Şimdi Ara

boy 1.68 kız 1.80 buluştuk kız 5 dakika sonra gitti (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
13.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

16,5 yaklaşık olarak.

dert etiğin şeye bak daha şansın çok spor yap iyi beslen uzarsın
  • Bana da 1.60 lıklar denk geliyor hep. Boy 1.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataja

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

1.68 ne la hobitlerden misin

napabilirim annem 1.60 babam 1.70 napayım kardeşim.

Babanı örnek al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

16,5 yaklaşık olarak.

dert etiğin şeye bak daha şansın çok spor yap iyi beslen uzarsın

Teşekkür ederim yapmaya başladım, iyi besleniyorum, süt içiyorum umarım boyum uzar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 27 Nisan 2014; 20:41:25 >
  • önceden dediler mi bilmiyorum ama
    önemli olan boyu değil işlevi leyla,gel göstereyim
    demeliydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

181im ben bile bazen kısa hissediyorum. Allah kolaylık versin dhli kardeşlerim.

Kardeş Allah sanada göz doyumluğu versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataja

Hayatımda böyle bir duruma düşmemiştim. facebookta kızla konuştuk sabahladık hatta bende 2 gün önce demiştim buluşalım mı pazar günü olur dedi kızı 1.70 filan sanıyordum bende gittim buluşma yerine kız ordaydı ilk önce afaladım sonra gittim dedim leylaaa ben geldim kız beni görür görmez yüzü ekşidi dedi merhaba okan dedim boyun baya uzunmuş :) dedi sende baya uzunmuşsun diyip güldü bende ezildim dedim olabilir allah böyle yaratmış filan oda gülmeye devam etti sonra ne gülüyorsun dedim oda dedi kardeşim bile senden uzun dedi neyse benim işim vardı onla ilgileneyim konuşuruz facebooktan dedi ben birşey diyemedim kız gitti

suçum ne lan benim

Kızın linki var mı :D

•  boy 1.68 kız 1.80 buluştuk kız 5 dakika sonra gitti
    Ice Tea reklamı geldi aklıma.
    Ice Tea ısmarlasaydın belki bir umut.
  • Senin durumunun tam tersi olur genelde. Pek 1. 80'lik kızlarla karşılaşmadım. Sokakta kızlar kaldırımda, ben yolda yürürken boylarımız eşitleniyor. Hatta bazen ben yine uzun oluyorum falan. . Bu 1.80 kız çok yok Türkiye'de eğer gerçekse ender olan 180'lik kızlara denk gelmissin.

• Kızdan zaten hayır gelmezmiş boşver iyi oldu kendine göre kız bulursun (boya göre değil boyu önemsemeyen bir kız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

BOYUMUZ 1.87'DE NE OLUYOR?

Metrobüs tutacaklarına kafamızı vuruyoruz, minibüste iki büklüm gidiyoruz arkadaş

+++
    o kadar olmasamda kafamı dolmuşta metroda bir yerlere çarpmaktan bıktım
  • aynı durum bendede var 1.70im ayakkabıya boy uzatıcı silikon kullanıcam mecbur kendisi 1.80 kızın:S benden önce konuyu açmışsın.Bizim halimiz ne olacak.Yarından tez havuza başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: radar_

her doğru olan ya da doğru olduğu sanılan şey her yerde söylenmez. bu tip bir buluşmada bu tür bir üslupla üstelik gülerek bir çay, kahve falan bile içmeden apar topar kalkana böyle denir bittabi...

senindemi boyun kısa niye bu kadar taktın kzıın öyle demesine ?

evet de bunu eleştirmem için boyumun kısa olmasına gerek yok.

asıl sorulması gereken senin niye kızı cansiperane koruduğun..
  • Tirajicomic

• quote:

Orijinalden alıntı: Song Of Death

quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

quote:

Vursaydın tokatı kaşara.

kaşarlık yok ortada kız haklı 1.80 kız ne yapsın 1.68 erkeği

Dalga geçmesine gerek yok. Bana uygun değilsin, kusura bakma diyebilirdi fakat aşağılamış. Kaşar bildiğin.

Saçmalamayın lütfen. Kız çok daha kötü şekilde aşağılayabilirdi. Hafiften espri yapmış ortam yumuşasın diye işi çıktığını söyleyip gitmiş. Bir zahmet 1.80 kız 1.68 erkeğe bakmasın.168 im aynı boyumdaki erkekler bile çok kısa geliyor. Siz nasıl victoria secret istiyorsanız 1.80 kıza da biscolata gerekli.. Ki kimsenin haddine değil bir kıza kaşar vb. demek.. Başkalarını değerlendirmeden önce aynaya bakmak gerekli kimseye böyle ithamlarda bulunamazsınız. Azıcık onur varsa zaten anında bu etiketi yapıştırmazsınız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

quote:

Vursaydın tokatı kaşara.

kaşarlık yok ortada kız haklı 1.80 kız ne yapsın 1.68 erkeği

Dalga geçmesine gerek yok. Bana uygun değilsin, kusura bakma diyebilirdi fakat aşağılamış. Kaşar bildiğin.

Saçmalamayın lütfen. Kız çok daha kötü şekilde aşağılayabilirdi. Hafiften espri yapmış ortam yumuşasın diye işi çıktığını söyleyip gitmiş. Bir zahmet 1.80 kız 1.68 erkeğe bakmasın.168 im aynı boyumdaki erkekler bile çok kısa geliyor. Siz nasıl victoria secret istiyorsanız 1.80 kıza da biscolata gerekli.. Ki kimsenin haddine değil bir kıza kaşar vb. demek.. Başkalarını değerlendirmeden önce aynaya bakmak gerekli kimseye böyle ithamlarda bulunamazsınız. Azıcık onur varsa zaten anında bu etiketi yapıştırmazsınız.

Yani bir insan diğer insanı dış görünüşündeki bir durum nedeniyle aşağılayabilir ve buna hakkı vardır diyorsunuz öyle mi? Bu söylediğiniz bir nevi ırkçılıktır. Siyahların siyah oldukları için hor görülmesi neyse bu da odur. Kimse kimseyle ilişki yaşamak zorunda değil, ama herkes herkesin vücut bütünlüğüne ve varoluşuna saygı göstermek zorundadır.
  • demek ki kız boyu önemsiyor
    o değilde hacı genetik olarak şanssız olmak ne boktan şey la
    sanki lanetlenmiş gibi
    çocukların tıfıl olacak çünkü senden kısa biriyle evleneceksin mecbur öyle ufala ufala mikroskobik olacaksınız
  • Bende 1.76. Ama 15 yaşındayım

• benim boyumda 1.74 civarında sevgilimde1.71 1.72 vardır boyu o kız kezbanmış..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.