boun'da militan olursun kankim. odtü veya itü yaz. |
BOUN-ODTU-ITU (4. sayfa)
-
-
Bence bunları tercih döneminde düşün sonucun ne olup olmayacağını bilemiyorsun. He ama IE için BOUN, cmpe için sosyal bilimleri önemsiyorsan BOUN. Gerçi şu an açtım baktım da sosyal seçmeli çok yokmuş CMPE'de. Benim içim BOUN ile diğer teknik ünileri ayıran en önemli şeylerden biri sosyal seçmeli olayı. Programları kıyasladığında teknik okullarda sadece bölüm dersleri var, bizde bir sürü sosyal seçmeli alabiliyorsun. Tabii beleş AA diye aldığın ve hiçbir dersine gitmediğin sosyoloji 101 belki bir şey katmaz ama biraz daha ilgi alanına alakalı bir şeyler alıp üzerine düşünce, atıyorum felsefe bölümünden uygulamalı etik, film analizi, müzik teorisi, (işletme bölümünden alınan) hukuğa giriş, ekonomi..., sana bakış açısı katacaktır. He belki ECON102'de gördüğün şeyleri 2 hafta sonra unutacaksın ama makroekonominin nasıl işlediği hakkında genel fikir sahibi oluyorsun en azından. Bu tarz şeyler insanın "kalitesini" arttıran şeyler diye düşünüyorum. Sonuç bounlukızaranıyor'un geçenki "Teknik okullarla BOUN'un farkı ne" konusuna yazdığı yanıta geliyor
-
Yok ya iki taraf da ya otekine gitseydim diye ukde birakir ufak o kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir seçicem ozmn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kelimesi kelimesine aynısını söylerdim ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacettepe cengde ortam ve dersler nasıldır
Zor ama geliştirici
Ama zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Ekim 2024; 17:48:55 >
Merhaba. Bu görüş doğru sayılır. Bildiğim kadarıyla İzmir'deki Sayısal ilk 50.000'e girenler ilk olarak Boğaziçi Üni, ODTÜ, ve Ege Üniyi tercih ederken İTÜ, YTÜ, ve Hacettepe Üni tercihlerde daha arka planda kalıyor.
-
Valla hocam istanbulda aile evi yoksa eve çıkmak pahalı, yurt hayatına da bence 4 yıl dayanılmaz. İTÜ ise kesinlikle top tier hissettiren bir okul. Kulüp ve Takımları çok iş yapıyorlar kesinlikle deneyim elde edersin. Odtü boün uzun vadede nasıldır bilemem ama itünün onlar yanında aşağı kalır bir yanı yok.
panzer hocam merhaba sizi görünce alakasız aklıma geldi birden , sizin okul kartlarında bir farklılık var mı standart itülülere göre kktc kartları farklı mı oluyor bir ibare falan var mı kıbrısla ilgili
-
Hocam bizim kartların sadece sol alt kısmında fakülte olarak İTÜ-KKTC yazıyor. Kartlar aynı ama mantıken fakülte farklı olunca yazı da farklı oluyor tabii. Sallıyorum metalurji okuyan birinde Kimya ve Metalurji fakültesi yazıyorsa bizde de İTÜ-KKTC yazıyor. Diplomada da aynı mantık. Üst kısım rektör imzası, itü yazısı olurken, fakülte kısmı itü kktc altta da dekan yerine itükktc yönetim kurulu başkanı imzası oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X