en önemlisi sahne bir tık daha genişledi..

oxypure 4201 sayesinde.. aşağıdaki linkten anladığım kadarı ile OXYA kodu sadece OXYPURE serisi için kullanılıyor. Ülkemizdeki alışveriş sitelerinde OXYA kodu kullanılırken OXYPURE ibaresi kullanılmıyor. Hatta birçok sitede OXYA 42 koduyla bulabiliyorsunuz :) Kablo stoklarda hep kısıtlı ve yaklaşık 80 TL ye alınabiliyor. BOTS AV serisinin sesini bir tık daha iyileştirmek için mükemmel bir F/P ürünü olmuş durumda.

http://www.profigold.cz/mainform.aspx?rowfilter=true&search=4202

http://www.teknoksan.com.tr/kablo-ses-rcax2-stereo-1m-kablo-profigold-oxya42-pmu5136

@atalayalper in tavsiyelerini dinlemek müzikalite manasında hep kazandırdı bana bu kabloda da aynısı oldu, kendisine teşekkürlerimi yinelerken bir de ufak soru sormak isterim.. üstad bu kablo üzerindeki oklar amfiden kaynak yönünde mi olmalı yoksa tersi mi...

Ankara' dan selamlarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 30 Ekim 2013; 23:24:57 >

• Eger bendeki urunun aynisini bulup aldiysaniz cok sanslisiniz, gule gule kullanin.. Kablo ustundeki oklar kaynaktan ampliye dogru gidecek sekilde takilmalidir, keyifli dinletiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Eger bendeki urunun aynisini bulup aldiysaniz cok sanslisiniz, gule gule kullanin.. Kablo ustundeki oklar kaynaktan ampliye dogru gidecek sekilde takilmalidir, keyifli dinletiler..

evet üstadım aynı kablo, oxypure mavi kutu vs. dedektif gibi dolaştım peşinden sonunda yakaladım. Aldığım sitede son üründü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 30 Ekim 2013; 23:36:41 >
  • Bravo gercekten gule gule kullanin :)
  • Hocam o ses kartından(Audiotrak) memnunmusun ?
  • @Emphire

açıkçası aldığım her ürünü ( internet üzerinde) didik didik araştırıp, F/P ürünleri alıyorum. Enstrüman seslerini ayrı ayrı duyabileceğim, doğal ve temiz ses veren mini bir sistem araştırırken kendimi @atalayalperin Bots Av 711 konusunda buldum. Yanında Wharfedale hoparlörler ile ampli beni en başından beri tatmin etti. Ama virüs bulaştı mı bir kere insan hep küçük dokunuşlarla daha iyi olabilir mi acaba sorusu soruyor kendine.. İlk eklentim bahsettiğiniz ses kartı oldu ki... yine kendi sahasında bir f/p ürünü..
    sisteme eklediğim her küçük dokunuş sistemin sesini bir tık daha yukarıya taşıdı...

http://forum.donanimhaber.com/m_47399779/tm.htm linkteki gibi, benzeri bir çok sitede methini duyduğum bu f/p ürünü tam benim sisteme göre... sonuçta ana malzeme Bots Av seviyesinde olunca, sisteme eklenen her parça fiyat seviyesinde makul olmalı ama bu fiyata göre de bir ün yapmış olmalıydı benim için...

Kısacası mütevazi sistemimin her parçasından ( BOTS AV-711, Wharfedale Cyrstal 2-10, Black Rhodium Jive, Profigold Oxypure oxya4201) olduğu gibi audiotrak prodigy cube den de fazlasıyla memnunum.

• Hocam ben bu markanın bir kaç ürününü incelemiştim,almayıda düşünüyordum hatta ama sonra unuttum gitti.Şuan onboard ses kartı ile mutluyum.Audiotrak DAC fiyatları uygun onlardan alabilirim..Bende de bots av711-Monster i-cable ve Chord kablo var.Bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 31 Ekim 2013; 17:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam ben bu markanın bir kaç ürününü incelemiştim,almayıda düşünüyordum hatta ama sonra unuttum gitti.Şuan onboard ses kartı ile mutluyum.Audiotrak DAC fiyatları uygun onlardan alabilirim..Bende de bots av711-Monster i-cable ve Chord kablo var.Bilgiler için teşekkürler

Rica ederim, alıp sisteme eklerseniz sonuçları paylaşmanız dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki yeri degil ama yerinide bulamadım şu hoparlör hakkında bilgisi olan varmı.
    JBL 4312 M2 STUDİO MONİTÖR ??
    şimdiden teşekkürler.
  • hocam selamlar ben bu 711 i düşünüyorumda , amacım müzik dinlemek yalnız 1-2 sorum var kusura bakma zamanını alıcam , şimdi pc ye bağlı olacak anfi, aklıma şu takıldı iyi bir ses kartı almam gereklimi ? Yani bu 711 anfi sesi kendi işliyormu yoksa nasıl gelirse öyle mi çıkarıyor ? 2. sorum plak dinlemek istiyorum ama elimde flac albümler mevcut , gerek varmı plağa ? Son olarakda bu anfi ile kullanılıcak bookshelf hoparlor bakıyorum 2. el 300 tl civarlarına öneribileceğin bir marka/model varmıdır ? Aslında vintage kabin topluyordum (pioneer cs-979) ama pc nin üstüne koyamıyacagım için baskada yerim yok daha ufak bookshelf e yöneldim.Teşekkür ettim.

