< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 25 Şubat 2021; 23:46:57 > |
Büyüyünce Boyum Kaç Olur ? (Resimli)
-
-
Olum 20 yasindayim benden büyük duruyorsun teke tek ciksak alırsın shsnshsj
Erken gelismek iyi mi kotu mu bilmiom ben gerci gec gelistim lise sonda bile boy attim hatta liseden sonra da attim :D
Ve evet *yaşına göre uzunsun gelişmişsin bence 185 olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 6 Ağustos 2020; 22:38:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yaş 12 ama 16 gösteriyorsun. ergenliğe erken girmiş gibi duruyorsun. eğer öyleyse 1.80'i bile geçemeyebilirsin. kamışa su geliyor mu onu söyle ona göre cevap vereyim.
-
Bu ne ya
Heh hocam siz bunu biliyonuz muquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiyaş 12 ama 16 gösteriyorsun. ergenliğe erken girmiş gibi duruyorsun. eğer öyleyse 1.80'i bile geçemeyebilirsin. kamışa su geliyor mu onu söyle ona göre cevap vereyim.
Ergenlige erken girmek mi avantaj geç girmek mi
Konu dağılıyor ama cevap aldikran sonra silerim
Abi, ergenliğe 6.sınıfın sonlarına doğru girdim. Boyum yaşıtlarıma göre hep uzundu biraz kilo da var büyük gösteriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 6 Ağustos 2020; 22:44:4 > -
erken girmişsin ama boyun hep uzun olduğu için kurtarırsın belki. 1.90 olman zor ama onu söyleyeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2
Heh hocam siz bunu biliyonuz mu
Ergenlige erken girmek mi avantaj geç girmek mi
Konu dağılıyor ama cevap aldikran sonra silerim
Alıntıları Gösterne kadar geç o kadar iyi hocam. atıyorum biri 12 yaşında girdiyse 18 yaşına kadar uzar. 12 yıllık büyüme + 6 yıllık ergenlik oldu. ama başkası 14 yaşında girdiyse 20'ye kadar uzar. 14 yıllık büyüme + 6 yıllık ergenlik. geç giren kişi geç girdiği zaman kadar kar etmiş oluyor çünkü ergenlik bitince uzama durur.
-
Çevremdekiler hep 190 falan diyordu da ondan sordum. Moralim bozulmadı değil tabii :) Cevabınız için teşekkür ederim iyi günler !
-
Yolda gorsem abi cekerim
süt içersen yararı olabilir. hala çok gençsin.
-
2019 civarında ergenliğe girdim. Sesim de baya kalın şu an, oyunlarda vs. 12 deyince inanmıyorlar.
-
180 i geçersin gerisi sana kalmış kesinlikle futbol oynama basket oyna sürekli yüz kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen
Uyku düzenin olsun birde oda önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 6 Ağustos 2020; 22:58:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 yaşındayım senden daha küçük duruyorum :) bu nasıl 12 olm
-
Bacakları ağdayla mı alıyon
Yok abi daha çok çıkmadı kıl 12 yaşındayım daha :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaann7Yok abi daha çok çıkmadı kıl 12 yaşındayım daha :D
Senin yaşında benim bacaklarda erişkin erkek gibi kıl vardı ama ergenliğe 15te girdim. Şimdi 173'üm.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanıSenin yaşında benim bacaklarda erişkin erkek gibi kıl vardı ama ergenliğe 15te girdim. Şimdi 173'üm.
Alıntıları GösterKaç yaşındasın abi ?
-
Benim ailemde senin gibi kısa. 7.siniftan beri maximum 3 cm uzamisimdir. Suan 173 falanım. Yas 20.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 6 Ağustos 2020; 23:19:52 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Olum 20 yasindayim benden büyük duruyorsun teke tek ciksak alırsın shsnshsj
Erken gelismek iyi mi kotu mu bilmiom ben gerci gec gelistim lise sonda bile boy attim hatta liseden sonra da attim :D Ve evet *yaşına göre uzunsun gelişmişsin bence 185 olursun |
yaş 12 ama 16 gösteriyorsun. ergenliğe erken girmiş gibi duruyorsun. eğer öyleyse 1.80'i bile geçemeyebilirsin. kamışa su geliyor mu onu söyle ona göre cevap vereyim. |
20 yaşındayım senden daha küçük duruyorum :) bu nasıl 12 olm |
Benzer içerikler
- gece kuşların ötmesi deprem
- balıktan sonra dondurma yenir mi
- uyku ilacı alan kişi uyanır mı
- gençliğe hitabe ezberleme
- aynadaki görüntümüz gerçek mi
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X