< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 12 Ekim 2024; 15:55:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOUN-ODTU-ITU (2. sayfa)
-
-
Akademik olarak bilmiyom da sınıf ortamı leşş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akademi olarak bazı bölümler dışında vasat bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğrenci Steriotipi de çok kötü ayrıca
ehm nasil aga
Elemanlar ya kari kiz avcisi oluyor ya da asosyal oluyor aw degisik bir ortamı var
Ehmlilerin değişik bi komunitesi var
Hocam istanbulda eve çıkmam imkansıza yakın...
Bir de Diğer insanların aksine ben Ankara'ya her gittiğimde enerjim artıyor :D
itü kampüsü diger ikisinden iyi bence
-
Degistirmeye geldim kardesim yalan mi soyleyelim
Galiba 3. sınıftaymışsın. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yani. 2 sene sonra mezun oluyormuşsun. Senin yerinde olsaydım mezun olup istediğim üniversitede YL yapardım. Yeniden sınava hazırlanıp 4 senemi heba etmezdim yani. Ayrıca ortam için okul terk edilir mi ki? YTÜ ortamı gerçekten kötü ama senin yapman gereken kendini geliştirip diğer öğrencilerin üstüne çıkmak. Ki bunun YTÜ gibi bir üniversitede kolayca yapılabileceğini düşünmekteyim.
YTÜ ortalamayı yüksek tutmak aşırı basittir. YTÜ Ehm bile dümenden bir çalışmayla 3.56 ortalama yapabiliyor. Bazı hocalar devamsızlık yapmayanlara ekstra puanlar da veriyorlar. Çan eğrisi sisteminin de olması cabası. Tek eksisi 2 tane vizenin olması. Ama genelde 2. vize daha kolay olur. Tabi sen bunları benden daha iyi biliyorsundur diye düşünüyorum.
Kısaca ortalamanı yüksek tut ve ALES için yavaştan hazırlan derim. Hatta mümkünse DC, CC ve CB gibi notlar aldığın dersleri tekrardan gör. Ortalama YL için çok önemli çünkü. Yılda 3 ALES oluyor. Küçük çalışmalarla 90 üstü alabilirsin. Üçüne de yıl içinde katıl derim. YL için en yüksek ALES notunu kullanırsın. Yabancı Dil için ise OSYMnin YÖKDİL ve YDS sınavları var. TOEFL, IELTS, PTE gibi uluslar arası sınavlar da başka bir alternatif. BUEPT, ODTÜ İYS, İTÜ YDY gibi üniversitelerin özel dil yeterlilik sınavlarını da tercih edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 12 Ekim 2024; 17:0:33 >
-
Hocam dur daha 1.sınıfım kikğjğnpğjşnnş
O zaman ortalama kasıp İTÜ yatay geçiş için uğraş. zaten yukarıdaki mesajda hafiften açıkladım. Hesabın eski olmasından dolayı seni 3. sınıf sandım, kusuruma bakma.
-
Kusur yok hocam 😘
Bölüm de değişmeyi istiyorum oyüzden sınav opsiyonunu kullanıcam
Cidden ehmde ytüden itüye geçiş çok kolay arkadaşım ee okuyordu ee okuyanları ehm ve elektrik gibi bölümlere usulden dolayı kabul etmiyorlarmış. Ytülülerin itüye yatay için kapışması gereken tek okul kocaeli
Ben de yıldız’da okudum, itü’nün yurdunda kaldım. İtü inkılap tarihinden bile kasardı. Oda arkadaşım 1. Sınıf matematiği 2. Senesinde de veremeyince atıldı (o zamanlar öyle bi kural vardı). Okuduğu bölüm de meteoroloji. Her bölüm zor orda. Yıldız çok rahattır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bölüm neydi hocam ?
elektrik mühendisliği
Hangi bölüm istiyorsunuz peki şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X