Vücut geliştirmek
Öncelikle merhabalar, konuyu yanlış yere açmadığımı umarak sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.
Ben şu an 14.5 yaşındayım ve 180 boyunda 82 kiloyum. Kendi vücudumu geç olmadan sağlıklı bir biçimde geliştirmek istiyorum. Açıkçası son zamanlarda kilomdan rahatsız oluyorum. Aslına bakarsanız dışarıdan görenler pek kilolu olmadığımı ama fazlasıyla yapılı olduğumu söylüyor. Şu an fiziksel bakımdan vücudumun durumu şu şekilde:
- Kollar --> Tam olarak emin değilim fakat çevresi 37-38 cm civarında
- Bacaklar --> Kalın bacaklara sahibim
Aynı zamanda omuzlarım da geniş denilebilecek düzeyde. Şu anlık bir spor salonuna gitmiyorum ve herhangi bir spor branşını düzenli olarak yapmıyorum. Hiç yoktan iyidir diyerek günde 100 şınav çekmeyi planlıyorum. Bugün iki kez aralar vererek 10-15-20 şınav ve son olarak 10 şınav çekerek günde 100 şınava ulaştım. Yaklaşık 1.5-2 sene önce 1 şınav bile çekemezdim fakat şu an çekebiliyorum. Spora gitmeden evde şınav, mekik ve squat yaparak yani kendi vücut ağırlığımı kullanarak ne kadar ilerleyebilirim? Ayrıca bana ek olarak önerdiğiniz şeyler var mı? Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.
Büyüyünce Boyum Kaç Olur ? (Resimli)
|
Büyüyünce Boyum Kaç Olacak ?
Selamlar, sizlere bir soru sormak istedim. Benim yaşım fazla değil, henüz 12 yaş 9 aylığım ve 170-169,5 civarı bir boya sahibim. Boyumu Mezurayla Ölçüyorum. Daha önce hiç Eczanede ölçtürmedim, ama Eczanede 1-2 hatta 3 cm farklar olabiliyormuş duyduğuma göre. Benim boyum şu an 170 ve daha önce hiç süt içip spor yapmadım, boyum yaşıtlarıma göre hep uzundu ama bu sene arkadaşlarımla aramda en az 10 - 20 cm var. Beni görenler 16-17 yaşında sanıyor bazen (isterseniz fotoğrafımı atabilirim). Ayrıca annemin ve babamın boyları da pek uzun değil. Annem 161, Babam ise 176-178 civarı. Boyum sizce kaç olur ? Erişkin Dönemime kadar 190 olabilir miyim ? Süt içip spor yaparsam boyum 195'e kadar çıkar mı ?
Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim !
İyi Günler
İleride Boyum Kaç Olacak ?
Selamlar, sizlere bir soru sormak istedim. Benim yaşım fazla değil, henüz 12 yaş 9 aylığım ve 170 civarı bir boya sahibim. Boyumu Mezurayla Ölçüyorum. Daha önce hiç Eczanede ölçtürmedim, ama Eczanede 1-2 hatta 3 cm farklar olabiliyormuş duyduğuma göre. Benim boyum şu an 170 ve daha önce hiç süt içip spor yapmadım, boyum yaşıtlarıma göre hep uzundu ama bu sene arkadaşlarımla aramda en az 10 - 20 cm var. Ayrıca annemin ve babamın boyları da pek uzun değil ama dayılarım (185, 179,5), dedemin kardeşi (196), dedem (180) ve 3-4 akrabam daha 190 üstünde. Annem 161, Babam ise 176-178 civarı. Boyum sizce kaç olur ? Erişkin Dönemime kadar 190 olabilir miyim ? Süt içip spor yaparsam boyum 195'e kadar çıkar mı ?
Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim !
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.600 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic