Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav kabe seklinde gorunumunde pasta yapip yemedi mi bu millet
  • Suni gündem. Gerçek gündeme dönelim. Ekonomi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Güç gösterisi, Boğaziçini ele geçirme savaşı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu okuyan varsa ekşide güzelce açıklamışlar olayların içinde olan öğrenciler. Lütfen oradan okuyun.
  • Öncelikle bu habere kesinlikle inanmıyorum. Bu çocuklara önce DHKP-C ve MLKP'li iftirası atıldı. O tutmadı türban mevzusu uydurdular, o da tutmadı Kabe mağduriyeti uydurdular o da tam tutmamış heralde şimdi de bizi fişliyorlar diye ağlıyorlar.

Burada da hem muhaliflerin hem yancıların sevmediği LGBT'yi öne atarak prostestoları karalamaya çalışıyorlar. Yemezler.

Siyasal islamcılar sahtekarlıkta çığır açtınız artık. Tebrik ederim.

İkinci olarak velev ki haber doğru, ben uyurken Cumhuriyet yıkılıp yerine şeriat devleti mi kuruldu ya ? İslam eleştirilemez mi ?

Herkes kafasını kuma gömüyor ama burada esas problem olan dinin kendisi. Bir müslüman "default" olarak islam dışında herkesten nefret ediyor zaten.

Hristiyandan nefret ediyorsunuz, Yahudiden nefret ediyorsunuz, dinsizden nefret ediyorsunuz, dinden çıkanı öldürmek istiyorsunuz, gayden lezbiyenden nefret ediyorsunuz, hatta müslüman olup farklı mezhepten olandan bile nefret ediyorsunuz. "İslam nurunu tamamlayacak bütün dünya müslüman olacak" diye üstü kapalı kendi dininiz dışında bütün inançları yok etme fantazileri kuruyorsunuz.

"kutsalınız" Kabe Arap Paganların inşa ettiği bir mabet yahu. İslam öncesi 360 tanrıcık idolü bulunan bir ibadethaneydi.

Bu gruplar sizin neyinizi sevsin ?

İslami geleneğe göre LGBT'lere "iğrenç" "pislik" "lanetlenmiş" gibi laflarla hakaret yağdırıyorsunuz. Bu adamlar/kadınlar size neden saygı duysun ki ?

Oh bee ne güzel iş, adamlar istediğine ağız dolusu küfür ediyor, hakaret yağdırıyor ama karşı taraftan gelen en ufak tepkide ya fiziksel şiddete başvuruyor ya da yargı sopasını kullanıyor.

Bazı şeyleri asla tartıştırmıyorlar bile gerekirse cinayet işliyorlar (Turan Dursun,Bahriye Üçok) ya da ağlayarak dinime hakaret diye mahkemeye koşuyorlar.

Bu ilkellikten başka bişey değil. Bir şakirtte demiş iktidara gelince yapacaklarının fragmanı diye. Yüzsüzlüğün de bu kadarı diyorum başka bişey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

yahu hocam yapma allah aşkına akp ne alaka konuyla ? sizin gözünüzü karanlık bürümüş. sana göre her müslüman akpli ise. akp'ye göre de akpli olmayanlar terörist. şahsım bunlar terörist dediğinde eyvallah diyip kenara çekil. ayrıntıları yazmamışsın ekşiden okuduklarını yazmışsınız bilirkişi gibi konuşmana gerek yok :D ayrıca üstteki arkadaşı neden böyle bir şey dediğini sorarsanız sevinirim öyle kuru iftira atmak yok. gelsin kanıtlasın ben de bloklu. o da beni bloklamış

ayrıca yaptığın genellemeye bak. forum çok kültürsüzlükten ölüyor resmen.

İyi niyetli olduğunuzu umarak, veya en azından iyi niyetli olan arkadaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek için yazıyorum buraya.

Öncellkle şu an grupta veya Boğaziçi'nde savunulan şey Kabe'ye saldırılması değil. Resim Kabe'ye gerçekten zarar vermediği ve açıklamasına göre saldırı amacı taşımayan bir resim. Bence o resmin sergide bulunması yanlıştı (saldırı veya saygısızlık olduğu için değil, protestoyla alakasız olduğu için) ve bu grupta tartışılmaya başlanmıştı zaten. Ancak bu tartışma sürerken Twitter'a yapılan paylaşımlar olayı ifade özgürlüğü mü değil mi tartışmasından LGBTİ bireyler öldürülsün noktasına çevrildi. Bu noktada da resim değil, bu bireyler savunuldu. Herhangi birini açık hedef göstermek kesinlikle kabul edilemez.

Gruptan atılanlar Kabe'yi savundu diye atılmadı, kendi içimizde tartışıp kaldırabileceğimiz bir resmi ve gruptaki konuşmaları kırparak hiçbir tartışma ortamına sokmadan "Bakın dinimize saldırıyorlar." diye internette paylaştığı, bir grup insana saldırı çağrısı yaptığı veya bunları beğendikleri için atıldı. Fişleme exceli de grup yöneticilerinin yaptığı bir liste değil, gruptaki bir kişi kendi kafasına göre böyle bir şey yapmış. Gruptan atılanlar olsa da sadece bir gruba dahil olduğu için atılmadı kesinlikle.

Bu grupta "Müslümanlar sapkındır" diyen olursa o da atılır, "Kabe'yi yıkalım" diyen olursa o da atılır. Yani olay kesinlikle bir grup Kabe'yi savunuyor diğerleri bundan tiksinip bunları atıyor değil.

