Şimdi Ara

Büyüyünce Boyum Kaç Olur ? (Resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
7.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ergenliğe 15 yaşında girmişsiniz, bu biraz geç bir yaş ondan gelişiminizi 18 yaşında tamamlayacağınıza 20'li yaşlarda tamamlamışsınız. Hem genler de varmış. 194 süper boy, umarım ben de olabilirim. İyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaann7

Ergenliğe 15 yaşında girmişsiniz, bu biraz geç bir yaş ondan gelişiminizi 18 yaşında tamamlayacağınıza 20'li yaşlarda tamamlamışsınız. Hem genler de varmış. 194 süper boy, umarım ben de olabilirim. İyi günler

Olursun olursun 180 olsan da elin yüzün düzgün kız işlerinde zorluk çekmezsin ama basketbol falan düşünüyorsan o başka. İyi günler.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Bütün gün yüzüyorum 5 günde 1 cm boy attım :). Umarım sizin gibi uzun olabilirim. İyi günler.

• quote:

Bütün gün yüzüyorum 5 günde 1 cm boy attım :). Umarım sizin gibi uzun olabilirim. İyi günler.

Bence yüzmeyi hiç bırakma hem sağlık açısından hem de yüzücü fiziği çok iyi duruyor erkekte, geniş omuz vs. ideal fizik. Kanka hani pek de bir olayı yok ya hani sırf boyum yüzünden öyle pek bir şey olduğunu görmedim ama güzel bi şey tabi. Olursun umarım. :)

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, saygınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dilerim. (Her mesaj sonu bir klişe oldu artık iyi günler dilemek .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 8 Ağustos 2020; 16:34:56 >
  • quote:

Tamamdır, saygınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dilerim. (Her mesaj sonu bir klişe oldu artık iyi günler dilemek .)

Ben teşekkür ederim canım, sana da iyi günler. :)

• Kimani White kullanıcısına yanıt
    Herkes ergenliğe erken girmişsin diyordu, ne kadar açıklasam da anlamıyorlardı ortalama bir zamanda ergenliğe girdiğimi. Yorumunuz için teşekkürler. İyi günler !

• o yaşlarda tam hatırlamasamda 1.70 civarıydı boyum şu an 1.87 oldu seninde min 1.85 olur die tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

o yaşlarda tam hatırlamasamda 1.70 civarıydı boyum şu an 1.87 oldu seninde min 1.85 olur die tahmin ediyorum

Siz de benim gibi büyük gösteriyor muydunuz :D

• nası 12 yaşındasın

yalan konusma

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

nası 12 yaşındasın

yalan konusma

24 Ekim 2007 Doğumluyum, 12 yaş 9 ay 16 gün çıkıyor. Hesaplamak zor gelirse buyurun yaş hesaplama sitesi :

https://yas.hesaplama.net/hesaplama.do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 8 Ağustos 2020; 22:41:50 >
  • kaann7 K kullanıcısına yanıt
    yok o zamanki halim şu an sana abi çekerdi sen baya büyük duruosun

vay be 2007 dogumlu birinden ayar yedim

helal ne diyeyim

• quote:

vay be 2007 dogumlu birinden ayar yedim

helal ne diyeyim

Yanlış anlama abi öyle bir anlam vermek istemedim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

yok o zamanki halim şu an sana abi çekerdi sen baya büyük duruosun

Peki ergenliğe kaç yaşında girdiniz ?

15

afern yeenim

ben 12 yaşında 1.65 mi neydim galiba

su an 193-95 falanım. baba uzunsa olursun o kadar

baba kısaysa baskete falan asıl iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 8 Ağustos 2020; 23:4:25 >
  • quote:

afern yeenim

ben 12 yaşında 1.65 mi neydim galiba

su an 193-95 falanım. baba uzunsa olursun o kadar

baba kısaysa baskete falan asıl iyice

Hobbit bir ailede yaşıyorum abi. Öyle bir aile ki :D Bir dedem 155, diğeri 165. Anneannem 147, Babaannem 155, halalarım 156 ve 148 bir kuzenim 184, diğeri 180. 186 olan eniştem halamla evlendiği için illallah ediyor oğlu 18 yaşında 159. Keşke biraz daha uzun bir karıyla evlenseydim diyor :D. Şu an ailede yaşına göre çok uzun kategorisine giren bir tek ben varım. Okullar açılınca basketbol oynayacağım da, şimdilik yüzüp gün içerisinde sürekli zıplıyorum. Ben yapay döllenme ile anne-babamın evliliğinden 7 yıl sonra doğmuşum. Doktor ben daha doğunca uzun boylu ve iri olacak demiş (Doğumumu yapan doktoru tanıyorum, hala fikrinin arkasında.). Bakalım nasıl olacak. Neyse abi, az önceki fevri davranışım yüzünden özür dilerim. İyi günler diliyorum :)

ailenin boyuna göre boyun hakikaten cok uzun. bence bu gidisle 190 ı falan bulursun.

yazım kurallarına da dikkat ediyorsun ha gelecegin acık yeenim

iyi akşamlar

Büyüyünce Boyum Kaç Olur ? (Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 8 Ağustos 2020; 23:18:19 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.