Şimdi Ara

BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm daha 1. sınıf la. git pearson kitaplarından çalış kitap sonu sorularını ve çıkmışları çöz yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 4 Eylül 2024; 23:11:38 >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

bu adam öldüğ mü diyordum videoları bıraktığında ev inşa etmiş 0dan BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

• Bırak sen cumhurbaşkanlığı. Seni Bilkentli astronot Tuva Cihangir Atasever ile beraber uzaya göndermeyi düşünüyorduk. Dönüş bileti yok ama.

BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ?
  • Jamser kullanıcısına yanıt

Eğer sevdiğim kız da olacaksa ay'da yaşarım.

• Yılın konusu adayı

Buders izlemeyin adamın çıkmaz dediği her şey var ODTÜ sınavında -25 yer sorudan oturup kalırsınız ya da istenen metod olmadan 50 dk işlem yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

1 bu ders

2 de gumushaneli necati celik.

• Uzun süredir forumda seni izliyorum, fırıldak gibi sürekli fikir ve duygu değiştiriyorsun. Bu durumlar bir de birkaç dakika içinde oluyor. En az 3 defa kız bakmıyor diye elveda konusu açtın. Hala da buradasın. Forumun açık ara en büyük trolüsün. Gerçek hayatta da böyleysen acilen doktoruna başvur. Ayrıca forumda daha fazla trol konu açmaman için bilko %50 siyaset 150k elf kızı da aya giderken yanında veririz. Yeter ki trol konu açma.

trol değilim

• Canın sağ olsun. Ama açtığın konular gerçekten büyük bir trol olduğunu düşündürüyor. Fikirler önce ölçüp tartılır, sonra başkasına danışılır. Galiba sen de çok düşünmeden bu kadar birbirine zıt düşüncelerini yazıyorsun. Bir daha forumda elveda konusu açma mümkümse. Açarsan da namusunla forumdan ayrıl ki senin hakkında kötü düşünülmesin.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

aklımdan çok fazla fikir geçiyor, arkadaşlarımla bu konular pek konuşulmuyor ben de foruma yazıyorum ondan işte. herhalde forumu bırakıp hesabı silsem de max 1 aya gelirim.

hocam o değil de sence elf'im beni sever mi acaba?

• Benim de birkaç ay öncesine kadar zihnim seninki gibi bulanıktı. Doktor bana Sertralin içeren bir hap yazdı. Doktor olmadığımdan bunu sana önermiyorum. Doktoruna danışmalısın. Ayrıca cinsel dürtüleri de baskılıyormuş. Aşk hissini de büyük oranda köreltir.

Arkadaşlık ile sevgililik arasında bir fark var. Baştan niyetini belli edecektin. Eğer belli ettiğini düşünüyorsan seni ya kullanıyor ya da seninle sadece arkadaş kalmak istiyor. Muhtemelen senin niyetini anlamıştır. Ama geç anladıysa sıkıntı. O zaman senden uzaklaşmak isteyecektir.

Ayrıca hala açılmadın mı? Reddedilmekten korkuyorsan akışa bırak. Sana daha fazla yaklaşıyorsa bu iyiye işarettir. Uzaklaşıyorsa seni hak etmiyor demektir.

Şu an birkaç ay önceki kendimle mesajlaşıyor gibi hissediyorum. Neredeyse aynılarını yaşadım. Ayrıca forumu bırakma, neşe katıyorsun foruma çünkü.

• bounlu adam bos adam olur kanka. tek yaptigi ders calismaktir hayati boyunca, sokaklarda hic vakit gecirmemistir kavga etmemistir . yonetici demek sokaklari bilen kavga eden lider ruhlu alfa karakter olmalidir ve ayni anda cok zeki olmalidir. bunun icin de orta seviye universitede okumus olmasi daha mantikli. hem sokaklarda yetismis hem inek gibi 24 saat ders calismamis hem de cok zeki ve fazla calismadan zekasiyla iyi bi universite okumus olmasi en ideali

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

Tony soprano gibi mi hocam

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

kismen kankam

• Boniek kullanıcısına yanıt

kktcden trye geçiş var mı? iüden mezun olmuş nasıl mezun olmuş anlayamadım.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

İmamoğlu için AK Partililer, belgede sahtecilik yaparak yatay geçiş yaptığını iddia ediyorlar. Kendisinin bu konu hakkında net bir cevabını bulamadım. Sadece İÜ diplomasının gerçek olduğunu belirtiyor. O yüzden YSK, muhtemelen İmamoğlu adaylığını kabul etmeyecek.

şu anda 2 sene okuyarak geçiş var diyor ama onun zamanında böyle bir şey var mıdır bilmiyorum. Ama aday olduğunda kavala, demirtaş muhabbeti yapmazsa kazanır yaparsa kazanamaz. 2023teki şansı da bilerek itti. Mansur zaten o kadar insanlar yalvarmasına öne bile çıkmadı kkdan bile korkup kaçtı. ama imamson kazanırsa bi 20-30 yıl götürür diye tahmin ediyorum. çok seviliyor insanlar tarafından istanbulda.

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

Bahsttiğin özelliklere sahip 2 kişi var: Kadir Şeker ve Ümitçanuygun

• cidden mi ? karısının başı örtülü olmayan erdoğan çıkarttık altyapıdan desene. sevindim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.