edit: Birde ek olarak 711 den 1 tane buldum satılık 275 istiyor sanırım burdan arkadaş , fiyat sanki biraz fazla gibi geldi eski fiyatına kıyaslayınca.. Alınır mı o fiyata ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 16 Aralık 2013; 12:39:45 >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    711 150 tl normal fiyatı ama sonradan 300 e satanlarda oldu
    Ses kartı isene gelince orda ne kadar iyi kaynak okadar iyi ses alırsınız her analog anfi kendinden bir tat katar ama sesi işlemez Sesi işleyen digital amfiler yani avr Ler analog 711 i onlarla karıştırmayın

Iyi ses kartı alicaginiza iyi bir harici dac alın

O seviye plakla alacağınız ses iyi bir dacla alacagiz sesi gecmwx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 16 Aralık 2013; 13:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ses kartı isene gelince orda ne kadar iyi kaynak okadar iyi ses alırsınız her analog anfi kendinden bir tat katar ama sesi işlemez Sesi işleyen digital amfiler yani avr Ler analog 711 i onlarla karıştırmayın

275 tl istiyor hocam... Bana çok geldi... Hani alırımda adama koyuyor 150 lik şeye 300 vermek... Birde iyi bir dac dediğiniz nedir dac ı hiç bilmem , ama şöyle bir baktım sahibindene dac lafı geçenlere 1000 dolar fiyatlar dönüyor.. 200-300 tl ye alınabilirmi bu dac ? Yada bende audigy 2zs var yetermi o ?
  • Yeter kullan biraz zamanla değişir sin

• Ank. Konya sok. piyasasına Stop 711, 713 ampliler piyasaya ilk geldiğinde (2007 sonu - 2008 senesinin başı) fiyatları sorduğumda tas tamına 259 TL idi.
    ha pazarlık yapılır veya farklı adreslerden daha ucuza alınmıştır, alındı, pahalı alındı veya alınmadı bilinmez artık...
  • quote:

Yeter kullan biraz zamanla değişir sin

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

275 tl istiyor hocam... Bana çok geldi... Hani alırımda adama koyuyor 150 lik şeye 300 vermek... Birde iyi bir dac dediğiniz nedir dac ı hiç bilmem , ama şöyle bir baktım sahibindene dac lafı geçenlere 1000 dolar fiyatlar dönüyor.. 200-300 tl ye alınabilirmi bu dac ? Yada bende audigy 2zs var yetermi o ?

Dostum ona vereceğine 275 TL ilan numarası:145379189 buna ver 300 TL model 712, tabi üstadlar bilir ama sanırım 712 daha iyidir. En azından satan kişi çakal değil. Sıfırı 379TL adam 300TL ye satıyor
    Ben de stereo amfi arıyorum. denon 720ae yi öneren var mı acep? Sayın @the_cantan üstadım sizin öneriniz nedir? Wharfedale vr 400 ile sürülebilecek pikap bağlayabileceğim ve sık sık plak dinleyebileceğim bir cihaz öneriniz var mıdır? Yurt dışından almayı planlıyorum. Burada fiyatlar uçuk (ikinci el fiyatına {710ae} bir üst modelin {720ae} sıfırı alınabiliyor).
    Saygılar..

• Av-711 hiçbir zaman zaten o fiyatlara satılmadı keza Av-712 de öyle... Sıfırı av-711'in ortalama 250tl civarında idi ve hatta av-712 daha bile ucuza satıldı piyasada.. Geçenlerde Bots Türkiye ile görüştüm (forumdan gereksiz bir arkadaşın ortaya attığı bir iddia için aramıştım) adamlar neredeyse cihazları getireceklerine pişman olmuşlar gibiydiler gelen lambalı bots taleplerinden bunalmışlar.. Neymiş bu lambalılar böyle yahu telefonlarımız susmuyor sürekli lambalı bots soruyorlar dedi konuştuğum arkadaş.. Ve ayrıca senelerce rağbet görmeyen cihazları 3-4 ayda komple bitirdik dediler bende alla alla niye acaba dedim ;)

Bu arada ürünlerin devamı hiçbir şekilde olmayacakmış elinde av serisi hybrid lambalı olanlar değerini bilsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Av-711 hiçbir zaman zaten o fiyatlara satılmadı keza Av-712 de öyle... Sıfırı av-711'in ortalama 250tl civarında idi ve hatta av-712 daha bile ucuza satıldı piyasada.. Geçenlerde Bots Türkiye ile görüştüm (forumdan gereksiz bir arkadaşın ortaya attığı bir iddia için aramıştım) adamlar neredeyse cihazları getireceklerine pişman olmuşlar gibiydiler gelen lambalı bots taleplerinden bunalmışlar.. Neymiş bu lambalılar böyle yahu telefonlarımız susmuyor sürekli lambalı bots soruyorlar dedi konuştuğum arkadaş.. Ve ayrıca senelerce rağbet görmeyen cihazları 3-4 ayda komple bitirdik dediler bende alla alla niye acaba dedim ;)

Bu arada ürünlerin devamı hiçbir şekilde olmayacakmış elinde av serisi hybrid lambalı olanlar değerini bilsin ;)

711 e daha iyi diyorlar sanki yanılıyormuyum ? O yüzden illa 711 dedim yoksa 712 de olur veya 713 ?

• Yani 711 daha çok denendi ve yorumlandı o yüzden öyle bir izlenim oluştu 712 ve 713 de o paralara gayet iyilerdir eminim
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    quote:

Haklısınız hocam, malzeme kalitesinden dolayı dikkat etmek gerekiyor.Ses potu 2.kez bozuldu benim.Birde monster icable bağlıydı girişlere sökünce komple rca girişdeki metallerle birlikte geldi.Biraz modifikasyona ihtiyacı var.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.