Şimdi Ara

Botta agresif mi olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu 500 gold toplamak için agresiflik şart. Bir de, pushlayınca karşı taraf daha az exp alıyor. Sana olunca aynısı oluyor. Level düşmemek içni agresiflik şart biraz. Yanlış mıyım? Jungler gelirse, zaten ezdiğin ve karşı tarafın canını da azalttığın için, bir tane de onun kafasına şaak diye vurursun, kaçmazsa şaak bir tane daha. Sonra zaten çil yavrusu gibi dağılırlar. Siz nasıl oynuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Eylül 2018; 0:52:4 >

• Aliyorum lusyanı

Ciyuv pa pa zışşt pa pa şıss pa pa rırririririririrrrirrriiir pa pa

Saka bir yana level farkini botta kapatmak kolay. Supunu yolla mide kule alti pushlamadan farm kesip tek xp al. Jungle gelme olayida aşırı lvl farki olmadigi ve karsi cok kotu olmadigi surece 3>2 dostum. şak şak vuramiorsun karsi kulenin altinda oynayinca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supun uselessa agresif olamazsın 1v2 avantaj rakipte olur her zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matchupa göre değişir. Draven, Leona aldıysan karşında vayne varsa agresif olacaksın tabi. Tam tersi durumda vayne alıp draven a artistik yaparsan kafana vururlar

• Orman gelir onada şak şak vururuz diye bir durum yok böyle bir şey yapabilmek için botta en az 3 kill alabilmiş olmanız ve adcnin de supunda zekasız olmaması gerekli defansif oynamak daha garanti agresif oynamak daha riskli

• agresif olman için bazı şartların oluşması gerekiyor. farmlarken arada dürtüp canını azaltıcaksın sen yada sup'un. iki tarafında canı yüksekken ve sihirdar büyüleri duruyorken agresiflik yapıp girersen, minyon dalgası sana dönerse anında ölürsün. Minyonlar şampiyonlardan daha çok vuruyor bunun farkında değil kimse. tam bir flip coin. 50/50 yani. erkenden 2 lwl olursan supportunda 2 lwl olur olmaz savaş başlatırsa alabilirsiniz. Yada 6. seviyede.
  • Bazen support oynayasım tuttuğu için konuşuyorum yanımda Vayne-Ezreal gibi geç açılan adcler karşıda da Draven Lucian gibi erken oyunu güçlü adc ler varsa belli bir levele kadar sakin ve korumacı oynuyorum bu gibi durumlar dışında agresif oynuyorum darlıyorum sürekli, görüşünün olmasına falan da dikkat etmek gerek agresif girilecekken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu bi gerçek çok defansif kalırsan karşısı ha bire roam atıyo yayıncıysan ghostluyo dive atıyolar kule altı ve sizde bot lane olarak hep zararda oluyosunuz alıcaksın bi Twitch - lulu - cait - ashe - mf her neyse sonra karşıda sup soraka varsa direk ona focus yoksa diğer ezik adcye vurman yeterli bana göre oyunu tamamen agresif oynıcaksın late game'yi beklersen o işi unut full build olursun en ufak bi hatan'da kazanacağınız oyunu kaybedersin başta ne kadar geri düşürürsen adamı o kadar kar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.