bugun itibariyle boun iibf dağıtılıyo işletme hisar kampüs’e intt, mis ve turizm’e dahil ediliyo işletme binası hukuk fak’a verilio econ ve pols fen edebiyata dahil ediliyo XD bugun senato ONLINE toplanıyo bu tarihi karar için loliq XD peki nolur bu durum sonunda econ,pols sıralamaları uzun vadede feci geriler mis intt ve turizm skyrocket olur 500’den turizm yazılır artık XD boun herhangi bir okul olma yolunda dev bir adım attı bugun XD < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boun IIBF’nin dağıtılması

-
-
ne demek yani bu
-
Bir okul kendine bunu neden yapar anlamış değilim. Her ne kadar kayyum falan da olsan yapmazsın bunu ya
-
Ciddi mi bu @Ray Allen 20
-
ef kapatılsın diye sövüyorduk bizi paket ettiler amg delireceğim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 5 saattir kahkaha atıyoruz işletmeci arkadaşlarımla olaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef doğru, yarın oylaması var. Boğaziçi Türkiye'de çok iyi bir hayaldi. Ancak normal yollarla bu okulda akademisyen ve öğrenci olamayacak aşağılık kompleksli ezikler böylece seküler, batıya dönük, ülkenin geleceği, aydınlık öğrencilerden ve akademisyenlerden intikam almaya çalışıyor. Halbuki ironiktir ki 28 Şubat'ta başörtülü öğrencilerin rahat ettiği tek okul burasıydı akp'nin ilk yıllarında da birçok hoca onların ılımlı islam projesine destek olmuştu. Bunlara rağmen bu intikam ve yok etme duygusunun sebebini anlamak güç.
-
knk Boğaziçi çok beğendiğim bi okul ama mesela forumdaki sbü hakkındaki yorumları okursan nefret tek taraflı değil , genel anlamda sbüdeki öğrencilerin bi siyasi görüşü yok ama forumdakilerin elinde olsa sbüye boğaziçiye yapılanın 10 katını yaparlar
Hocam kızmayın ama boğaziçi'nin o dönemdeki rolü tam bir kullanışlı maşaydı.
28 şubat için demiyorum ama onun dışında pek çok olayda ülkenin kurucu değerlerine "demokrasi" kisvesiyle düşman olan yetmez ama evetçi bir zihniyet bayağı güçlüydü o dönemde bounda. Siyasal islamin çoğu büyük adamını yetiştiren bir okuldan bahsediyoruz. Bence yarattıkları düşmanın farkında olan boun ahali kendisinin dokunulmaz olduğunu zannetti. Sıra kendisine de geldi.
Bana aynen İran İslam Devrimi sırasındaki solcuları çağrıştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 20 Aralık 2023; 1:48:56 >
Beğenmiyorsan geçiş yapabilirsin sıralaman yüksekti zaten
Kes la
Sen zaten boun'un çoğu bölümüne giremiyordun, kuyruk acısının sebebi anlaşıldı
Hazırlık bitti mi bari, kuracağın sözde "oyun şirketi" için çalışmalar nasıl gidiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 20 Aralık 2023; 11:33:36 >
Okul bitiyo a ne geçişi
Üzücü, ben de boun yazacaktım bu tür olaylardan dolayı vazgeçmiştim. Okuyanlara Allah sabır versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sen zaten boun'un çoğu bölümüne giremiyordun, kuyruk acısının sebebi anlaşıldı Hazırlık bitti mi bari, kuracağın sözde "oyun şirketi" için çalışmalar nasıl gidiyor? |
"wara wara selo" ne alaka evladım, nöral bağlantılarında sorun mu var? Allah çevrendekilere sabır versin, tam bir ırgat |
Maalesef doğru, yarın oylaması var. Boğaziçi Türkiye'de çok iyi bir hayaldi. Ancak normal yollarla bu okulda akademisyen ve öğrenci olamayacak aşağılık kompleksli ezikler böylece seküler, batıya dönük, ülkenin geleceği, aydınlık öğrencilerden ve akademisyenlerden intikam almaya çalışıyor. Halbuki ironiktir ki 28 Şubat'ta başörtülü öğrencilerin rahat ettiği tek okul burasıydı akp'nin ilk yıllarında da birçok hoca onların ılımlı islam projesine destek olmuştu. Bunlara rağmen bu intikam ve yok etme duygusunun sebebini anlamak güç. |
Hocam kızmayın ama boğaziçi'nin o dönemdeki rolü tam bir kullanışlı maşaydı. 28 şubat için demiyorum ama onun dışında pek çok olayda ülkenin kurucu değerlerine "demokrasi" kisvesiyle düşman olan yetmez ama evetçi bir zihniyet bayağı güçlüydü o dönemde bounda. Siyasal islamin çoğu büyük adamını yetiştiren bir okuldan bahsediyoruz. Bence yarattıkları düşmanın farkında olan boun ahali kendisinin dokunulmaz olduğunu zannetti. Sıra kendisine de geldi. Bana aynen İran İslam Devrimi sırasındaki solcuları çağrıştırıyor. |
"3-5 işaretlesem giriyordum" İşaretleseydin o zaman, bize ne Gerçi açtığın başlıklardan tut kullandığın üsluba kadar cro magnon'ları andırıyorsun, altıma yazanı dövmekle falan tehdit etmişsin, fikirler boş olunca kaba kuvvet devreye giriyor tabii. Maganda seni |
Benzer içerikler
- kırık obp
- çalıştıkça netlerim düşüyor
- yineleme nedir
- ayt matematik kaç ayda biter
- dus kitapları pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X