Teşekkür ederim, sana da iyi akşamlar ! |
Büyüyünce Boyum Kaç Olur ? (Resimli) (5. sayfa)
-
-
İlgiyi başkasında ara
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: William0
İlgiyi başkasında araİyi de ben ilgi aramıyorum ki, sadece boyum hakkında bir soru sordum lütfen yanlış anlamayın. Kendi saygı çerçevem içerisinde biraz samimi olmayı seviyorum sadece. Yanlış anlaşılmasını istemem. İyi akşamlar !
-
Neyse ki naziksin iyi akşamlar dostum
quote:
Orijinalden alıntı: William0
Neyse ki naziksin iyi akşamlar dostumSana da iyi akşamlar !
-
Ergenliğe girmeden mastürbasyon yapmak ve hormonları tetikleyerek zamanından önce ergenliğe girmeye sebep bir durum. Tıp okuyorum hocam araştırmam var bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha liseye bile başlamamışsın. Sadece lisede basket oynayarak 10 cm uzadığına şahit olduğum arkadaşlarım olmuştu ki her gün zıpladığını söylüyorsun. Her türlü 1.90'ı görürsün, sadece genetik etkili değil boy için.
İyi bir genetik yapıya sahipsinİz demek ki daha iyi koşulları sağlasanız daha fazla uzarmışsınız
Aynen 190'a kadar yolu varmış.
Sen ergenliğe baya erken girmişsin.Sana tavsiyem bol bol spor yapıp boy uzama hormonunu salgılatmak(adını unuttum)Sen ergenliği erken bitirirsin.Başka biri 19 yaşında uzarken senin uzaman 17 de durur.Babamın arkadaşının çocuğu 13 yaşında 1.75 di.O zamanlar sen 190 olursun diyorduk.Şuan 23 yaşında 178 falan boyu.
Allah Allah, ergenliğe 12 yaşımda girdim tıbbi olarak normal gözüküyor ve ortalama bir yaş ergenlik için. Sırf bu konu için doktora bile gittik, doktor ergenliğe girme yaşımın gayet normal, ortalama olduğunu söyledi. Benim biraz büyük gözükmemin başlıca sebebi kilolu olmam. 70 kilo civarındayım.
Bilemiyorum.Sen bana baya büyük gözüktün.16-17 gibi duruyorsun.Bence 12 yaş erkek için ideal ergenlik yaşı sayılmaz.Ben ergenliğe 14-15 gibi girdim.Şuan 22 yim.En son geçen sene 21 yaşımda bile boyum uzamıştı.Çoğu erkeğin 21 yaşında boyu uzamaz
Galiba geç girmenin avantajı 20'li yaşlarda bile uzamak. Ben sanırım 18'e kadar uzayacağım. Bu 6 senelik süreci iyi değerlendirmeyi planlıyorum. Bu arada ergenliğe girmekten kastınız nedir ? Genital bölgenizde kıllanma 15 yaşında mı oldu ? Benim şu anda sesim orta derecede kalınlıkta fakat rüya ve ıslanma gibi bir olay yaşanmadı. Hiç 1 senede 10 cm boy atmadım. Genital bölgemde ve koltuk altımda kıllanma henüz 12 yaşımın başlarında oldu. Sesim daha yeni yeni kalınlaşıyor. Sizde kıllanma cidden 15 yaşında mı oldu yoksa ben herhangi bir terimi yanlış mı kullanıyorum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 9 Ağustos 2020; 23:12:23 >
Bir de şu an boyunuz kaç ?quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Bilemiyorum.Sen bana baya büyük gözüktün.16-17 gibi duruyorsun.Bence 12 yaş erkek için ideal ergenlik yaşı sayılmaz.Ben ergenliğe 14-15 gibi girdim.Şuan 22 yim.En son geçen sene 21 yaşımda bile boyum uzamıştı.Çoğu erkeğin 21 yaşında boyu uzamaz
Basket oyna reis boyun uzar. Veya ip atlama da olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: zerenerhan
Basket oyna reis boyun uzar. Veya ip atlama da olabilirHaklısınız fakat ip atlayamıyorum öğreneyim bari :D
-
Ya reis öğrenmesen de olur :)) elinde hayali bir ip varmış gibi yine atlayabilirsin. Gerçek ip olmadan daha rahat atlarsın :)
Ben bazen ip olmadan ip atlarım sırf hareketi yapmak amaç. İp varken de pek farklı bişey yapmıyorsun zaten 😊
quote:
Orijinalden alıntı: zerenerhan
Ben bazen ip olmadan ip atlarım sırf hareketi yapmak amaç. İp varken de pek farklı bişey yapmıyorsun zaten 😊Ben zaten gün içinde zıplayıp yüzüyorum. Bir de iple deneyelim bakalım :D 5 günde 1 cm attım 171 oldu boyum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X