Şimdi Ara

BOUN-ODTU-ITU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer ailen İstanbul'da oturmuyorsa bence İstanbul (özellikle yurt problemini de kat kyklar rezalet durumda) çekilecek çile olmaz (tahmin, ben bu sebeple Ankara'ya daha sıcaktım.)

Ama İstanbul'da aile evi veya eve çıkacak para falan varsa Ankara aşırı mid bir şehir İstanbul yanında bence. İşinizi görür o kadar.

Boun odtü itü iyidir bence (kaynak yine mabad) odtü boun bir tık daha iyidir genel intiba olarak da (İzmir'de benim çevrede kesinlikle öyle mesela) yurtdışı oranında da herhalde. Tercih döneminde gez , okuyanlarla mezunlarla konuş sonra karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 12 Ekim 2024; 15:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevengrant kullanıcısına yanıt

Akademik olarak bilmiyom da sınıf ortamı leşş

• lememo L kullanıcısına yanıt
    Akademi olarak bazı bölümler dışında vasat bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Öğrenci Steriotipi de çok kötü ayrıca

ehm nasil aga BOUN-ODTU-ITU BOUN-ODTU-ITU 

Elemanlar ya kari kiz avcisi oluyor ya da asosyal oluyor aw degisik bir ortamı var

Ehmlilerin değişik bi komunitesi var

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulda eve çıkmam imkansıza yakın...

Bir de Diğer insanların aksine ben Ankara'ya her gittiğimde enerjim artıyor :D

• itü kampüsü diger ikisinden iyi bence

Degistirmeye geldim kardesim yalan mi soyleyelim BOUN-ODTU-ITU BOUN-ODTU-ITU BOUN-ODTU-ITU 

Galiba 3. sınıftaymışsın. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yani. 2 sene sonra mezun oluyormuşsun. Senin yerinde olsaydım mezun olup istediğim üniversitede YL yapardım. Yeniden sınava hazırlanıp 4 senemi heba etmezdim yani. Ayrıca ortam için okul terk edilir mi ki? YTÜ ortamı gerçekten kötü ama senin yapman gereken kendini geliştirip diğer öğrencilerin üstüne çıkmak. Ki bunun YTÜ gibi bir üniversitede kolayca yapılabileceğini düşünmekteyim.

YTÜ ortalamayı yüksek tutmak aşırı basittir. YTÜ Ehm bile dümenden bir çalışmayla 3.56 ortalama yapabiliyor. Bazı hocalar devamsızlık yapmayanlara ekstra puanlar da veriyorlar. Çan eğrisi sisteminin de olması cabası. Tek eksisi 2 tane vizenin olması. Ama genelde 2. vize daha kolay olur. Tabi sen bunları benden daha iyi biliyorsundur diye düşünüyorum.

Kısaca ortalamanı yüksek tut ve ALES için yavaştan hazırlan derim. Hatta mümkünse DC, CC ve CB gibi notlar aldığın dersleri tekrardan gör. Ortalama YL için çok önemli çünkü. Yılda 3 ALES oluyor. Küçük çalışmalarla 90 üstü alabilirsin. Üçüne de yıl içinde katıl derim. YL için en yüksek ALES notunu kullanırsın. Yabancı Dil için ise OSYMnin YÖKDİL ve YDS sınavları var. TOEFL, IELTS, PTE gibi uluslar arası sınavlar da başka bir alternatif. BUEPT, ODTÜ İYS, İTÜ YDY gibi üniversitelerin özel dil yeterlilik sınavlarını da tercih edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 12 Ekim 2024; 17:0:33 >

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Hocam dur daha 1.sınıfım kikğjğnpğjşnnş

O zaman ortalama kasıp İTÜ yatay geçiş için uğraş. zaten yukarıdaki mesajda hafiften açıkladım. Hesabın eski olmasından dolayı seni 3. sınıf sandım, kusuruma bakma.

Kusur yok hocam 😘

Bölüm de değişmeyi istiyorum oyüzden sınav opsiyonunu kullanıcam

Cidden ehmde ytüden itüye geçiş çok kolay arkadaşım ee okuyordu ee okuyanları ehm ve elektrik gibi bölümlere usulden dolayı kabul etmiyorlarmış. Ytülülerin itüye yatay için kapışması gereken tek okul kocaeli

Ben de yıldız’da okudum, itü’nün yurdunda kaldım. İtü inkılap tarihinden bile kasardı. Oda arkadaşım 1. Sınıf matematiği 2. Senesinde de veremeyince atıldı (o zamanlar öyle bi kural vardı). Okuduğu bölüm de meteoroloji. Her bölüm zor orda. Yıldız çok rahattır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bölüm neydi hocam ?

• Cibiggi kullanıcısına yanıt
    elektrik mühendisliği

Hangi bölüm istiyorsunuz peki şu an

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.