Şimdi Ara

Boy Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevapladığın için çok teşekkür ederim kardeşim. küçükken doktorların bana söylediği gibi dediğin tahmini olarak 176 civarı beslenme ve spor dahilinde olabilecek 181 182 maksimum diyorlardı bana açıkçası 178 179 müthiş olur hadi 180 bulamasamda o yüzden elimden geleni yapacağım Peki bir sorum var bu sonuçta tahmini bir değer olduğu için aşmam mümkün mü bu değerleri @KaaN7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maciuqrut -- 7 Eylül 2020; 13:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maciuqrut M kullanıcısına yanıt
    Tabii ki mümkün fakat optimum boyuna ulaşmak için planlı bir yaşama geçmen gerekiyor. Çok fazla masturbasyon yapma (Haftada 3'ü geçmesin.), erken uyu, sağlıklı beslen, mümkünse spor yap. Keşke bunu 11-12 yaşlarında yapmaya başlasaydın belki şimdi boyun 180 olurdu, hatta erişkin döneminde 185 bile olabilirdin. Dediğim gibi, 185 üstü pek mümkün değil gibi duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @kaann7 Knkm mastürbasyonu abartmıştım son 4 aydır bu arada üste pek bakmamışsın lisanslı basketbolcuyum :) yani spor hayatım covid den önce fazlaca vardı ama son 6 hatta 7 aydan beri spor 0 satılır mast 2 günde 1 bazen günde bir her gece 6 da yatıp öğlen 15 te kalkıyorum ve yemek olarak yağlı şekerli ben baya yok etmişim kendimi hatırlattığın için saol bu ay 15 inde başlıyorum inşallah düzenli hayata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maciuqrut -- 9 Eylül 2020; 14:33:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.