Şimdi Ara

Bow Çar Açtım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir bow çar açtım ve şuana kadar tamamen strye verdim.

Ama bazıları inte verilen bowların da olduğunu söyledi, güzel oluyor dedi?

İyi bir seçim yapmış mıyım?

• Değişir tabii ki isteğe göre ancak str bow ideal şuan herkes tarafından kullanılan yapılandırma bu bow için.
    Madem pek bilgin yok pure str devam et.
  • arkadaşlar konu ile biraz alakasız birazda alakası var. glave charımı bowa çevirmek istiyorum.mümkün müdür, skill sıfırlamaya baktım. skilin kendi lwl ini düşürmeyi gördüm. buildin lwlinide düşürebiliyoruz mu.
  • cucuozgur kaç lvsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Gardrop Fuat ] -- 1 Kasım 2009; 20:45:53 >
  • Öncelikle teşekkürler arkadaşlar .

quote:

Orijinalden alıntı: cucuozgur

arkadaşlar konu ile biraz alakasız birazda alakası var. glave charımı bowa çevirmek istiyorum.mümkün müdür, skill sıfırlamaya baktım. skilin kendi lwl ini düşürmeyi gördüm. buildin lwlinide düşürebiliyoruz mu.

Mesela 70 lv sin.Heuksal ını ister 0, ister 10 yap sana kalmış..Skillerini 0 a kadar düşürebilirsin ama çook zor bir iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 2 Kasım 2009; 13:19:57 >
  • Oyunu iyice sindirmediyseniz, Hybrid işine, özellikle de Hybrid Bowman işine hiç bulaşmayın. Zaten etrafta bilmeyenlerin "Hybrid Bowman'dan bi cacık olmaz!" gibi saçma yorumlarını görürsünüz. Bu ya bir önyargıdır ya da daha oyunu bilmediği halde Hybrid karakter oluşturup yüzüne gözüne bulaştıran bir kişinin yorumudur. O yüzden öncelikle saf stat dağılımlı karakterler oluşturup, geliştirmek istediğiniz yönleriniz hakkında fikirler edinip, ileride size en uygun stat dağılımlı karakteri oluşturmaya çalışın.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 2 Kasım 2009; 17:54:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda hybrid bow charı olan biri vardı ona sorabilirsin. Benim yorumum ise strden hybrid olmaz gibisindendir. Bowun zaten def'ı zayıftır farklı şeyler deneyeceğim diyerek full str den gelen phy def. veya full intten gelen mag. def. 'dan olabilirsiniz. Atak yönünden daha iyi vurabilir orasını bilemem fakat def sorununu halletmek güç gibi geliyor.
  • ilk defa açıyosan tamamiyle oyun tecrüben yoksa str aç hybride bulaşma
  • SENİ KASMIŞTIM KAÇ LV OLDUN? CatBow DU DİMİ GRUPDADA FULL STR BENCEDE İYİDİR DEVAMMMM

YAZIN BENDE Bİ CH BOW AÇMAYI DÜŞÜNÜYORM ŞUAN EVDE İNTERNET YOK OKLDYM
  • charın atagını arttırmak icin int vermek yerine full str bow fire force bir char acmak daha mantıklı force bow charın pvp lerini bir izle derim benim en begendigim yapılandırma ve en son oynadıgım yapılandırmada force bow du. status yedirdigin zaman karsı tarafa inanılmaz damge ler vurabiliyorsun.

glavie den bow a donmek istiyen arkadasım biraz sp biriktir once cunku cok sp kaybın olucak bu donus icin eger charın 80+ bir char ise sp biriktirdikten sonra skill resetlemeye basla sp biriktirmeden baslarsan resetlemeye cok zorlanırsın. ben 90 lvl den glavie mi bow a cevirdigimde baya bir sp kaybım olmustu ama degdi bow a dondugume
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

SENİ KASMIŞTIM KAÇ LV OLDUN? CatBow DU DİMİ GRUPDADA FULL STR BENCEDE İYİDİR DEVAMMMM

YAZIN BENDE Bİ CH BOW AÇMAYI DÜŞÜNÜYORM ŞUAN EVDE İNTERNET YOK OKLDYM

Ya o çarın şifreyi değiştirdim ve unuttum

Yeni çar açtım şuan 15 lv elle kasıyorum
    Yine Apolloda.
    Nick:BonBow

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.