Şimdi Ara

Bounty Legendaryleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
7.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oray

Mad Monarch's Scepter oyundaki en iyi silah açık ara farkla, fakat bir türlü düşüremedim :(

Tek başına en iyi silahtır gerçekten de ama build'lere göre en iyi olan silah değişiyor. ROS'un o özelliği güzel, sonunda build yapabiliyoruz ve herkes tek tip silah-armor'dan kurtulmuş oldu.
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redall

Mad Monarch's Scepter -1h mace
    10 dusman oldurdugunuzde, silah damage'in 1050-1400% poison sacarsiniz. 30 yard boyunca tum dusmanlari yamultursunuz:D
    act1 kutusundan dusuyor.

Oldukça etkili bir silah. Bir çok T3-T4 run yapan oyuncunun elinde mevcut şu an.

Bounty Legendaryleri

bundan sonra act1 o zaman :)

• Şuan oyundaki en iyi silahlardan birisi act1 de düşüyor Mad Monarch's Scepter onu mutlaka bulun derim Ring of Royal Gurad da baya güzel.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    O zaman hodric case kasarken normalde kasmak daha mantıklı, cok sayıda yapıp dusurmek daha olası değil mi? Boşuna t1 de zaman kaybetmeyelim. Doğru düşüyorum sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajimdada dedim torment ile kastirmanin anlami yok... normalde dusuyor... kutulari actigimizda 2 tane sari atiyor. tormenttede 2 tane sari atiyor. haa tormentte 3 tane sari atsaydi o zaman torment onerirdim. ama gerek yok... hizli hizli ilerleyin;)
  • "Pauldrons of the Skeleton King" çıktı, hem işime yaradı hem de leg özelliği güzel :)

Bounty Legendaryleri
  • Bu sabah soulsmasher aldim :) normal zorlukta slotlarin ustunden bir kere geciyorum ww ile bitiyor is :) simdi diger leglerin pesindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun 100 tane act1 kutusu actim... 8 tane filan cloak 10 tane filan shield cikti... ilk ring icin 300 yapmistim... sanirim yine 300e dogru gidecez:S
  • Son zamanlarda çok güzel konular açıyorsun. Takipteyim.
    @dedehakan
  • Oyundaki en iyi legler kutudan cikiyor nerdeyse

• Bana buradaki listede olmayan bir kolye düştü. Güzel statlara sahipti zaten ek olarak canavarlara charm atıyor, elemanlar hem afallayı kendi arkadaşlarına saldırıyorlar hem de %35 daha çok hasar alıyorlar şansa.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    o kolye baska yerlerde de dusuyor.. adi overwhelming bisey... bana skelaton kingsden dustu... kutularin icinden diger legendlarda dusebilir...
  • Peh :) Boşa harcamışım o zaman kutu legendary si şansını desene. Evet overwhelming ile başlıyordu ismi.
  • Ekleyin nornal zorlukta act 1-2 yapalım tag akilsizadam#2625

• bu olay adventure modu değil di mi? campaing giriyoruz ve act'i komple oynayıp bitiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

bu olay adventure modu değil di mi? campaing giriyoruz ve act'i komple oynayıp bitiriyoruz?

Bounty = adventure. Sonra rift. Yine adventure.
  • Gloves of Worship -gloves ->super!
    Aldiginiz shrineler 10 dakika boyunca sizin olur.
    act2 kutusundan cikiyor

--------------------------

Peki bu eldiven "conduit pylon" için de aynı etkiyi gösteriyor mu? 10 dakika conduit pylon ile ne farm yapılır var ya.
    Ona göre kasmayı düşünüyorum bu akşam.
  • feverfire kullanıcısına yanıt
    hayir.... onlar yapilsa zaten.... t6 da kostura kostura shrine aranir...:D
  • Ah ulan ah ne güzel eldivendi o Gloves of Worship Sürekli frenzy ve xp shrine ile gezmek çok tatlı oluyordu ama artık daha güzel eldivenim var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.