Paylaştığın bu görsellerin Kabe ve Müslümanlıkla hiçbir alakası yok. Boğaziçi öğrencilerine karşı yapılan nefret suçlarını raporlayalım diyor. Kabe'yi savunanları raporlayalım demiyor. Kaldı ki Kabe'yi savunduğu için raporlansa ne olacak? Kim bir insanı sadece Kabe'yi savundu diye cezalandırsın ki. Kaldı ki 15000 kişinin olduğu grupta kim buna nasıl yeltenebilir, bunu açıkça söyleyebilir?

Bakın bu protestolar 1 aydır devam ediyor. Binlerce insanın 1 aydır yaptığı eylemde bulabildikleri tek şey bir kişinin tartışmalı bir resim paylaşması. Bunu medyada öyle bir yansıtıyorlar ki sanki tüm Boğaziçi öğrencileri gelmiş Kabe resmine basıp eğlenmişler. Resim daha yayılmadan içişleri bakanı çıkıp olayı herkese duyurdu. Hiçbir cinayette, tecavüzde, anayasa ihlalinde konuşmayan yetkililer gelip bunda sanki gerçekten bir saldırı varmış gibi açıklama yaptı.

Ben tekrar hatırlatayım, Boğaziçililerin (öğrenci, akademisyen, mezun hepsi) tek derdi rektörün üniversite bileşenlerince seçilmesidir. Bu neredeyse tüm gelişmiş ülkelerde böyledir, böyle olmalıdır.

• Lgbti ne alaka teror orgutleriyle ayni cumlede geciyor
  • odtüdeki terorist destekcisilerinin aynısı işte

odtüde de bu gibi facebook sayfası var. yönecitileri hep pkk destekcisi. yarısı odtü öğrencisi bile değil.

o sayfada ifşalar yapılır, insanlar linç edilir. hakaretler oooo...

sayfasan atılmanız için milliyetçi yorum yapmanız yeterlidir.

bu boğaziçindekiler işi bir tık yukarı götürmüş. ama şaşırmadım. tam terorist destekcisi beyinsiz solcu işi. hiç şaşırmadım.

şimdi bunlar ülkenin gururu zeki insanlar falan demeyin bu grup o okulun en kötü öğrencileri değilse ben de bişey bilmiyorum. türkçeyi 16 yaşımda öğrendim diyen insanlar tanıyorum ben. sizce nasıl giriyorlar bu okullara bunlar? adam sınavın dilini 2 sene öğrenmiş sınavdan neyse uzatmayayım

• Boun öğrencilerinin twitterda bu hususla alakalı tartışmalarına göz gezdirdim. Şu fişleme meselesi haricinde gördüğüm bir tabloya çok üzüldüm. Bir çok boun öğrencisi belli ki Fatih'te, Kocamustafapaşa'da kimin fonladığı belli olmayan dergahlarda kedi bıyıklı ilk okul terk kimselerin sohbetlerine katılıyor, katılmakla da kalmıyor onlardan öğrendiği şeyleri kat'i suretle doğruymuş gibi başkalarına dayatıyor. Üzücü.

• Sizde bunu afiyetle yediniz

• Adam pc den ss alıp kendini ifşa etmiş. Bari foto falan cekseymis daha gercekci olurdu.

• Dinciler dini ritüeller ve materyaller için insan katlederler. Din hassaslıkları budur. Kabeye bisey mi dedi? Kes kafasını. Alllllah içün cijad içün.
    Kücük kızların vajinası parcalandı tecavüzle bu tipleri gordunuz mu hic? %99 muslumaniz ya

• bak eski rektör zamanında böyle şeyler olmuyordu rektör değiştirmek gerek

• Siyasal islamcilar gene mağdur. Bi bitmedi mağduriyetiniz.

• Adamlar her şeyi kontrol ediyor, yine de mağdur oluyorlar ya.

• 1984 kitabını yaşıyoruz ..

• Kanıt yarısı blurlanmış excel dosyasından mı ibaret yoksa benim kaçırdığım başka bir şey mi var? Excel'i oluşturmak 15dkmı alır çünkü, sadece o fotoyu görüp inananın oy hakkı olmamalı.

• dün başka konuya yazdım yine yazıyorum basit ama etkili operasyon, ilk eylemlerde türbanlı öğrenciler vardı bunlara vitrin mankeni öğrenci değil dediler, türbanlıyım öğrenciyim sizi istemiyoruz diye öğrenci kartlarını paylaşınca daha çok destek aldılar baktılar batıyorlar hemen imdat çekici olan din konusuna sarıldılar, muhalif öğrenciler eylem anlayışı saçma ama bunu yapacak kadar aptal insanlar değiller.

• miko_miko kullanıcısına yanıt
    Yalnız bisak(Boğaziçi İslam araştırmaları) Yunan getirip Atatürk'e laf attırıyor ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyroSemi

Yalnız bisak(Boğaziçi İslam araştırmaları) Yunan getirip Atatürk'e laf attırıyor ama olsun

kesinlikle onları savunmadım burada.

bu terorist destekcisi solcular sadece dincileri hedef almıyor, 1. hedefleri milliyetçi insanlar oluyor.

ben milliyetçi olduğum için defalarca hedef oldum. toplanıp 20 küsür kişi dilekçe vermiş okula benim için.

ha burda kabe falan derken dincilerle araları bozulmuştur. ama eminim ki dincileri ifşalayanlar milliyetçileri de ifşalıyordur.

Bu terorist sevici solcuların en büyük hobisidir ifşalamak. İftira atmak, her türlü pisliği yapmak.

Bakın bu ülkede tayyipciler ve diğerleri yok. Bu ülkede şimdiden en az 4-5 gruba bölünmüş vaziyette.

Benim temennim görüş farklılığı da olsa Türklerin birlik olup Türk düşmanlarına karşı durmasıdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.