Şimdi Ara

YKS'26 Durum Analizi ve Oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su anda burslu bir program ile bir yilligina Amerika'da bir lisede egitim aliyorum. 11.sinifim ve Turkiye'ye geri dondugumde 12.sinif olarak devam edecegim. Su anda buradaki lisemde AP Calculus BC dersi aliyorum ve limit turev integral bitmis bir sekilde Turkiye'ye donecegim. Amerika'da okul fiyatlari cok yuksek ve olasi burs kazanma ihtimalim cok yuksek olmadigindan dolayi Turkiye'de saygin bir universitede okuyup tekrardan yurt disindaki kalifiye universitelere undergraduate olarak gitmeyi planliyorum ve bunun icin de elbette yks gerekiyor.

Gectigimiz gunlerde kendime fotokopi cikararak yaptigim TYT denemesinde yaptigim netler asagidaki gibi:

Turkce: 34 net

Sosyal: 17.5 net

Matematik: 33.5 net

Fen: 16 net

3D yayinlarinin turkiye geneli denemesini cozmustum. Toplam 101 net ediyor. Bir sayisal ogrencisiyim ve maalesef 11.sinifta Turkiyede olmadigim/olmayacagim icin AYT'nin onemli bir kismini kacirmis olacagim. Burada da bos bulunmayip deneyimlerin yaninda iyi derecede LTI ogrendigimi soyleyebilirim. Turkiye'ye 2025 haziranin basinda donecegim. Cok uzatmadan sormak istiyorum, trigonometri, analitik geometri ve parabol yaz tatilinde bitebilecek konular mi? Oldukca siki calismayi planliyorum. Oneriniz var mi, tyt icin 110+ netler benim icin fazlasiyla yeterli. AYT'mi mumkun oldugunca full'e dayamak istiyorum, onerileriniz neler? Onumde 1.5 yil daha var.

Iyi gunler dilerim, cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler.

• bu kadar kasmaya gerek yok.

karıyla kızla takıl amerikadasın olm.

dönünce sınava asıl Bilkent CTIS'i kazan 

• sen bitirmişsin ki

• Bu sınav taşlar ve sopalarla olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fırt bar kaş kullanıcısına yanıt
    AYT neredeyse sıfır ya ondan dedim kimya biyoloji falan hiç yok 11'de

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Sosyal hayatla bunu dengede tutmaya çalışıyorum her şey güzel gidiyorken çok rehavete kapılmayayım istedim.

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt
    Taş sopa mı tekme tokat mı olur bilmem ama zor bir sınav olmasını diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aç youtubeden önüne dersleri görüceksin zaten çok bir konu ağırlığı olmadığını,tyt derdin de çok yok gibi ayt çok rahat akar,boşluklarında ayt biyoloji değil de kimya fizik bakabilirsin biraz şimdiden aklına oturması amaciyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disiplinli biri olduguna inanıyosan simdi salip eylulde falan baslayabilirsin tyt simdiden 101 geldiyse rahat min 1k yaparsin disiplinli biri degilsen simdiden yavas yavas baslamakta fayda var.

• yltyy kullanıcısına yanıt

Cevabiniz icin tesekkur ederim. TYT hakkinda cok endisem yok, tek endisem AYT matematik, kimya ve biyoloji. Fizik dersini burada aldigim dersle dengelemis olacagim ama maalesef 11 kimya ve biyoloji sifir olacak. AYT matematikte de 11 trigonometrisi, analitik geometri, parabol, cember gibi onemli konulari kaciracagim icin cok zor olur mu diye dusundum. Dondugumde temmuzda disiplinli olarak calismaya baslasam halledebilir miyim?

Buyuk ihtimalle bir yandan tyt brans denemeleri cozup bir yandan da eksik oldugum ayt matematik konularina bakacagim. Belki de gozumde cok buyutuyorum bilmiyorum ama arkadaslarim ozellikle biyolojinin cok zor oldugunu soyluyorlar. O yuzden bir yandan ayt kimya, bir yandan ayt biyoloji ve bir diger yandan ayt matematik calismak gozumu biraz korkuttu. Konular cok agir mi? Nelere agirlik vermeliyim?

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkurler, mantikli duruyor. AYT rahat akar diyorsaniz cok sevindim, su anlik gozumu korkutan yegane sey ayt fen dogrusu. Tesekkur ederim tekrardan.

• kaann7 K kullanıcısına yanıt

Biyoloji zor değil sadece ezber, tyt zaten cok iyi iken aytye temmuzda başlarsan cooook rahat biter. mata agırlık ver fen rahat

• yltyy kullanıcısına yanıt

Tesekkurler, burada da az cok gunde yarim saat falan geometri sorulari cozuyorum bakiyorum. Turkiye'ye dondugumde 105+ net ile baslangic yapabilirsem cok iyi olur, olmazsa da canimiz sag olsun. AYT geometri hakkinda ne dusunuyorsunuz? 2024 AYT'deki sorulara baktim, bazilari hakikaten zor duruyor. Ayrica yine Turkiye'ye dondukten sonra TYT fene de bakmam gerekecek zira kucuk detaylari unuttugumu fark ettim. Ozellikle optik. Belki de yaz tatilinin tamamini genel tyt + ayt 11.sinif matematik ile gecirmeliyim. Bir sekilde halledecegiz umarim. Siz su anda sinava mi hazirlaniyorsunuz yoksa daha oncesinde girdiniz mi?

• Yazın 11 feni hallet ayt matı bitir tyt eksik kapa + deneme çöz 1k gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

girdim ben geometri de kolay halloluyo.

hallolur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.