Şimdi Ara

BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi boünlüler üstinsan olduğundan bizim de bir boünlü bir cumbabaya ihtiyacımız var. Aday olarak aklımdaki birkaç ismi sizinle paylaşmak istiyorum. Olabildiğince tarafsız olmaya çalıştım. Olamadıysam da bundan gugılpley sorumludur.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

1* DAVUTOĞLU AHMET HOCAA

Bir bilge adam, bir yiğit adaam. Lisans, YL ve Doktorasını boünde yapmış olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, hem akademik hem de siyasi kariyerinde hızla yükselmiştir. 2028 yılında cumbaba adaylığını koyacağını söyledi. Muhtemelen %59-63 arası bir oyla cumbaba olacaktır, hiç şüphe yok.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

2* TEOMAN

Teoman ne kadar ayyaş cehapeli gibi gözükse de koyu bir akepelidir. Boün mat bölümünden sosyolojiye geçmiştir. Yani halkı iyi anlar. Cumbaba seçilirse çeşmelerden gülsuyu ve şarap akıtacaktır. Ülkemizi batılı değerler ve şarapla barıştıracağından hiç şüphe yok.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

3* MEHMET FATİH KACIR

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız üniversite sınavında Türkiye 12. olarak boün endüstürü yazmıştır. Teknofesti falan da kurmuş, yani oy oranı %63-79 arası. Teknofestte birkaç iha siha gösterisi yaparsa %90 bile alabilir. Sonuçta savunma sanayi yerli ve milli falan yani.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

4* HAFİZE GAYE ERKAN

Amerika görmüş biri. Elazığlı bir zaza. Tam Türk Kamala Harris yani. Babası, kızının ilk kadın cumhurbaşkanı olacağını iddia ediyor. Bir de dünyaca ünlü bir ekonomistmiş. Hiç olmadı merkez bankası başkanı olur.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

5* FAHRİYE EVCEN

Boün tarih mezunu olmasının yanında kuruluş osmanın eşidir. Ülke rejimini değiştirip sultanlık sistemine geçerlerse güzel olur.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

6* SERHAT ALBAYRAK

Soyisim size tanıdık gelmiştir. Evet, onun ağabeyi. İktidar yanlısı medyaların başındadır kendisi. Cumbaba olduğu ilk gün teretebir ve ahaber ortak yayınıyla halk teve ve sözcü teve gibi muhalif kanalların hepsinin kapatıldığını duyurur. Neyse, ahaber güzel propoganda belgeseli hazırlıyor. Onları izlersiniz.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

7* NAGEHAN ALÇI

Rokun eski karısı. Şimdilerde yunanajanı bir sevgilisi var. Yani rasimin deyimiyle loser insan, loser yaratık, düşük seviyeli başarısız zavallı, şımarık, küstah, sahte ve sinsi insan, yeteneksiz, aptal, cahil, hizmetçi, İbrahim Tatlıses'in kadını, köpek, ruhen çirkin, çürümüş, bunamış, bunak biri. Ama boünlü olması cb adayı olması için yeterli bir sebep. Allahtan yütülü değil. Yütülü olsaydı napardık? Ayrıca köpek dışındaki sözler hakaret kapsamına girmiyor.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

8* HİLAL KAPLAN

Davutoğlunun terörist ilan ettiği Hilal Kaplan, kocasını boşayıp kocasının erkek kankasıyla evlenmiş. Ülkeye batılı değerleri ve cuckold kültürünü getirdiği için belki oy verilebilir ama Davutoğlu gibi uzun süreli boünlü olmadığından kendisine oy veremeyeceğim.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

9* MURAT ÜLKER

Ülkenin en zengin insanı. Cumbaba olursa GDP PC 20 bin dolar olur.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

10* JEM YILMAZ

Komik adam işte, cumbaba olması için yeterli bir sebep. Cumbaba olursa CMYLMZ dışındaki tün stendapları yasaklatıp Tolga Çevik ve Zafer Algöz hariç tüm komedyenleri hapse atar. Tuzbiber stendapı da terörörgütü listesine sokar.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

11* YÜKSEL TAŞKIN

Davutoğlu gibi Lisans, YL ve Doktorasını boünde yapmış. Yine Davutoğlu gibi Prof. olmasına rağmen KHK ile görevinden ihraç edilmiştir. Cehapenin muhtemel cumbaba adayıdır, demedi demeyin. Yine Davutoğlu gibi %59-63 gibi bir oy alır.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

12* VEDAT MİLOR

Yemek ve şarap uzmanı, ekonomist, doktor, filozof, gamer, öğretmen, şair ve yazar. Ayrıca kızlar ona bakıyor. Boün dışında Stanford, LSE ve Berkeley gibi üniversitelerde de eğitim görmüş. Ülkenin aydınlık yüzü yani. Konyalı olması dolayısıyla oy oranının %74-86 gibi olmasını bekliyorum.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

13* GÜLSE BİRSEL

Kendisine sosyal medya hesaplarından bazı kişiler cumhurbaşkanı adayı olmasını teklif etmesine rağmen kendisi bu isteği geri çevirmiştir.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

14* PELİN BATU

Cumhurbaşkanı olduğu ilk gün kararname ile Murat Bardakçıyı ve Erhan Afyoncuyu zindana tıkar.BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

• Benim adayım:

Kemal Duran

Kendisi, ülkemizdeki tüm mühendislik öğrencilerinin sayısal eğitiminde tüm üniversite hocalarının toplamından daha fazla emek vermiştir. Saçmalığı, gereksiz zaman harcanmasını, detaylara takılmayı sevmez ve ezberci eğitimi haklı olarak eleştirir. Eminim tüm sayısal bölüm okuyanlar kendisini destekleyecektir.

• Kesin ytü ehm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam yine Teknik'li biri gelecektir ✋️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haykırdım hocam

• Bilkent CTIS mezunu başkanınız olacak. Tüm kabineyi ctis’cilerden oluşturcam. Yardımcım da elfim olacak. Bölümü de uygun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 4 Eylül 2024; 18:22:57 >
  • Benim adayım:

Kemal Duran

Kendisi, ülkemizdeki tüm mühendislik öğrencilerinin sayısal eğitiminde tüm üniversite hocalarının toplamından daha fazla emek vermiştir. Saçmalığı, gereksiz zaman harcanmasını, detaylara takılmayı sevmez ve ezberci eğitimi haklı olarak eleştirir. Eminim tüm sayısal bölüm okuyanlar kendisini destekleyecektir.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Yoo, 1 kez olsun dinlemedim bu elemanı

• Diferansiyel denklemlerin ilk videosu 2.1 milyon izleme almış, sen izlemesen ne olacak. Üniversite için ders içeriği üretip bu derece fazla izlenen başka tek bir kişi bulamazsın. Kaç öğrenciye faydası dokunmuştur desek en azından 500 binin üzerindedir...

Bu kanal top tier ünilerde işe yarıyo mu?

• İTU, YTU'de evet forumdan ODTU'de de işe yaradığını söylediler. Sonuçta konu aynı en kötü ihtimalle örnekler biraz zayıf kalır, daha zorlarını çözerek desteklersin. Bu adamın üniversite eğitimine verdiği hizmeti veren başka bir kurum veya kişi daha yoktur, sayesinde matematik öğreniyoruz. Ama videoyu 2x'e alın yoksa izleyemezsiniz.

matematik temelim sağlam olduğundan ve olimpiyat geçmişim olduğundan pek bakma gereği duymadım da ileride. müfredata ek ileri seviye math dersleri almayı düşünüyorum o zaman bakarım belki de bilkent özelinde işe yarar mı bilemedim.

• Ben daha iyisini görmedim anlaşılırlık açısından. Adam her şeyi çok kolay anlaşılır hale getiriyor. Üniversitelerdeki matematik hocalarını işten atıp direkt bu hocamızın playlist linkini öğrenciye atsalar daha yararlı olur.

• Ytü ehm

• Böyle konuları özlemişiz eline sağlık

• Ülkeyi en az 10-15 sene diktayla bir girne iletişim mezunu yönetecek

• Fenerbahçe 18-19 kadro misali ekip

• daha düzgün yabancı içerikler var, onlara bakman daha mantıklı, en azından mantığını ingilizce anlatıyorlar.

Aynen, o sırada professor leonardın calculus I giriş videosu 3.1 milyon izlendi BOÜNLÜ BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUZ | ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ? 

https://www.youtube.com/@ProfessorLeonard/videos

Kaynaklardan bihaber bir şekilde kendinden bu kadar emin konuşmanın anlamı yok, ingilizce içerik sayısı derya deniz, ufak bir aramayla bile çok daha kaliteli içerikler bulunabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 4 Eylül 2024; 23:8:57 >
  • bounluders (unironically) + giresunlu hoppidi fizikçi -> -2 gpa

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

sen nereden çalışıyorsun hocam, 4.00 yapan birisisin sonuçta dikkate alacağım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.