Şimdi Ara

Bow hakkında yardim eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Gordion sw'de 79 lvl archerm var ve elimde eninon bow +6 uniq var bunu degistrmek istiyorum cz ye fazla girmem benim işim moster kesmek para kasmak hangi bow tavsiye edersiniz 320m param var. Dum ee+6uniq alacaktim vazgectim sizce ne almayım. Teskkur ederim

Not üstümdeki tum taki ve kiyafetler gorev shelleri vardr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Farm yaparken +7 ib'den fazlasına gerek yok.
  • The Reus T kullanıcısına yanıt
    Teskkurler hocam sagil

• Ib işini çok rahat görür farm için

• bro bende gordion palyeriyim , bak dün akşam pazarda +8chitin bow gördüm . 8gb falandı. onu alırsan pişman olmazsın. Neden diye soracak olursan . farmer adamın geliri kadar gideri de önemlidir. chitin bow rpr anlamıyla en az rpr parası isteyen yaylardan biridir 20 30k ya bu işi halledersin . ayrıca atağıda fena değil 125 app mevcut. Tabiki ben cz oynadiğim için +9 fr wfc kullanıyorum . ama alacak olsam +9 chitin bow yada +9 ee alırdım. yinede sen bilirsin . Lakin elindeki parayı +7 olan hiçbir iteme bağlama...
  • IALLEGRO I kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle eagles eye bow al oyunu yaklasık 8 sene once oynadım archer olarak hepsını kullandım okların ee ve cb magelerın uzerınde etkılı kesınlıkle hem atak hemde hp verme özellıgı hemde gösterış olarak eye tek gecerım tabi halen oyunda bu ok varsa :):):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.